- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
Çalışıyorsanız,eşinize söyleyin maaş kartını yollasın!
Böyle birşeyle iki kezdir karşılaşınca eşime sert tepki vermek istemedimYoo hiçte batmiyor bence hisleriniz gayet yerinde. Bedava diye herseyi sizden istiyorlar, bide söylenmeseler... ben olsam hiç vaktimiz yok siz seçin sizin ordan hepsi aynı yerden üretiliyor zaten deyin.
Çok saçma olmuş o ceketi denemeden görümcenizin kabul etmesi ama neticede bedava ya o yüzden kabul etmiştir.eşinizin anne ve babası eşinize güvenerek çocuk yapmadığına göre,kendi çocuklarının masraflarını kendilerinin üstlenmesi gerekiyor.eşiniz ve siz misiniz sorumlu onlardan?
Küçük görümcenize de gitar almayın,neticede elzem bir ihtiyaç değil
ben eşime söyledim aslında internetten beğensin bari öyle alalım diyeBunlarda ne bedavaciymis be... ayy sinir oluyorum böyle seylere
Mesele ceket,gitar vs. olmayabilir ama bunu alışkanlık haline getirmeleri mesele.aldığınuz halde takdir etmiyorlar,ki mecbur değilsiniz.siz tepki vermedikçe karşı taraf isteklerini sıralamaya devam edecektirben eşime söyledim aslında internetten beğensin bari öyle alalım diye
yok internet siparişi geç getirir şu gün ihtiyacım var benim diye
ben gidip seçmedim bile eşim gidip sadece şöyle bir ceket var mı deyip alıp kargolamış
Önemli olan cekette değil hanımlar gitarda değil
bu seferde buradan kendileri ile meşgul etmeyi düşünüyorlar
zaten insan ona üzülüyorBence maddi sıkıntılarınız yoksa takılmayın.
Abisinden istemeleri normal. Ancak anormal olan nankörlük edip söylenip beğenmemeleri.
işte bende nasıl tepki vereceğimi tam tayin edemiyorumMesele ceket,gitar vs. olmayabilir ama bunu alışkanlık haline getirmeleri mesele.aldığınuz halde takdir etmiyorlar,ki mecbur değilsiniz.siz tepki vermedikçe karşı taraf isteklerini sıralamaya devam edecektir
Bence siz karismayin olaya ama alttan alttan lag sokusturum kocaniza ki anlasin kullanildiginiben eşime söyledim aslında internetten beğensin bari öyle alalım diye
yok internet siparişi geç getirir şu gün ihtiyacım var benim diye
ben gidip seçmedim bile eşim gidip sadece şöyle bir ceket var mı deyip alıp kargolamış
Önemli olan cekette değil hanımlar gitarda değil
bu seferde buradan kendileri ile meşgul etmeyi düşünüyorlar
eşim zaten biliyorBence siz karismayin olaya ama alttan alttan lag sokusturum kocaniza ki anlasin kullanildigini
onlar bizim sırtımızın kamburuÇevremde hiçbir ailenin, evladından kız-erkek farketmez bir şey istediğini görmedim.
Bunun maddi imkanla alakası yok.
Aksine durumu olmayan insan, evladına belli etmiyor ki üzülmesin, dertlenmesin diye.
Ama kk da okuduğum kadarıyla çok fazla sömürücü aile var, bunlardan biri de eşinizin ailesi.
Yazık günahtır ya, bu tip istekler gençlerin sırtına yük olmaktan başka bir şey değil.
Her istediklerini almayacaksınız.bu ay sıkışığız,bütçemizde açık var deyip anne babasına yönlendireceksiniz ya da sen de büyüdün ihtiyaçlarını sen karşılarsın (çalıştığına göre ) kardeşine de sen alırsın,biz iki kişiyiz,yettiremiyoruz dersinizişte bende nasıl tepki vereceğimi tam tayin edemiyorum
eşimin babası yokadam evlenmiş gitmiş herkes kendi ailesine baksın artık. kayınvaliden masrafları oğluna yıkacağına kendi baksın çocuklarına. ne ala memleket yap. yap bi tane büyük, sonrakileri onun sırtına yükle. bence sesinizi çıakrın artık gitar filan çok saçma yani.
bana söyleseler zaten keser atarımHer istediklerini almayacaksınız.bu ay sıkışığız,bütçemizde açık var deyip anne babasına yönlendireceksiniz ya da sen de büyüdün ihtiyaçlarını sen karşılarsın (çalıştığına göre ) kardeşine de sen alırsın,biz iki kişiyiz,yettiremiyoruz dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?