• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafama anahtar fırlattı

esinin seni kaybetme duygusu kalmamis yani ben ne yaparsam yapayim o beni birakmaz fikrinde canim ona kaybetmenin ne oldugunu gostermelisin senin ondan istedigin an vazgecebilecegini gormeli is konusunda cok israrliyim lutfen biseyler yap bekleyerek hicbisey duzelmez en azindan disari cik ve nerede ne yapabilecegini arastir bi.boyle surekli aglayarak kahredip herseye tamam diyerek hayat gecermi seni gectim kizina boylemi ornek olacaksin sen.cocuk anne ve babasinin birbirini sevip sevmedigini anlamiyomu sence?herseyi senden ii gorup biliyo o.tabiki benim ilk secenegim bosanmak degil ama inan burada sorununu anlatip bi cikis yapmissin derdini anlat cozum bul korku hayati mahveder cik artik sindigin kosenden
gerçekten çok güzel özetledin..çıkıcam sindiğim köşemden önce kendim sonra kızım için

tşklervereliniortak

tamam ama ailene saygin var anliyorum ama sonucta sen yetiskin bir bireysin baban basini sallasin annen hasta ayaklariyla duygularini somursun ama sen ne olacaksin?
gitsin sikayet etsin kardesine bile demis sevmiyorum onu diye gecimsiz neden sen oluyorsun kendini savunman gerek sonuna kadar
babanada acikca soyle kafani sallayip durma benim cektigimi bir ben biliyorum siz bu dort duvar arasinda benimle yasamiyorsunuz
sonucta sanada yazik gunah
empati yaptim cumlelerim kizdirmasin seni
ama sonucta nedense silik imajin arkasinda guclu oldugunu dusunuyorum
avrupadaysan bir kursa yazil bir is bulana kadar
aktif ol ve arkadaslarla ortak dusuncem kaybetme korkusu
ailemi cagirmanda benim icin bir sey degistirmez diyebilirsin

ayyyyyyyy ole dusuncesız erkeklere bı sınır oluyorum kı anlatamam sızı uzdugune mı yanarsın rezıl ettıgınemı hıc mı ahlak yok bu erkeklerde hıcmı saygı yok anlamıyorum kı sızı bole uzmeye ne hakkı var.evt benımde tek bıldıgım sey erkekler anasız olmaz bızımkıde ole arabamızı yukseltmek ıcın k.peder den para ıstedık annesı ızın vermıyo bıse olsa yıne ızın vermıyo ama bızımkı hala anne dıye gozunun ıcıne bakıyo nedıyım allah akıl fıkır versın bu erkeklere...

zamanlarını ayırıpta cvp yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum
yanlız bişiy sorabilirmiym ,bazı arkadaşlar 'ben senin yerinde olsam onunburnundan getirdim' demiş

gerçekten nasıl yapardınız bunu? ben orada başka yapılacak hareket düşünemiyorum

mecazi anlamlarla değilde,gerçekten ne yapradınız?

canım örnek veriyim,

bi kere bana değil ama duvara vazoyu fırlatmıştı vazo parçalanmıştı,bende reflex olarak çokkk fena çığlık attım öyleki aşağı mahalleden duyulmuş bi kızı dövüyolar sanmışlar,mahalle kapıya toplandı benimkiyle ailesi birbirine girdi,o bana niye çığlık attın diye kızdığında isteyerek yapmadım ama iyiki yapmışım birdaha olsa bidaha yaparım dedim,o yüzden cesareti yok öyle ani hareketler yapmaya cıngar çıkarırım

bir kere arabada tartıştık sinirlendi ani fren yaptı,senmisin bunu yapan indim ilk taksiye atladım saniyeler içinde adam şok oldu

senin durumuna gelince,önceden yaptığım gibi rezillik çıkarırdım,ve o anahtarı daha sert ve isabetlice ona iade ederdim

sınırlı yapısı var demıssınız anahtarı sıze verdıgınde esınıze sadece gule gule demelıydınız..
yapısını bıle bıle ınatlasmamalıydınız..
ve anahtarı yzunuza ,atmak yerıne elınıze sertce vermıs olabılırmı?..

sınırlı yapısı var demıssınız anahtarı sıze verdıgınde esınıze sadece gule gule demelıydınız..

aynen katılıyorum. sakın ama sakın inatlaşma arkadaşım. gizliden gizliye boşanma yollarını mı araştırırsın, yok ailenle anlaşmaya mı çalışırsın ayrılmak için. yap birşeyler... ama asla eşinle inatlaşma.. herkesin içinde, kardeşinin yanında suratına anahtar atan, allah korusun biraz dikleşsen ağız burun dağıtır. madem şiddete meğilli bir yapısı var sen kendi işlerini yoluna koyana kadar suyuna git..
klavye başında yazmak kolaydır, allah insanın başına getirmesin... burdan gaz vermek gibi olmaz...

aynen katılıyorum. sakın ama sakın inatlaşma arkadaşım. gizliden gizliye boşanma yollarını mı araştırırsın, yok ailenle anlaşmaya mı çalışırsın ayrılmak için. yap birşeyler... ama asla eşinle inatlaşma.. herkesin içinde, kardeşinin yanında suratına anahtar atan, allah korusun biraz dikleşsen ağız burun dağıtır. madem şiddete meğilli bir yapısı var sen kendi işlerini yoluna koyana kadar suyuna git..
klavye başında yazmak kolaydır, allah insanın başına getirmesin... burdan gaz vermek gibi olmaz...

aynen öyle yapar vallahi bundan korkuyorum biraz dikleşsem girişir herkesin içinde,

kardeşimde eminim bundan korktu ...
buarada o merdivenlerden aşağı inmişti ben merdivenin başında ne olduğunu anlamaya
çalışarak aşağı doğru yöneldim ki.. tam o esnada aşağıdan fırlattı anahtarı neolduysa 5sn de oldu bitti..sonar hzılı hızlı yürüdü ve gitti bende şoka uğramış bir vaziyette anahtarı ladım yerden peşinden gittim hepsi bu

işte o siniriyle bende bişiy yapsaydımkesin vururdu yaptıda yapmadı değil

el alem dinlemez sinirlenince iter kakar vurur,bende rezil olduğumla ve gözyaşlarımla kalırm

ama artık bu böyle diye çekemek istemiyorum...ondan artık nefret ediyorum

kardesin kac yasinda yani seni koruyabilecek yastami bence esin seni baya tek bulmus arkan yok diye baya yukleniyo sana

ahh arkadaşım yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal

ben orda 'sen kendin gel' dediğindeki gözlerinden bil ekorktum
o onu bile benim burnumdan getirirdi bilyrm

bende inatlaşmamak adına yok ben napym tek başıma diye anahtarı geri verdim

hepiniz ayrı bir tripsiniz derken, ailesiyle sizin arasında kaldığını belirtmiş sanırım. neden o kadar arada kalıyor? acil b durum filan mı vardı gitmesi gerekti?

hepiniz ayrı bir tripsiniz derken, ailesiyle sizin arasında kaldığını belirtmiş sanırım. neden o kadar arada kalıyor? acil b durum filan mı vardı gitmesi gerekti?

hayır sadece geldilerde ya yeter..
yanlız benimde aklıma takılan bir konu var,neden ısrarla hem beni hem onu aramışlar defalarca anlamadım..çok önemli olsa ertesi gün filan duyardım

tahminimce bunalr bize gelmek niyetindeydi,bizde sinemada olunca sevgili ailesi gelemedi buda onlara hizmette kusur etti ve mutlaka telefonda üstü kapalı laf soktular özelliklede babası yapar bunu trip yaptı

buda beyninde kurdu döktüü hımm eşim suçlu tuttu bizi buraya getirdi oysa evde olsam onlarda bize gelebilirlerdi hizmet ederdik,ailesi mulu olurdu

ne olursa olsun benimle birliket oraya gittiysen hayati bir meselel olmadığı sürece,bu kadar tantanaya ne gerek var saygı nerde kaldı?

eşinizin şuan tutumu nasıl?

sadece çocuk için arıyo iki komşu nasılsa evin içinde öyleyizişte ben çok üzgün oldğum için gözgöze bile gelmemeye gayret ediyorum

ama benden bir ışık görse konuşur tabi özür filan yok üstü kapanır takii 1 hafta sonra tekrarlanmak üzere

bence siz sinemadayken eşiniz babasından azar işitti .
nerdesiniz niye tlf açmıyosunuz byada geleceğimizi bilmiyonuydun da gittin sinemaya falan gibi bişeler işitmiştir ve sinirlenmiştir mutlaka ki
sinirini senden çıkarmış

kendisine yapılsa aynı tavır ve hakaretler ne olurdu acaba...
bu kadar güvenı ne yazıkkı sızden almış canım ya postanızı tam koyun yada devam etmesini üzülerek izleyın..
kolay gelsın

insan belki yanlızken bazı şeyleri kaldırabilir ama ailesinin yanında küçük düşmek değer verilmemek çok kötü bir durumdur heralde siz akşama gider evinizde barışırsınız ama kardeşiniz uyku uyumamıştırr..eşinize söyleyinn size zaten daha dikkatli davransın ama ailenizn tanıdıklarınızın yanında
2 kat daha dikkatli davransınn...başkası olsa sizin yerinizde ya o anahtari geldiği gibi geri verirdi yada basar giderdii..
o an telde babası annesine kime sinirlendiyse sinrlenmiş ama kardeşinizin ne suçu var...eğer o sizin ailenizin yanında dikkat edemiyorsa sizde ailenizin yanında onun üstüne gitmeyinn dediğim gibi siz barışırsınız ama aileniz hiçbirşeyi unutmazz....

Sevgili javelin,
eşinizi kınıyorum şahsen,özellikle kardeşinizin yanında böyle bir tavır takınması hiç yakışık almamış,size kızdıysa bunu evinize döndükten sonra dile getirebilirdi,kızgınlığını anahtar fırlatarak göstermemeliydi,şayet kayınvalide ve kayınpederiniz sizinle aynı şehirde oturmasalardı,onların geldiği akşam sinemaya gidişinizi ayıplar sizi suçlardım fakat zaten aynı şehirde oturuyormuşsunuz,geldikleri gece illaki görüşmenize gerek yok,telefonla hoşgeldiniz Annecim babacım yarın geliriz,hasret gideririz vs. demekte o gecelik yeterliydi bence.

Anladığım kadarıyle eşiniz ailesini memnun etme çabasında,onlar imalarda bulunup tavır takındıklarında kendisini arada kalmış hissetmekte,anne-babalara saygı hürmet ve hizmet etmek boynumuzun borcu lakin anne babalarımızı memnun etme adına eşimizi rencide etmek çok yanlış bir tutum,erkek veya kadın eşi ve ailesi arasında denge sağlayamıyor,bir taraftan bir tarafı eziyorsa bu evlilik sağlıklı bir evlilik değildir benim gözümde.

Eşinizin sinirli oluşu da tavrını haklı çıkarmaz,istediği kadar sinirli olsun,evlilik yapmış bir insan eş olarak seçtiği kişininde bir insan evladı olduğunu unutmamalı,ani öfke krizleri yerine oturup konuşarak evlilikte tıkanmış noktaları çözüme ulaştırabilir,eşler evlilikleriyle ilgili sorunları kendileri aşamıyorsa bir uzmandan yardım almalıdır.

Her ikinizde sakinleşip konuyu sağlıklı bir şekilde ele alacağınıza inandığınızda konuşun,evliliğinizde sürekli tartışmalar oluyorsa da yardım alın.Yoksa bu sorunlar birike birike birgün ikinizden biri patlama noktasına gelecektir ve dönüşü olmayan üzücü olaylara sebebiyet verecektir.

Back
X