Kafam nasıl karışık

Daha hiç yüzyüze görüsmeden nasıl evlilik planı yapıyor bu adam sizle yahu

Bende şu adamlar neden bu kadar ustaca yalan söyleyip kadınlarımızı kandıra biliyorlar çok profesyoneller yalan konusunda meğerse karşılarındakini kandırmak için çokta fazla çaba harcamalarına gerek yokmuş
Bu kadar kandırılmış kadın görüyor biliyor okuyoruz hiçmi akıllanmaz bu güruh

Kandırıyo beni değül mi ?

Ben sanırım geri kafalıyım bu konuda bilmiyorum ama öyle samimi kız arkadaşı falan olamaz sevgilimin büyük konuşmayım da uyarırırm devam ederse kıyameti koparırım sanırım

Ben sanırım geri kafalıyım bu konuda bilmiyorum ama öyle samimi kız arkadaşı falan olamaz sevgilimin büyük konuşmayım da uyarırırm devam ederse kıyameti koparırım sanırım
Evet bende senin gibiyim işte bu yüzden görüşmesini istemediğimi belirttim kıza kendimi de anlattırdım görüşmüyorum da diyor ama ben bi türlü inanamıyorum hatta geçen gün kızı yanlışlıkla whatsapp ta aradım takip ederlen hemen gitmiş ona söylemiş biri beni aradı sonuçta sık konuşmadığı birine neden söylesinki ?

Ben kardeş kuzen olmadıkça pek samimiyeti doğru bulmuyorum herkesin fikri tabi kendine ama hoşuma gitmiyor

Ben kardeş kuzen olmadıkça pek samimiyeti doğru bulmuyorum herkesin fikri tabi kendine ama hoşuma gitmiyor
O zaman bu konudaki tavrımı net olarak ortaya koymalıyım yani öyle mi? Bu yüzden de bitecekse bitmeli üzülmemem lazım

ben yapı olarak pek kıskanç değilim. adam zaten bişey yapacaksa yapar ki. senle beraber olmayı mı beklicek. ayrıca whatsappten olacak iş mi. telefonlar yokkende erkekler neler yapıyodu neler.

ben yapı olarak pek kıskanç değilim. adam zaten bişey yapacaksa yapar ki. senle beraber olmayı mı beklicek. ayrıca whatsappten olacak iş mi. telefonlar yokkende erkekler neler yapıyodu neler.
Siz de haklısınız zaten benden önce de arkadaşlarmkş olsa olurdu bişeyler diye dendülünüyorum ama acaba platonik bişey mi var ki neden bi türlü vazgeçemiyor arkadaşlığından soru işareti

Reactions: KV_
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…