• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafama anahtar fırlattı

gelişmelerden haberdar et bızı tatlım boyle devam kendını sakın uzmee opuyorumnanaktan
arkadaşlaarrrrr!!! sonunda 10gündür huzurumuzu bozan konunun aslını öğrendim

eşimle konuşuyoruz o hatasını anlamış belli,yakınlaşıyo,ılımlı konuşuyo burnu az sürtülmüş ama ben çok taviz vermiyorum

neyse;kardeşimi konuşturdum bugün. siz o gece neler konuştunuz bakalım dedim
birazda duygu sömürüsü yaptım,sen nasıl kardeşsin ben ogün tüm konuştuklarınızı duydum çok üzüldüm yok nefret ediyomuş filan sen niye beni hiç korumadın dedim,oda korudum hatalarını söyledim dedi,ama onada hak ver abla oda babasıyla senin aranda kalıyo dedi e kalmasın benim kafama niye anahtar atıyo herkesin içinde dedim derdi neyse söylesin arada kalmasın dedi

oda döküldü,babası ogün telefonda demişki'iyi biz gelelim sen sinemalarda gez,hadi oğllum KARINLA SANA MUTLULUKLAR,bizi boşver diyip suratına kapatmış.oğlunun sinirli olduğunu bile bile...

hadi işte ya bu adamı napym böyle babamı olur.özellikle huzursuzluk yaratıyo,allaha havale ettim.koca adam baba bile diyemiyorum lanet şey yaa

yaa böyle sonra bizimki kopuyo,hani o annesine gitti demiştim ya beni eve bırakıp ordada onlarla kavga etmiş..

ee napym ben şimdi sinirimden kendimi yiyorum adama bak ya 10 gündür huzursuzluk yarattı tabii eşimdede büyük suç var ban öyle davranmayacaktı ama baba baba değilki...

eşim şimdi beni tatile götürckmiş,rezervsyn yaptırmış filan işte

ordada adam arayıp huzurumu bozar ben biliyorum:kızgın::oklava:

canım allah yardımcın olsun bunlar hep böyle.sözde 2 lafkarından biri siz mutlu olun yeter deyip yüzümüze gülerler sonrada istediklerini yapmayınca bütün hzursuzlukları kendileri çıkartırlar.bunları Allaha havele etmekten ve dua etmekten başka çaremiz yok.

sizde bi ailesiniz siz kavga edince surat asmaya haklari yok..o sizle esiniz arasinda..en sevmedigim sey 3.kisiler yuzunden kavga etmek.sen esisin tabiki seninle gezecek..oturup kalkip bunlara mi fesatlaniyorlar.araniz bozulunca da esine iyi davraniyorlar..ailesi arabozucuk yapiyor ikinizde sorunlarinizi evde yasayin,onlara koz vermeyin ki karismak hakkini kendilerinde bulmasinlar.esinizle oturup herseyi konusun,plan yapin.baskalarinin yaninda atismayin.en azindan sorun olasada belli etmeyin.

sizde bi ailesiniz siz kavga edince surat asmaya haklari yok..o sizle esiniz arasinda..en sevmedigim sey 3.kisiler yuzunden kavga etmek.sen esisin tabiki seninle gezecek..oturup kalkip bunlara mi fesatlaniyorlar.araniz bozulunca da esine iyi davraniyorlar..ailesi arabozucuk yapiyor ikinizde sorunlarinizi evde yasayin,onlara koz vermeyin ki karismak hakkini kendilerinde bulmasinlar.esinizle oturup herseyi konusun,plan yapin.baskalarinin yaninda atismayin.en azindan sorun olasada belli etmeyin.
bende hep bundan yanayım,fırsatçılara fırsat vermeyelim diyorum ama eşim sinirlerine hakim olamıyo,ben onun gözünü açmaya çalıştıkçada sen fesatlık yapıosun diyo ben sadece haksızlığa dayanamıyorum ...

zaten bunlar bize karışmasa biz çokdaha huzurlu oluruz,allahından bulsun hepside.huysuz adam,kıskanç ayy acayip sinir oldum şimdi elimdeolsa boğarım

ama olsun ben yinede onlara fırsat vermycm,onları sevindrmicem.ben iyi oldukça çatlıyolat çünki biliyorum

ama ilkolarak eşimi düzeltmeliyim,biraz daha burnu sürtülsün,ailesinede tavrımı koyucm,hepsi bi hizaya girsin bakalım

artık böyle:teytey:

arkadaşlaarrrrr!!! sonunda 10gündür huzurumuzu bozan konunun aslını öğrendim

eşimle konuşuyoruz o hatasını anlamış belli,yakınlaşıyo,ılımlı konuşuyo burnu az sürtülmüş ama ben çok taviz vermiyorum

neyse;kardeşimi konuşturdum bugün. siz o gece neler konuştunuz bakalım dedim
birazda duygu sömürüsü yaptım,sen nasıl kardeşsin ben ogün tüm konuştuklarınızı duydum çok üzüldüm yok nefret ediyomuş filan sen niye beni hiç korumadın dedim,oda korudum hatalarını söyledim dedi,ama onada hak ver abla oda babasıyla senin aranda kalıyo dedi e kalmasın benim kafama niye anahtar atıyo herkesin içinde dedim derdi neyse söylesin arada kalmasın dedi

oda döküldü,babası ogün telefonda demişki'iyi biz gelelim sen sinemalarda gez,hadi oğllum KARINLA SANA MUTLULUKLAR,bizi boşver diyip suratına kapatmış.oğlunun sinirli olduğunu bile bile...

hadi işte ya bu adamı napym böyle babamı olur.özellikle huzursuzluk yaratıyo,allaha havale ettim.koca adam baba bile diyemiyorum lanet şey yaa

yaa böyle sonra bizimki kopuyo,hani o annesine gitti demiştim ya beni eve bırakıp ordada onlarla kavga etmiş..

ee napym ben şimdi sinirimden kendimi yiyorum adama bak ya 10 gündür huzursuzluk yarattı tabii eşimdede büyük suç var ban öyle davranmayacaktı ama baba baba değilki...

eşim şimdi beni tatile götürckmiş,rezervsyn yaptırmış filan işte

ordada adam arayıp huzurumu bozar ben biliyorum:kızgın::oklava:

Kusura bakma canim ama cok bayat bahaneler bunlar...babasi kak oglum karini bir güzelce döv dese bile ben yinede kabahatin büyügünü bu lafla kalkip karisini dövende bulurum, söyleyende degil.:kahve:

Babasi koca adamsa esinde koca adam....:hulya:

Simdi durum böyle diye anahtari kafana firlatmasinin hafifletici sebebleri var tabi sana göre...ama bence hicte öyle degil. Ne olursa olsun, o anda sana yaptigi o saygisizlik kolay kolay aff edilecek birsey degil.

Ha ben olsam onunla izine falanda gitmezdim....bu kadar cabuk indirmezdim yelkenleri ama tabiki yinede sen bilirsin arkadasim.

babasıda ne entersanmış yanlız, yeni gelin gibi kaprisler nazlar, hayır kaynana yapsa olağan karşılıcamda, kayınpeder yapınca çok garip geldiakannehirakannehirakannehir
aslında bunda arada kalacak bi durum yok bence eşin açısından, demekki babasına bu nazı kaprisleri yapma cesareti veren eşin
anlamıyorum ben bu insanları ya, rahat bıraksana işte adamı karısıyla, bi sinema nedir ki, sanki aylar sürecek bi etkinlik
:hulya:

bi sinemaya gittiniz diye olaylar büyüyüp kocanız size anahtar fırlatıyosa,tatile gittiğinizde aranızı bozarlar yine artık camdan fırlatır sizi heralde,önce bi kocanızı yola getirin bana kalırsa,hıncını sizden almasın

.[/Qişte demek istediğim buydu.ben çok çabuk affediyorum,bundan dolayıda aynı şeyler tekrar ediyor sadece eşime değil herkese karşı böyleyim

burda sizden akıl istiyorum nasıl daha sağlam karakterli olabilirim,beceremiyorum hiç küsemiyorum,kötülük düşünemiyorum sadece birkaçgün tavır sonra yelkenler suya..

birde onun babasına nasıl davranayım sizce içimden iyi davranmak gelmiyor ama...
bilmiyorum yaa tavrımı nasıl koyucamı,tepkimi nasıl göstericemi bilmiyorum,kimseyi tersliyemiyorum

bunların adı iyi kalpli olmaklmı yoksa,özgüven eksikliğimi ben böyle olursam semer vuran çok olur

biraz akıl lütfennn

Son düzenleme:
canım benim bu taktiğim hep işe yaramıştır,hayalet gibi davranırım beni üzen insana.gayet güleryüzlü olurum,eğlenirim konuşurum ama o kişi yokmuş gibi davranırım,bir ortamda muhabbet mi ediyoruz,herkesle konuşurum hiç o koltuğa bile bakmam,orda biri yokmuş gibi davranırım.erkekler surat asan kadınlara katlanamazlar o yüzden moralini bozup surat asıp karşındakini de bıktırmaktansa görmezden gel onu,

konuşmanız gerekse bile gayet düz bir sesle tamam,peki de,ben erkek arkadaşıma gıcık oluduğumda,diyelimki bişeyin muhabbetini yapıyor,hmmm..anladım...haklısın canım..evet öyle...hep onu onaylarım,fikirlerimi belirtmem konuyu uzatmam,gayet yapıcı olumlu konuştuğum için de bana kızamaz ''ne trip atıyosun niye benle konuşmuyosun'' diye,bişeye kırıldığımı hemen anlar

sende öyle yap bence,mesela onun yanında kardeşine ne yemek istersin de,çay mı yaptın sadece kendine koy mutfakta tek başına iç sonra salona falan geç,mümkün olduğunca aynı ortamda da bulunma,gel otur şu programı izleyelim derse ''bulaşık yıkamam lazım canım,yemek yapmam gerek canım,işlerim var canım...'' bu şekilde davranmayı bir dene bakalım..

canım eşin annecimi?... iki arada bi derede kalmış da olablir bazı anneler paylaşmak istemiolar oğullarını...telfna konuştuktan sonra sinirlenmişya oyüzden böyle düşündürdü beni

kayınbabanla kalmış yazdığını yeni gördüm canım...yaa neden bu aileler ewlenince ayrı bir yuva kurulduğunu çocuklarının artık büyüdüğnü kendi ayakları üstünde durdugunu onun ayrı bir evi yuvası olduğunu benimseyemezler...çocuklarının kararlarını alırken artık bir eşleri olduğunu... onların geleceklerini kurmalarını gerektiği bu yolda destek olmak yerine bu yola yeni adım atmış çiftleri zor duruma düşürürler...
ülkemizde artık nasıl ewlenmeden önce bir takım sağlık testleri yapılmaya başlandı ki bu çok güzel bir adım
ARTIK ailelerin we yeni evlenecek çiftlerin evlenmeden önce belirlenen bir süre içerisinde bir psikolok yardımı alınmasının zorunlu olunması gibi bir uygulama yapılmasını canı gönülden diliyorum...
ARTIK boşanmalar,kavgalar vs. en aza indirgenir bu tür bir uygulamayla

canım benim bu taktiğim hep işe yaramıştır,hayalet gibi davranırım beni üzen insana.gayet güleryüzlü olurum,eğlenirim konuşurum ama o kişi yokmuş gibi davranırım,bir ortamda muhabbet mi ediyoruz,herkesle konuşurum hiç o koltuğa bile bakmam,orda biri yokmuş gibi davranırım.erkekler surat asan kadınlara katlanamazlar o yüzden moralini bozup surat asıp karşındakini de bıktırmaktansa görmezden gel onu,

konuşmanız gerekse bile gayet düz bir sesle tamam,peki de,ben erkek arkadaşıma gıcık oluduğumda,diyelimki bişeyin muhabbetini yapıyor,hmmm..anladım...haklısın canım..evet öyle...hep onu onaylarım,fikirlerimi belirtmem konuyu uzatmam,gayet yapıcı olumlu konuştuğum için de bana kızamaz ''ne trip atıyosun niye benle konuşmuyosun'' diye,bişeye kırıldığımı hemen anlar

sende öyle yap bence,mesela onun yanında kardeşine ne yemek istersin de,çay mı yaptın sadece kendine koy mutfakta tek başına iç sonra salona falan geç,mümkün olduğunca aynı ortamda da bulunma,gel otur şu programı izleyelim derse ''bulaşık yıkamam lazım canım,yemek yapmam gerek canım,işlerim var canım...'' bu şekilde davranmayı bir dene bakalım..

biran kendime yapıldığını düşündüm bunu gerçekten hem sinirolur hemde suçlanırdım ben bunu kırmışım diye..güzel fikir deneyeceğim canım teşekkürler,acaba ailesinede yapsam tutarmı?

biran kendime yapıldığını düşündüm bunu gerçekten hem sinirolur hemde suçlanırdım ben bunu kırmışım diye..güzel fikir deneyeceğim canım teşekkürler,acaba ailesinede yapsam tutarmı?

tutmaz...onlara hep bahane gerek,

-gelin neden konuşmuyorsun?
-sesim kısıldı anne

-gelin neden erkenden uyuyorsun?
-uykusuzum baba

-gelin yarın bizi bilmemnereye götürsene?
-çocuğun öğretmeniyle görüşmem var anne...

böyle mümkün olduğunca kaçacaksın,bulduğun bahaneler de geçerli olsun ki kocana şikayet edince kocan ''ee ne var bunda çocuğun işlerini bırakıp size mi koşacaktı?'' falan diyebilsin.

öbür türlü sen kendince istediğin kadar trip at arkandan laf ederler bi açığını arar dururlar.

aslında asıl yapman gereken sert çıkacaksın,cadı gelin olunca bak nasıl iyi davranıyorlar ama onu yapabilirmisin bilmiyorum.

http://www.kadinlarkulubu.com/aile-...cileri-payla351al305m-haydi-k305zlar-329.html

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...il-basediyorsunuz-kayinvalidelerinizle-7.html

bu iki konudaki yorumlardan yardım alabilirsin bak,gıcık gelin olunca daha iyi olmuş.

aranızdaki saygı gercektende bitmiş artık..
bu koşullarda evliliği gözden geçirmek bence en mantıklısı yada sizin durumunuzda olması gereken sey sanırım..
kolay gelsiz ve allah yardım etsn size.

kayınbabanla kalmış yazdığını yeni gördüm canım...yaa neden bu aileler ewlenince ayrı bir yuva kurulduğunu çocuklarının artık büyüdüğnü kendi ayakları üstünde durdugunu onun ayrı bir evi yuvası olduğunu benimseyemezler...çocuklarının kararlarını alırken artık bir eşleri olduğunu... onların geleceklerini kurmalarını gerektiği bu yolda destek olmak yerine bu yola yeni adım atmış çiftleri zor duruma düşürürler...
ülkemizde artık nasıl ewlenmeden önce bir takım sağlık testleri yapılmaya başlandı ki bu çok güzel bir adım
ARTIK ailelerin we yeni evlenecek çiftlerin evlenmeden önce belirlenen bir süre içerisinde bir psikolok yardımı alınmasının zorunlu olunması gibi bir uygulama yapılmasını canı gönülden diliyorum...
ARTIK boşanmalar,kavgalar vs. en aza indirgenir bu tür bir uygulamayla
çok haklısın canım ama eşlerimiz bu seviyeye ulaşana kadar biz 80 oluruz o saatten sonrada işe yaramaz zatendelikafadulden

.[/Qişte demek istediğim buydu.ben çok çabuk affediyorum,bundan dolayıda aynı şeyler tekrar ediyor sadece eşime değil herkese karşı böyleyim

burda sizden akıl istiyorum nasıl daha sağlam karakterli olabilirim,beceremiyorum hiç küsemiyorum,kötülük düşünemiyorum sadece birkaçgün tavır sonra yelkenler suya..

birde onun babasına nasıl davranayım sizce içimden iyi davranmak gelmiyor ama...
bilmiyorum yaa tavrımı nasıl koyucamı,tepkimi nasıl göstericemi bilmiyorum,kimseyi tersliyemiyorum

bunların adı iyi kalpli olmaklmı yoksa,özgüven eksikliğimi ben böyle olursam semer vuran çok olur

biraz akıl lütfennn

Ben de tam aksi küstüm mü küserim. Genelde erkeklerde şey var, sorun çıkarma, üstünü ört, unut, boşver gitsin. Ben yapamıyorum malesef. Örttüğünde başka yerden çıkıveriyor.

Yaprak dökümündeki fikretin hali geldi aklıma. Kayınvalidesi fikret için; böyle işimizi gücümüzü yapacak, sesini çıkarmayacak gelini nerden bulacağız diyordu. Bu tabi abartı biraz ama bunları yaşayanlarda vardır elbet. Böyle düşünenlere sesini çıkarmaktan daha beterini yapmak lazım bence.

Bu benim düşüncem tabi ama sessiz kalıyım, küsmüyüm, aman huzurum bozulmasın deyincede çözüm olmuyor. Yeri geldiğinde eşine karşıda olsa hakkını savunmak durumunda kalıyorsun malesef. O benim canım, çok sevdiğim eşim hakkını vermiyor malesef çünkü, onla bile savaşmak zorunda kalıyorsun.

Back
X