Kafama takılan şiddet eğilimi

sorusoruyorum12

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2023
180
9
18
28
Eşim sakin bir adamdir. Ama benim öfkeme hiç saygisi olmaz. Hep gülmek, neşeli olmak zorundayım yaninda. İnsanin ruh hali her zaman bir degil elbette. Ama ben ofkelenince o benden daha fazla ofkeli biri oluyor. Bana hic vurmadi. Ama gecen gun kolumu sıktı. Cok canim yandi. Birak dedim yok. Ben de ona kendine gel diye tokat attim. Dudagi patladi. Sonra neden boyle oldu diye uzuldum. Yaptigimdan pisman miyim ? Bilmiyorum. Sanmiyorum. Dirdirci biri degilim. Cok konusurum ama neseli seylerden bahsederim. Ofkeliysem susarim. Huyum boyle. Sizce bu normal mi ? Ne tepki vermeliydim ? Kendimi kotu hissediyorum. Abarttim mi acaba diyorum ama canim da yandi.

Yaşlar kaç? Kaç yıllık evlisiniz?

Şiddetin hiç bir türü meşrulaştırılamaz. Adamın dudağını patlatmışsınız. Şiddet uygulasaydı o zaman uygulardı.
Evet abartmışsınız. Sinirlerine hakim olamayan eşinizden ziyade siz gibi duruyorsunuz

Tam tersi size aynısını yapsa ne yapardınız?

Sizde şiddet eğilimi daha çok gibi geldi,ikinizde sıkıntılısınızBunun sonu yok,o kolunuzu sıkar,siz tokat atar dudağını patlatirsiniz,peki bunun devamı ne olur sizce?

kolunu sıkması hoş değil ama sizin de davranışlarınız hoş değil. bunun dışında bir şiddet görmediyseniz sadece sizi sakinleştirmek için tutmuş olabilir. sizi biraz fazla gergin buldum ben nedense. bir de öfkeme saygısı yok demişsiniz ama en ufak bir şeye öfkeleniyorsanız ben olsam ben de saygı duymazdım. gereksiz gerilen insanlar çok rahatsız edici

Yahu sorun zaten benim siddet egilimim. Kocamdan bahsetmiyorum aslinda. Kendime hakim olamadim. O an ileriye gidecek daha fazla diye de korktum. Vurdum. Bende bir problem mi var diye dusunuyorum. Benim sorunum var demek ki.

Ufak bir seye ofkelenmem. Bir seyin ust uste cok zitlasilarak yapilmasi lazim ofkelenmem icin. İnatlasma, anlayissizlik ust uste olmali.

Yahu sorun zaten benim siddet egilimim. Kocamdan bahsetmiyorum aslinda. Kendime hakim olamadim. O an ileriye gidecek daha fazla diye de korktum. Vurdum. Bende bir problem mi var diye dusunuyorum. Benim sorunum var demek ki.
Bencede sizin sorununuz var eşiniz sizin dudağınızı patlatsaydı darp raporu al boşan diye akıl çok gelirdi, eşinizde aynısı yapmalı ya da bi uzmandan yardım almalısınız.

Bir konu açıyorsun burada,cevap yazanlara agresif cevaplar veriyorsun.Yazdigina yazacağına pişman ediyorsun.Evet öfke sorunun ve şiddet eğilimin var.Git tedavi ol bari,karnındaki bebeğe yazık.
Ooofff Allah askina senin benim sorularimdan, konularimdan uzak duramama gibi bir sorunun mu var ya ? Durup dururken kimse kimseye bisey demez. Lafi hak etmeyin. Derdini anlatan insana gercek hayatta soylemeye cesaret edemeyeceginiz seyleri burdan klavye artisi gibi yazarsaniz tepki de alirsiniz. Bayyyss

Bir konu açıyorsun burada,cevap yazanlara agresif cevaplar veriyorsun.Yazdigina yazacağına pişman ediyorsun.Evet öfke sorunun ve şiddet eğilimin var.Git tedavi ol bari,karnındaki bebeğe yazık.

Ay hamile miymiş

Normal yazmisim yahu nerde agresiflik yapmisim ki onun bile farkinda degilim

Siz de direk dudak mı patlatırsınız ? gidin tedavi olun. Bu sinirle nasıl annelik yapacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…