• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam nasıl karışık

Siz de haklısınız zaten benden önce de arkadaşlarmkş olsa olurdu bişeyler diye dendülünüyorum ama acaba platonik bişey mi var ki neden bi türlü vazgeçemiyor arkadaşlığından soru işareti

ailemizi seçemiyoruz ama arkadaşlarımızı seçebiliyoruz. çevremde bulundurduğum arkadaşlarımdan kolay kolay vazgeçmem.
umarım bir gün bi ilişkim olursa karşı taraf böyle taleplerle gelmez bana.

bana soracak olursanz siz abartıyorsunuz ama dedğim gibi yapı olarak kıskanç biri değilim.

Bilemiyorum canım güven oluşması lazım aranızda belki doğru söylüyodur bilemedim
Aslında hiç yalanını yakalamadım gercekten dürüst bi insana benziyor maşallah cok efendi bi kere yanındayken cok iyi herşey ama işte uzak olunca işte böyle seyleri sıkıntı ediyorum. Bilmiyorum dua bekliyorum yarın için hayırlısı olsun hakkımızda artık ne diyim

Aslında hiç yalanını yakalamadım gercekten dürüst bi insana benziyor maşallah cok efendi bi kere yanındayken cok iyi herşey ama işte uzak olunca işte böyle seyleri sıkıntı ediyorum. Bilmiyorum dua bekliyorum yarın için hayırlısı olsun hakkımızda artık ne diyim
İnşAllah güzel geçer içine siner canım

Hislerini belli etmiyor ama evle mek istedigini soyluyor?
Whatsapp dan numara takip ediyorsunuz ve daha adamla iliskiniz yeni ve size yalan soyluyor?
Bence bu iliskiyi oldugu gibi birakin, daha iliski olmamis. Bu sekilde baslamaz iliskiler.
Yillar yili askla bagli olup sonradan degisen erkeklerle dunyasi sarsilanlar var cocugu yuzunden bosanma kararini geciktirip eziyet cekenler var.
Yol yakinken hatta daha yola bile cikmamisken gorduklerinizi daha iyi sorgulayin lutfen. Hayatinizla kumar oynamayin.

Hislerini belli etmiyor ama evle mek istedigini soyluyor?
Whatsapp dan numara takip ediyorsunuz ve daha adamla iliskiniz yeni ve size yalan soyluyor?
Bence bu iliskiyi oldugu gibi birakin, daha iliski olmamis. Bu sekilde baslamaz iliskiler.
Yillar yili askla bagli olup sonradan degisen erkeklerle dunyasi sarsilanlar var cocugu yuzunden bosanma kararini geciktirip eziyet cekenler var.
Yol yakinken hatta daha yola bile cikmamisken gorduklerinizi daha iyi sorgulayin lutfen. Hayatinizla kumar oynamayin.
Sanırım haklısınız resmen göz göre göre kandırılmaya calışıyorum.. ama neden bunu yapıyo anlamıyorum konuşmak istiyosan konuş ama haber ver demiştim buna rağmen niye yalan söyler ki bir insan?

Back
X