- 7 Ağustos 2017
- 29
- 9
- 1
- 33
- Konu Sahibi sevginaz235
-
Yok olur mu görüştük orayı atlamışım :)Daha hiç yüzyüze görüsmeden nasıl evlilik planı yapıyor bu adam sizle yahu
OfffValla siz de beni bağışlayın şuan benim de karıştı okuyunca
Yok insan morali bozuk olunca herşeyi anlatıp rahatlamak istiyor birden karmaşık oluyor haklısınızOfffüzülüyorım kendime daha iki lafı bir araya getirip derdimi anlatamıyorum karşımdakine stresten ölücem
Kandırıyo beni değül mi ?Bende şu adamlar neden bu kadar ustaca yalan söyleyip kadınlarımızı kandıra biliyorlar çok profesyoneller yalan konusunda meğerse karşılarındakini kandırmak için çojta fazla çaba harcamalarına gerek yokmuş
Yerde bulunmuş para misali
Cümleyi kuramadıpımdann olabilir :)Edit kısmından hiç bişey anlamadım..
Yok bacım seninle satranç oynuyorKandırıyo beni değül mi ?
Evet bende senin gibiyim işte bu yüzden görüşmesini istemediğimi belirttim kıza kendimi de anlattırdım görüşmüyorum da diyor ama ben bi türlü inanamıyorum hatta geçen gün kızı yanlışlıkla whatsapp ta aradım takip ederlen hemen gitmiş ona söylemiş biri beni aradı sonuçta sık konuşmadığı birine neden söylesinki ?Ben sanırım geri kafalıyım bu konuda bilmiyorum ama öyle samimi kız arkadaşı falan olamaz sevgilimin büyük konuşmayım da uyarırırm devam ederse kıyameti koparırım sanırım
O zaman ben mat edeyim ony nasıl edeyim bağlanmadan edeyim bariYok bacım seninle satranç oynuyor
Mat olunca oyun biter nasıl olsa
Ben kardeş kuzen olmadıkça pek samimiyeti doğru bulmuyorum herkesin fikri tabi kendine ama hoşuma gitmiyorEvet bende senin gibiyim işte bu yüzden görüşmesini istemediğimi belirttim kıza kendimi de anlattırdım görüşmüyorum da diyor ama ben bi türlü inanamıyorum hatta geçen gün kızı yanlışlıkla whatsapp ta aradım takip ederlen hemen gitmiş ona söylemiş biri beni aradı sonuçta sık konuşmadığı birine neden söylesinki ?
O zaman bu konudaki tavrımı net olarak ortaya koymalıyım yani öyle mi? Bu yüzden de bitecekse bitmeli üzülmemem lazımBen kardeş kuzen olmadıkça pek samimiyeti doğru bulmuyorum herkesin fikri tabi kendine ama hoşuma gitmiyor
Kesinlikle canım dah bişey yokken net belli et kendini bilsin açık açık konuşO zaman bu konudaki tavrımı net olarak ortaya koymalıyım yani öyle mi? Bu yüzden de bitecekse bitmeli üzülmemem lazım
Gerçi ben bunu kaç kere söylediğimde konuşmuyorum diyorum diyo bana kızıyo falan gercekten ben abartıyo muyum acaba ?Kesinlikle canım dah bişey yokken net belli et kendini bilsin açık açık konuş
Siz de haklısınız zaten benden önce de arkadaşlarmkş olsa olurdu bişeyler diye dendülünüyorum ama acaba platonik bişey mi var ki neden bi türlü vazgeçemiyor arkadaşlığından soru işaretiben yapı olarak pek kıskanç değilim. adam zaten bişey yapacaksa yapar ki. senle beraber olmayı mı beklicek. ayrıca whatsappten olacak iş mi. telefonlar yokkende erkekler neler yapıyodu neler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?