- 3 Şubat 2018
- 25.759
- 110.837
- 598
- Konu Sahibi sorusoruyorum12
-
Arkadaslar konuya donelim. Evet hamileyim. Evet ofkeliyim. Bu olay da hamileyken oldu. Hormonel mi cozemedim. Tedavi mi olmam gerekiyo yoksa biriktim doldum tastim mi artik bana ne oldugunu anlamaya calisiyorum. Evet, dudagini patlattim kocamin. Ama dudagini gum diye vurup patlatmadim. Soguktan ortadan ikiye ayrildigi icin kan geldi. Ama vurdum mu kendine gel canim yaniyo diye vurdum. Bu da bir problem
ayyy varoşa bak bu cazgırlıkla kocana ayrı bebene ayrı yazıkOoofff Allah askina senin benim sorularimdan, konularimdan uzak duramama gibi bir sorunun mu var ya ? Durup dururken kimse kimseye bisey demez. Lafi hak etmeyin. Derdini anlatan insana gercek hayatta soylemeye cesaret edemeyeceginiz seyleri burdan klavye artisi gibi yazarsaniz tepki de alirsiniz. Bayyyss
Yalnız çocuk çok sabır zorlar, bu şiddet eğilimine acil bir önlem alın. Hiç insan çocuğuna yapar mı kıyar mı demeyin. Tahammülsüzlük, çabuk öfkelenme, zıtlaşma bunlar tehlikeli. Bebeğin dur durağı sınırı yok, hele bir de kolik olup ağlama krizleri geldi mi mahfolursunuz.Ufak bir seye ofkelenmem. Bir seyin ust uste cok zitlasilarak yapilmasi lazim ofkelenmem icin. İnatlasma, anlayissizlik ust uste olmali.
Adam darp raporu alıp bir dava açarsa görür o zaman hörekeyi.Gelip burada bize çemkirmeye benzemez o işler.Kocan da hımbılın tekiymiş.
Sünepe oldugu için sinirleniyorsundur belki :)
Size niye carladı hiç anlamadım? Hamile diye şey edemiyom ama içimde patlıcakAdam darp raporu alıp bir dava açarsa görür o zaman hörekeyi.Gelip burada bize çemkirmeye benzemez o işler.
Evlendikten sonra hemen hamile kalmış,geçen konusunda boşanmali miyim diye soruyordu,ben de niye hemen hamile kaldın gibilerinden bir şey söyledim.Söylemez olaydım,hedef tahtası oldumSize niye carladı hiç anlamadım? Hamile diye şey edemiyom ama içimde patlıcak
Nedeni açıkmış aslnda ama neyse gideyim ben.. kesin yolusuruz biz konu sahibiyle gerek yokEvlendikten sonra hemen hamile kalmış,geçen konusunda boşanmali miyim diye soruyordu,ben de niye hemen hamile kaldın gibilerinden bir şey söyledim.Söylemez olaydım,hedef tahtası oldum.
Bu agresiflikle hepimizi yolar,inşallah tedavi görüp o çocuğu heba etmez.İnsan üzülüyor aslında,Allah yardımcısı olsunNedeni açıkmış aslnda ama neyse gideyim ben.. kesin yolusuruz biz konu sahibiyle gerek yok
İkisi de normal değil ki,ama koştura koştura gidip çocuk yapılmışKol sıkmak şiddet değil mi? Hem de hamile Bi kadının? Sadece sen değil eşin de şiddet uygulamış. Ben eşini daha haksız buldum o başlatmış.
Eşiniz de aynı soruları kendine soruyor mu acaba?Eşim sakin bir adamdir. Ama benim öfkeme hiç saygisi olmaz. Hep gülmek, neşeli olmak zorundayım yaninda. İnsanin ruh hali her zaman bir degil elbette. Ama ben ofkelenince o benden daha fazla ofkeli biri oluyor. Bana hic vurmadi. Ama gecen gun kolumu sıktı. Cok canim yandi. Birak dedim yok. Ben de ona kendine gel diye tokat attim. Dudagi patladi. Sonra neden boyle oldu diye uzuldum. Yaptigimdan pisman miyim ? Bilmiyorum. Sanmiyorum. Dirdirci biri degilim. Cok konusurum ama neseli seylerden bahsederim. Ofkeliysem susarim. Huyum boyle. Sizce bu normal mi ? Ne tepki vermeliydim ? Kendimi kotu hissediyorum. Abarttim mi acaba diyorum ama canim da yandi.
Bir insan sürekli neşeli olamaz, imkansız. Eşinizle kötü gününüzü kötü zamanlarınızı da paylasabilmelisiniz ama siz kendiniz kötü hissettiginizde bastirdiginiz için bu şekilde dışarı çıkmış kolunuzu sıkması bahane olmuş.Eşim sakin bir adamdir. Ama benim öfkeme hiç saygisi olmaz. Hep gülmek, neşeli olmak zorundayım yaninda. İnsanin ruh hali her zaman bir degil elbette. Ama ben ofkelenince o benden daha fazla ofkeli biri oluyor. Bana hic vurmadi. Ama gecen gun kolumu sıktı. Cok canim yandi. Birak dedim yok. Ben de ona kendine gel diye tokat attim. Dudagi patladi. Sonra neden boyle oldu diye uzuldum. Yaptigimdan pisman miyim ? Bilmiyorum. Sanmiyorum. Dirdirci biri degilim. Cok konusurum ama neseli seylerden bahsederim. Ofkeliysem susarim. Huyum boyle. Sizce bu normal mi ? Ne tepki vermeliydim ? Kendimi kotu hissediyorum. Abarttim mi acaba diyorum ama canim da yandi.
Hayır adam zaten suçlu ama konu sahibi yorum yazanlara bile öfkeli cevaplar yazıyor, çift olarak öfke problemlerli var.İnsanların kolunu böyle sıkmakta şiddettir . Sıkıca tutmak Bırakmamak . Kavga esnasında herhangi biri bana bunu yapsa ben paniklerim . Ağzıyla cevap versin ne söyleyecekse . İnsanın kolunu bacağını tutup sıkmak ne oluyor .Şaşırdım cevaplara . Bırakmayınca tokat atmış . Kurtulmak için. Yani kocası başlatmış şiddeti .
Yazık kocana diyenler var . Bizim toplum erkeklere kıyamıyor .
Arkadaslar konuya donelim. Evet hamileyim. Evet ofkeliyim. Bu olay da hamileyken oldu. Hormonel mi cozemedim. Tedavi mi olmam gerekiyo yoksa biriktim doldum tastim mi artik bana ne oldugunu anlamaya calisiyorum. Evet, dudagini patlattim kocamin. Ama dudagini gum diye vurup patlatmadim. Soguktan ortadan ikiye ayrildigi icin kan geldi. Ama vurdum mu kendine gel canim yaniyo diye vurdum. Bu da bir problem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?