arkadaşlaarrrrr!!! sonunda 10gündür huzurumuzu bozan konunun aslını öğrendimgelişmelerden haberdar et bızı tatlım boyle devam kendını sakın uzmee opuyorumnanaktan
eşimle konuşuyoruz o hatasını anlamış belli,yakınlaşıyo,ılımlı konuşuyo burnu az sürtülmüş ama ben çok taviz vermiyorum
neyse;kardeşimi konuşturdum bugün. siz o gece neler konuştunuz bakalım dedim
birazda duygu sömürüsü yaptım,sen nasıl kardeşsin ben ogün tüm konuştuklarınızı duydum çok üzüldüm yok nefret ediyomuş filan sen niye beni hiç korumadın dedim,oda korudum hatalarını söyledim dedi,ama onada hak ver abla oda babasıyla senin aranda kalıyo dedi e kalmasın benim kafama niye anahtar atıyo herkesin içinde dedim derdi neyse söylesin arada kalmasın dedi
oda döküldü,babası ogün telefonda demişki'iyi biz gelelim sen sinemalarda gez,hadi oğllum KARINLA SANA MUTLULUKLAR,bizi boşver diyip suratına kapatmış.oğlunun sinirli olduğunu bile bile...
hadi işte ya bu adamı napym böyle babamı olur.özellikle huzursuzluk yaratıyo,allaha havale ettim.koca adam baba bile diyemiyorum lanet şey yaa
yaa böyle sonra bizimki kopuyo,hani o annesine gitti demiştim ya beni eve bırakıp ordada onlarla kavga etmiş..
ee napym ben şimdi sinirimden kendimi yiyorum adama bak ya 10 gündür huzursuzluk yarattı tabii eşimdede büyük suç var ban öyle davranmayacaktı ama baba baba değilki...
eşim şimdi beni tatile götürckmiş,rezervsyn yaptırmış filan işte
ordada adam arayıp huzurumu bozar ben biliyorum