Merhabalar bu saatlerde biraz duygusallaşıyorum belki aynı durumu yaşayan birkaç kişiden akıl alırsam rahatlarım diye düşündüm. Her ay acaba hamile miyim diye umutlanıyorum son 4 aydır doktora gitmeyi bıraktık çok sıkıldım önce kimyasallarım oldu kürtajım oldu sonra birden hamile kalmamaya başladım aylardır deniyoruz olmuyor öncesi zaten başarısız hamilelikler. Bu ay ümitliydim test yapmayı bekliyordum tam test yapacağım günüm geldi karnım ağrımaya başladı adet sancıları vuruyor muhtemelen bir iki güne söküleceğim şu an bile hıçkırarak ağlamamak için zor duruyorum. Kafama takıyorum diye olmuyor sanırım ya da bilmiyorum ama nasıl takmayacağım bu süreci nasıl atlatacağım hiç bilmiyorum. Hayatımda her şeyi bebek üzerine planladım şimdi tüm planlarımdan vazgeçmek pes etmek gibi olmayacağını kabullenmek gibi geliyor konuyu bir kenara koyamıyorum tüm psikolojim alt üst durumda sürekli ağlama halindeyim. İmtihan diyip kabul ediyorum tabii sadece dertleşmek istedim tam şu an adet dönemim ağrım başladı biraz da ondan daha çok hassaslaştım siz nasıl süreç yaşadınız benim gibi imtihanlı bir annelik süreciniz mi oldu ya da olmaya devam ediyor belki konuşursak rahatlarız