Kafama takılan şiddet eğilimi

E bu sekilde soyle. Bak kizar miyim ? Kizmam. Dogum kontrol haplarina alerjim vardi. Doktor yeni evliyim diye spiral vermedi. Hormonlarim mahvolur diye igne de vermedi. Esim de kondom karsiti. Sonra beni de ikna etti cocuk istedim ben de. Yoksa kafayi yemedim evlenir evlenmez olsun diye. Ama istedim sonradan. Yoksa korunuyordum.

Yahu sorun zaten benim siddet egilimim. Kocamdan bahsetmiyorum aslinda. Kendime hakim olamadim. O an ileriye gidecek daha fazla diye de korktum. Vurdum. Bende bir problem mi var diye dusunuyorum. Benim sorunum var demek ki.
Var malesef. Öfke kontrolü için mutlaka psikologla görüşün

Tesekkur ederim. Oyle seyler soyleniyo ki sadece kendimi sucladim. Esimi sütten cikmis ak kaşık yaptilar iki dakikada. Baya erkek sevici geliyorlar bana nedense. Ya da kadin dusmani ikisi de olabilir. Her neyse. Gercekten oyle. Benim ofkelenmeye hakkim olmuyor. Tam kizip bir seyler soylerken kolumu sıkmaya basladi zaten. Birak aciyo dedim yok. Cekmeye calistim kolumu yok. Valla vurdum. Artik yapacak bir seyim de yok. yine ben gidicem kafami toplamak icin psikologa ama. Gercek sorunlular disarda gezecek.

Benim eşimde aynı şekilde sinirli öfkeli olmama tahammül edemiyor ben susmadığımda tartışma çok başka boyutlara çıkıyor. Ben de psikoloğa gidiyorum çok faydasını görüyorum kesinlikle gitmelisiniz. Eşinizle sorunlarınızdan dolayı değil kendiniz için gidin çok iyi gelecektir. Eşiniz de belki size iyi geldiğini gördüğünde kendisi de gitmek ister benimki öyle oldu

Yazmayı unutmuşum kesinlikle çok haklısınız buraya insanlar dertlerini yazıyor çare arıyor hep eleştiri hep sert üslup çok acımasız bazı yorumlar. Dediğiniz gibi erkek seviciliği de denebilir

Zaten cift terapisi istiyorduk. Ama ben once yalniz gitmek istedim sonradan. İkimiz de dusunduk yoksa

Yazmayı unutmuşum kesinlikle çok haklısınız buraya insanlar dertlerini yazıyor çare arıyor hep eleştiri hep sert üslup çok acımasız bazı yorumlar. Dediğiniz gibi erkek seviciliği de denebilir
Aynen oyle. Gercek hayatta cesaret edemezler kimsenin karsisinda konusmaya. Ben de buna kiziyorum. Ben bunlari gercek hayatta birilerine anlattigimda burdakilerden farkli insanlar degiller. Bu sekilde kimse konusmuyo. Tuhaf

Valla ilk eşiniz kolunuzu sertçe sıktığı için onda hata var diyorum şimdilik.
Tokatı muhtemelen onun sizi bırakması için tek yol diyerek attınız, eşinizi tanıdığınızdan. Öyle mi?
Ama o aşamaya nasıl geldi kavga? Öyle çok mu alevlenmişti? Neden kavganın ilerleyişine müdahale edip o aşamaya gelmeden kadar ortamı sakinleştirmediniz ya da oradan uzaklaşmadınız? Yoksa bunları yapamadınız o kendi kendine mi öyle alevlenip size zarar verircesine kolunuzu sıktı?

Kavgayı o boyuta getirmemek için bir şey yapmanız gerekirdi. Eğer adamın üstüne çok gittiyseniz, dibine yaklaşıp çok uyladıysanız, sabır taşı en uysal kadın/erkek olsun, hiç bişey yapmasa bile bi ittirir (bunada şiddet diyebiliriz o zaman)
Valla şiddet yanlısı sizmi yoksa eşinizmi bilebilmek için kavganın başlangıç şekli nasıl ilerledi, bir tarafta haksız tahrikmi vardı bilmek gerek.
Ama hem biraz sakin olmanızı böyle tartışma durumlarında, gerekirse öbür odaya geçmenizi iki tarafa zaman vermenizi öneririm. Ve tabiki herkes gibi bende diyorum ilişkisi terapisti gerek gibi bu ilişkiye

Eşinizle toksik bir ilişkiniz var. Eşinizde öfke kontrol problemi var. Siz de buradaki yazdıklarınızdan çok gergin görünüyorsunuz çabuk sinirleniyorsunuz.karakteriniz mi böyle yoksa sinirleriniz mi yıpranmış o kısmı bilemem tabi.

Eşinizin kolunuzu canınızı yakacak şekilde tutması sıkması ne kadar şiddetse sizin attığınız tokat ve patlattığınız dudak da o kadar hatta fazla bile olabilir.
Bence öfke kontrolü ile ilgili ikinizin de sorunu var. Terapi almak ikinize de iyi gelebilir

Bence eşinizin değil ama sizin şiddet eğiliminiz var.

Kadın erkekten şiddet gördüğünde hem fiziksel hem ruhsal nasıl inciniyorsa bı erkekte aynı duyguları yaşıyor. Eşim sakin biri demişsin ama senin kolunu sıkmış. Neseliyim diyosun adamın dudağını patlatiyosun. ikimizin de yaptığı şey çok yanlış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…