Biraz özel olacak ama ilişkiyi sadece görev haline getirdim stresten canım acıyor rahat olamıyorum. İki üç günde bir düzenli yapıyoruz bebek tutsun diye ama artık ikimiz için de çok sıkıcı bunaltıcı olmaya başladı. O kafaya takmamayı nasıl yapacağım bilmiyorum zaten kürtajdan ve kiöyasaldan sonra ara vermiştik korunuyorduk o dönem kafamı topladığımı düşünüyordum ama toplayamamışımMerhaba , öncelikle stres gerçekten çok etkiliyor , İlişkiye girerken dahi bebek odaklı girme bırak kafan orda olmasın . Benim bir yakınımdan örnek vereyim kızın 3 kere kimyasalları oldu sonrasında 5,6 ay kadar ara verdi o sıra da kendi psikolojisini topladı vs . Sonunda hamile kaldı ve 1 yaş arayla diğer kızına hamileydi . Diyor ki zamanımın hepsi senin bahsettiğin gibi sadece bebek düşünmekti onu yavaş yavaş bıraktım diyerek onun yaşı da şuan 34 falandır daha küçük kızları
Aynı durum şuan bende de var üst üste hamile kaldım düşükle sonuçlandı 4 aydır bende hamile kalamiyorum her seferinde vücudum bir çok belirti gösteriyor maalesef stres etkiliyor ovalasyon testi hiç yaptın mı bı çok kişi öyle hamile kalıyor bu ay bende denedim adet günüm 2 yada 3 Mart nasip rabbim neyi nasip ederse o olur duadan başka çaremiz yok maalesefMerhabalar bu saatlerde biraz duygusallaşıyorum belki aynı durumu yaşayan birkaç kişiden akıl alırsam rahatlarım diye düşündüm. Her ay acaba hamile miyim diye umutlanıyorum son 4 aydır doktora gitmeyi bıraktık çok sıkıldım önce kimyasallarım oldu kürtajım oldu sonra birden hamile kalmamaya başladım aylardır deniyoruz olmuyor öncesi zaten başarısız hamilelikler. Bu ay ümitliydim test yapmayı bekliyordum tam test yapacağım günüm geldi karnım ağrımaya başladı adet sancıları vuruyor muhtemelen bir iki güne söküleceğim şu an bile hıçkırarak ağlamamak için zor duruyorum. Kafama takıyorum diye olmuyor sanırım ya da bilmiyorum ama nasıl takmayacağım bu süreci nasıl atlatacağım hiç bilmiyorum. Hayatımda her şeyi bebek üzerine planladım şimdi tüm planlarımdan vazgeçmek pes etmek gibi olmayacağını kabullenmek gibi geliyor konuyu bir kenara koyamıyorum tüm psikolojim alt üst durumda sürekli ağlama halindeyim. İmtihan diyip kabul ediyorum tabii sadece dertleşmek istedim tam şu an adet dönemim ağrım başladı biraz da ondan daha çok hassaslaştım siz nasıl süreç yaşadınız benim gibi imtihanlı bir annelik süreciniz mi oldu ya da olmaya devam ediyor belki konuşursak rahatlarız
Biraz özel olacak ama ilişkiyi sadece görev haline getirdim stresten canım acıyor rahat olamıyorum. İki üç günde bir düzenli yapıyoruz bebek tutsun diye ama artık ikimiz için de çok sıkıcı bunaltıcı olmaya başladı. O kafaya takmamayı nasıl yapacağım bilmiyorum zaten kürtajdan ve kiöyasaldan sonra ara vermiştik korunuyorduk o dönem kafamı topladığımı düşünüyordum ama toplayamamışım
Biraz özel olacak ama ilişkiyi sadece görev haline getirdim stresten canım acıyor rahat olamıyorum. İki üç günde bir düzenli yapıyoruz bebek tutsun diye ama artık ikimiz için de çok sıkıcı bunaltıcı olmaya başladı. O kafaya takmamayı nasıl yapacağım bilmiyorum zaten kürtajdan ve kiöyasaldan sonra ara vermiştik korunuyorduk o dönem kafamı topladığımı düşünüyordum ama toplayamamışım
İşte o düşünceyle ilişkiye girme o düşünceyle girdiğin için olmuyor olabilirBiraz özel olacak ama ilişkiyi sadece görev haline getirdim stresten canım acıyor rahat olamıyorum. İki üç günde bir düzenli yapıyoruz bebek tutsun diye ama artık ikimiz için de çok sıkıcı bunaltıcı olmaya başladı. O kafaya takmamayı nasıl yapacağım bilmiyorum zaten kürtajdan ve kiöyasaldan sonra ara vermiştik korunuyorduk o dönem kafamı topladığımı düşünüyordum ama toplayamamışım
Ben de hep belirti arıyorum ama sonu hüsran maalesef. İnşallah en kısa zamanda Rabbim isteyen herkese hayırlı afiyetli evlatlar nasip eder siz de bu ay hayırlı afiyetli sonucu alırısnız inşalahAynı durum şuan bende de var üst üste hamile kaldım düşükle sonuçlandı 4 aydır bende hamile kalamiyorum her seferinde vücudum bir çok belirti gösteriyor maalesef stres etkiliyor ovalasyon testi hiç yaptın mı bı çok kişi öyle hamile kalıyor bu ay bende denedim adet günüm 2 yada 3 Mart nasip rabbim neyi nasip ederse o olur duadan başka çaremiz yok maalesef
Her nasip vaktine esirdir bunu unutma rabbim geciktiriyosa guzellestiriyor demekki dualarım seninle rabbim hepimizi sevindirsin inşallah OVALASYON testi yaptın mı yumurtlama takibi yapmadiysan onu denemeni tavsiye ederimBen de hep belirti arıyorum ama sonu hüsran maalesef. İnşallah en kısa zamanda Rabbim isteyen herkese hayırlı afiyetli evlatlar nasip eder siz de bu ay hayırlı afiyetli sonucu alırısnız inşalah
Biraz özel olacak ama ilişkiyi sadece görev haline getirdim stresten canım acıyor rahat olamıyorum. İki üç günde bir düzenli yapıyoruz bebek tutsun diye ama artık ikimiz için de çok sıkıcı bunaltıcı olmaya başladı. O kafaya takmamayı nasıl yapacağım bilmiyorum zaten kürtajdan ve kiöyasaldan sonra ara vermiştik korunuyorduk o dönem kafamı topladığımı düşünüyordum ama toplayamamışım .
Yaşadığın olumsuz sonuçlar da yorabilir. doktorum benim her zaman şunu söylerdi yumurta sperm kalitesi iyi olsa dahi embriyo eğer kimyasallaşıyorsa veya tutmuyorsa bu onun sıkıntılı bir bebek olma ihtimalini de söylerdi , Allah büyük umarım güzel haberler alırsın :)
Allah razı olsun duaya çok ihtiyacım var. Yaptım ama o ay olmadı ben de bıraktım günü bildiğim zaman daha çok strese giriyorum bugün olmazsa bu ay başka gün yok fala diye geriliyorum ben de yapmamaya karar verdimHer nasip vaktine esirdir bunu unutma rabbim geciktiriyosa guzellestiriyor demekki dualarım seninle rabbim hepimizi sevindirsin inşallah OVALASYON testi yaptın mı yumurtlama takibi yapmadiysan onu denemeni tavsiye ederim
Zor çok zor beklemek kayıp hele o kadar zor ki benimle aynı ayda hamile kaldığım bı arkadaşım vardi onun çocuğu doğdu benim düştü geçen gördüm dogsaydi benimde onunki kadar olacaktı nasip herşey maalesef biseyi çok isteyince olmuyor önceden çok üzülüyordum artık bilmiyorum rabbim kalbime ferahlık mi verdi anlamadım eskisi gibi takmıyorum sende öyle yap düşünmemeye çalış ne yapsakta vakti geldiğinde olacak zorlamanın bı anlamı olmuyor duamda unutmam sende beni unutma inşallah Bayram müjdesi alirizAllah razı olsun duaya çok ihtiyacım var. Yaptım ama o ay olmadı ben de bıraktım günü bildiğim zaman daha çok strese giriyorum bugün olmazsa bu ay başka gün yok fala diye geriliyorum ben de yapmamaya karar verdim
Aynısını yaşadım aynı anda hamile kaldığımız arkadaşımın bebeğini görmeye gittik eve gelince öyle bir ağladım ki o anki içimdeki hüznü anlatamam. Bizim de imtihanımız böyleymiş. Hep dua ediyorum Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguları nasip etsin inşallahZor çok zor beklemek kayıp hele o kadar zor ki benimle aynı ayda hamile kaldığım bı arkadaşım vardi onun çocuğu doğdu benim düştü geçen gördüm dogsaydi benimde onunki kadar olacaktı nasip herşey maalesef biseyi çok isteyince olmuyor önceden çok üzülüyordum artık bilmiyorum rabbim kalbime ferahlık mi verdi anlamadım eskisi gibi takmıyorum sende öyle yap düşünmemeye çalış ne yapsakta vakti geldiğinde olacak zorlamanın bı anlamı olmuyor duamda unutmam sende beni unutma inşallah Bayram müjdesi aliriz
Allah razı olsun amin inşallah. Dediğinizi çok iyi biliyorum ama yapamıyorum işte yapabilsem o kadar rahatlayacağım ki ama olmuyor aklım sürekli çocuk konusunda. Doğru söylediniz bundan sonra dualarıma aklıma takmamak için de dua etmem gerektiğini ekleyeceğim bunu hiç yapmamıştım hep evlat istiyorum ama belki doğru duayı etmenin de vakti vardır Allah razı olsunÖncelikle Allah yar ve yardımcınız olsun, tez vakitte hayırla sağlıkla güzellikle olsun inşallah... Bir akrabam hiçbir problem olmamasına rağmen gebe kalamıyordu. Dediğiniz gibi böyle gitmedikleri doktor kalmamış beş yıl uğraşmışlardı sebepsiz interfilite dedikleriymiş sanırım kız en son bıraktım vazgeçtim artık kafama takmadım gerçekten dediği ay gebe kalmış şimdi dört aylık bir kızı varkafaya takmamak demek kolay değil ama bunun için de dua edin ve zamana bırakın yaşınız çok geç değilse duayla sabırla bekleyin o sırada kendinizle eşinizle ilgilenin tadını çıkarın evliliğiniz için şükran dolu olun, zordur ama her zorlukla kolaylık vardır.. İnşallah tez vakitte hayırlı haberler alırsınız.
Cümlemizden ben de size edeceğim inşallah tez vakitte sağlık afiyetle kolaylıkla gebe kalıp bebeğinizi kucağınıza alırsınız o da sağlıklı akıllı size hayırlı bir evlat olsunAllah razı
Allah razı olsun amin inşallah. Dediğinizi çok iyi biliyorum ama yapamıyorum işte yapabilsem o kadar rahatlayacağım ki ama olmuyor aklım sürekli çocuk konusunda. Doğru söylediniz bundan sonra dualarıma aklıma takmamak için de dua etmem gerektiğini ekleyeceğim bunu hiç yapmamıştım hep evlat istiyorum ama belki doğru duayı etmenin de vakti vardır Allah razı olsun