- Konu Sahibi kristallkelebek
kızlar merhaba...kafam gerçekten çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum...3 senelik bi ilişkim var (dı). 3 sene önce severek başlamamıştım karşılıksız sevdiğim birisi vardı onu unutmak için başlamıştım ve unuttum da bay h. yi çok sevdim. gerçekten çok sevdim...ama değer göremedim. o da beni çok sevdiğini söylerdi ama bunun için bir şeyler yapmazdı.hani şu zamanda liseli ergenler ya da dalga geçmek amaçlı olanlar bile birbirine seni seviyorum diyor. ben sadece bunu h' den göstermesini istedim..daha ilk yıldan kader ayırdı bizi ikimiz de farklı şehirleri kazandık .şehirlerimiz arası 8-9 saatlik mesafe vardı. ne ben gidebiliyordum ne o gelebiliyordu. anca tatilden tatile ikimizin de oturduğu şehir de görüşüyorduk. derkeeeeen 3 sene geçti.bu 3 sene boyunca hiç bir özel günümü hatırlamadı. ne yıldönümü ne doğum günü ne sevgililer günü. hani insan bekliyor biliyormusunuz .ben yıldönümü için aklımda türlü türlü hayaller kurarken bir bakıyorum elde var sıfır.hep hayaller ve hep hayal kırıklıkları. hayır tamam maddiyat olarak kalksın bana araba alsın tektaş yüzük alsın istemedim.o günleri diğer günlerden ayıran ufak tefek farklılıklar olsun istedim. ama olmadı.bende çevremden arkadaşlarımı gördükçe sevgilileri ile olan mutlulklarını bunu h'nin yüzüne vurdum.ama değişmedi.arkadaş gibi oturdum yanında konuştum anlamadı. karşısında ağladım saatlerce anlamadı. yine karşısında hap içip intihar etmek istedim anlamadı. ağzıma geleni saydım bunu da anlamadı. bana değer vermedi. 3 senedir en basitinden sinemaya bile gitmedik. her şey sinema değil elbet ama çok istedim bi kaç film vardı onlara gitmedik.gerçekten istediklerim maddi olarak zorlayacak şeyler değildi...sadece özel günleri kutlasa bile yeterdi.ben çok emek verdim bu aşka benim kadar annemde. annem sinir krzleri geçirdiğimde eve geç geldiğimde hep babamı idare etti.okuduğum şehirde çok olaylar yaşadım.iftiranın her türlüsünü gördüm.insanlarla sınandım. ve bu zamanlar da da h yanımda olmadı.ben 12 13 basamaklı merdivenden düşüm kolumu kafamı yaraladığımda küs olduğum halde h'yi aradım. bana geçmiş olsun diyeceği yere merdiven ne kadar yüksek olabilir ki dedi. yine küs olduğumuz bir vakit arayıp kendisine 2.şans vereceğimi söyledim...mırın kırın etti ve ben teli kapatırken eyvallah yolun açık olsun dedim ve o da bunun karşılığında bana sağol gardaş dedi.gerçekten düşününce canım çok yanıyor.ve bu sene kpss senem zaten sinir strest tavan olacak.geçmiş 3seneyi çektim ama bu sene daha fazla dayanamam.zaten o da bitirme konusunda çok şey yaptı.seviyorum ama yaptıklarını düşününce canım çok yanıyor. moralim çok bozuk yakında okulum açılcak ama hiçmoralim yok.ben bu tatilde ne hayaller kurmuştum. bu yaz o kabus gibi geçen 3 senenin strestini atacaktım ama olmadı daha çok boğuldum daha çok yıprandımve bunun tek sebebi h .nasıl kendimi toplayacağım hiç bilemiyorum