• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafama anahtar fırlattı

ben en büyük kabahati senin ailende buldum, ooh diyolar damadın hali vakti yerinde arada bizde kredi de çıkıyo, tabii böyle damattan kim kızını boşatmak ister, var mı böyle bi mantık ya
senin ailen arkanda olsa kocan böyle davranabilir miydi
kocan alışkın seni ezmeye, ailen alışkın ezilmene

densizlik denen şey şu erkekleri çok yaratıcı yapıyor vallahi.
yakında arabayı kaldırıp üzerime fırlattı diye konu okursam ona da şaşırmayacağım artık...akannehir
konu hakkında uzun uzadıya yorumum yok..
ben olsam eşim bana öyle davranmaya zaten cüret edemez çünkü ona o selayeti vermem en başından.:olmaz:
he bi cahil cesareti yaptı mı; yediririm ben adama o anahtarı..:dilcikar:

nasıl yedirirsin çok merak ettim valla.
inan bilmediğimden soruyorum,alaya aldığımdan değil
.:1ninca:

kardeşimi almış karşısına(kardeşim erkek) ben çok fedarkarlık yaptım zamanında babamla eşim beni bu hale getirdiler ikisindende nefret ediyorum sevmiyorum onları diye konuşuyo.bende yatıyorum diğer odada duyuyorum

pişkinliğinde bu kadarı, kardeşine senin dedikodunu yapıyor birde, senden nefret ettiğini sevmediğini söylüyor, hadi sinemadaki olay sinir hali desek(!) soğuk kanlı bi şekilde kardeşinle nasıl böyle konuşurakannehir

Son düzenleme:
eşinin sana olan ve yıllardır süre gelen davranışlarının sende yarattığı duyguyu onunla paylaş..onun empati kurmasını sağla..sen şöyle davrnınca kendimi böyle hissediyorum ve sana olan duygularım da şöyle değişiyor böyle hissediyorum tarzında ..eşin zengin olabilir bunun altında ezilme.onun için yaptığın fedakarılığı _ünv gitmemen - ona başına kalkmadan hatırlat..çok sakin en masum en duygulu sesinle seslen ona... istesydim benim de bir işim olabilirdi ama ben senle olmayı tercih ettim de..böyle davrandığın zamanlarda acaba isabetli bir kararmı aldım bazen çok düşünüyorum. düşündüryorsun bana tarzında ..yani şekerim yumuşak başlıysam uysal koyun değilim durumunu ona hatırlat.

en sinir olduğum şey insanların yanında bağıran çağırann koca tiplerii:oklava:
çok saygısızmışş kocann yaa.özür dilemesini bekle.o adım atmadan sen atmaa.haklı olan sensinn

yanı dısarıdan bakınca aslında sorununuzun cozumu bellı ama sızın kendınıze ve aılenıze guvenınız yok

esınızın tavrı net ama ya bu deveyı gudeceksın ya da bu dıyardan gıdeceksın dıyor

çiğ çiğ, haşlamadan.
haşlarsan hazmeder, çiğ vereceksin ki midesine otursun çıkaramasın..
yerimseniben

Dünyanın en güzel annesi, esmer gacı, insan bi sosa yatırır o anahtarı. Son işkencen bari leziz olsun. Ne kadar vicdansızsın nan sen. bayanssulusmile
Cidden eşinizin yaptığı çok ama çok çirkin bir hareket. Kendinizi ezdirmeyin. Sizde dişinizi gösterin. Kimse kimsenin kölesi veya şamar oğlanı değildir.

Dünyanın en güzel annesi, esmer gacı, insan bi sosa yatırır o anahtarı. Son işkencen bari leziz olsun. Ne kadar vicdansızsın nan sen. bayanssulusmile
Cidden eşinizin yaptığı çok ama çok çirkin bir hareket. Kendinizi ezdirmeyin. Sizde dişinizi gösterin. Kimse kimsenin kölesi veya şamar oğlanı değildir.

oyy güzel dillerine kurban senin.. opuyorumnanaktan
ne sosu abla ne sosuuuu.
o anahtarın tırtıklı kısımlarını da iyice bileylemeli ki çıkışı feci olsun..
:dilcikar:

en sevmediğim erkek tipi :kızgın:el gün bilmeden herkesin içinde karısını küçük düşüren erkeklere sinir oluyorum
sebep ne olursa olsun hiçkimsenin eşini başkalarının yanında küçük düşürmeye hakkı yoktur:1no2:
tavrını koy canım senden özür dileyene kadar konuşma eşinle bence

yanı dısarıdan bakınca aslında sorununuzun cozumu bellı ama sızın kendınıze ve aılenıze guvenınız yok

esınızın tavrı net ama ya bu deveyı gudeceksın ya da bu dıyardan gıdeceksın dıyor[/Qtabiki benim güven sorunum var buda ailemden kaynaklanıyor ailem hep ezik hep elalem neder diye yaşayanlardan.
eşim beni çok seviyormuş(seven insan böyle birşey yaparmı?)ama ben böyle sevgi istemiyorum.
aslında çalışmaya başlasam kendime güvenim gelir.paramıda kendim kazanınca daha iyi olur tabii...
yoksa aynen senin dedğin gibi ya bu deveyi güderim yada giderim.gidebilirmiyim orası meçhul:1no2:

oyy güzel dillerine kurban senin.. opuyorumnanaktan
ne sosu abla ne sosuuuu.
o anahtarın tırtıklı kısımlarını da iyice bileylemeli ki çıkışı feci olsun..
:dilcikar:

Anaaaa akannehir ne len bu böyle. Aslında şöyle bir düşününce bunu hakeden çoookkk erkek var. En iyisi senin dediğini yapmak galiba.

tabiki benim güven sorunum var buda ailemden kaynaklanıyor ailem hep ezik hep elalem neder diye yaşayanlardan.
eşim beni çok seviyormuş(seven insan böyle birşey yaparmı?)ama ben böyle sevgi istemiyorum.
aslında çalışmaya başlasam kendime güvenim gelir.paramıda kendim kazanınca daha iyi olur tabii...
yoksa aynen senin dedğin gibi ya bu deveyi güderim yada giderim.gidebilirmiyim orası meçhul:1no2:

ailenizin ezik olması sizin de kendinize güvenmemeninizi gerekitrmez.
aksine bunun ne kadar kötü olduğunu görüp ayaklarınızı daha sert basmalıydınız bence.
sizin de çocuğunuzun rol modeli sizsiniz mesela; onun da annemden böyle gördüm deyip kendine güvensiz yetişmesini ister misiniz hiç...

bir kere bana göre bu sevgi falan değil.
seven insan sevdiğinin klılına zarar gelmesin ister, o bir üzülse kendisi bin üzülür. ona değil kötülük yapmak tüm kötülüklerden korur..

siz bu şekilde sindikçe eşiniz de bu tiynetteymişki tepenize kadar binmiş.
ama gene söylüyorum, ona bu selayeti veren sizsiniz. baştan höt deseniz sonucu buralara varmazdı..
siz nasılsa susacaksınız diye adam coşmuş da coşmuş..
bana göre güdülmek içn geç kalmış ve bu ilişki kafalara fırlatılan anahtarla beraber kangren olmuş..
gitmekten başka çare yok derim ben..

ben olsam hic etrafi dusunmem o anahtari alip sokaga cikip atabildigim kadar uzaga firlatirdim sonrada basip eve tek basima donerdim donuncede kiyameti koparirdim sinirliymis curmu kadar yer yakar valla cok sinir oldum annemde boyle senelerce katlandi ne olsa kavga cikarir herkesin icinde rezil ederdi anacigimi yillarca dayandi aman evim aman evliligim aman millet ne der 50 yasina kadr sabretti sonunda oyle bisey yaptiki babam annemde tekmeyi basti ohhhhhhhhhhh simdi bin pisman babam ama olan oldu ben hicte uzulmedim ii etti valla

Son düzenleme:
en sevmediğim erkek tipi :kızgın:el gün bilmeden herkesin içinde karısını küçük düşüren erkeklere sinir oluyorum
sebep ne olursa olsun hiçkimsenin eşini başkalarının yanında küçük düşürmeye hakkı yoktur:1no2:
tavrını koy canım senden özür dileyene kadar konuşma eşinle bence

çok doğru söylüyorsun benimde hep eleştirdiğim,reddettiğim,kızdığım erkek tipiydi.
başlarda bunu belli ettim ona tepkimi verdim çook kavgalar çıktı,itildim kakıldım,vurdu bile...
galiba artık tırsıttı beni korkuyorum yine bağıracak üzerime yürüyecek sorun büyüyecek diye
sosyal hayatımda kimseyle münakaşa bile yapamıyorum
herkesin fikrini onaylıyorum düşünemiyorum ki,kendi fikrimi savunamıyorum ürkek bişey oldum çıktım.ama böyle değildim ben...

en kötüsüde,sinirimi kızımdan almam.kıyamıyorum ona ama biran kendimi kaybediyorum
sonra kendime söz veriyorum ona bukadar fevri davranmıyacağıma ama eşimin stresi bana karşı tavrına cevap verememem beni kasıyo ve aynı şeyi yine yapıyorum
:çok üzgünüm:

sanirim calisiyosun eger calisiyosan bu senin icin cok ii bi arti bence bunu kullanabilirsin

durumun gerçekten kötü..
bu durumdan şikayetçiysen bir önlemi almak zorundasın.Bir hareket yapmalısın.
Bugün sessiz kalırsan bugün anahtar olur yarında başka bir şey
ve o adi insan iyi bir ders istiyor.. bu iş küslükle falan olacak iş değil. Bu tip insanlar tınmaz bile.
öncelikle sen kimsenin şamar oğlu değilsin.
onun burnundan getirmelisin.
unutma sen onun eşisin.
bu adamın sana saygısı olmadığı gibi kendinede saygısı yok demekki.

Son düzenleme:
sanirim calisiyosun eger calisiyosan bu senin icin cok ii bi arti bence bunu kullanabilirsin

ahh!! keşke çalışsam 1dk durmam,çalışmayı istiyorum çok ama onun içinde güvenim yok ya yapamassam elime yüzüme bulaştırırsam diye özgüvenimi kazanmak için neler yapabilirim ben offffff:uhm:

Back
X