• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafama takılan soru

Sen keser misin artık şu artı bir olayını

Öz cümlen yok
Beğenip geçmek yerine
+ yazıp adını güncel tutuyorsun

Lakin konuların, ilgi çekmeyecek kadar vasat

Yorum da yok haliyle
sana ne arkadaşım. Allah Allah konu sahibi birşey dememiş seni alıntılamamışım sanane

Kızlar merhaba size danışmam gereken bir konu var yorumlarınız için şimdiden teşekkürler . Küçüklükten kalma omuzum da bir yara var derim buruşmuş bir şekilde ama bakıldığında çok az kısım önden görülüyor kalan kısım ise arkada ama oda fazla değil Allah'a binlerce kez şükürler olsun daha fazlası da olabilirdi yine ucuz kurtulmuşum ama kafama takılan evlenince problem olur mu ya da ne zaman söylenmesi gerekir doktora gittim oda yaranının yeri çok iyi bir yerde hareketlerinizi engellemiyorsa ben bu ameliyatı yapmam dedi ki eğer yaparsam bu sefer ameliyat izleri kalacak dedi yine fondoten sürebilirsiniz dedi eve geldim gerçektende fondoten kapattı sayılır aynı zamanda bir merhem de verdi ama yaranın üzerinden baya sene geçtiği için etkisi yok gibi acaba evlilikte problem olur mu diye düşünmeden edemiyorum ne yapmalıyım sizce buna benzer bir durum yaşayan var mı ?
Canım neden takıyorsun kafana sen öyle. Onu problem edecek adam zaten seni sevmediği gibi insan da değildir. Oh yaram sağolsun onun sayesinde ne mal olduğunu anladım da kurtuldum bu adamdan dersin.
Sevgiliyken falan laf arasında söyleyebilirsin ama ne bileyim benim eşimin bir yerinde bir yara olsaydı diyorum öyle... Bana ne yani, hiç bir şey değiştirmezdi ki benim için. o daha az çekici gelmezdi bana. Nitekim geçtiğimiz senelerde bir ameliyat oldu biraz iz kaldı. Aklıma bile gelmez yani o izin onu daha az çekici yaptığını düşünmek.
Bikini mankeni olmayı planlamıyorsun ya boş ver, kimin vücudu Merlyn Monroe gibi ki zaten (kendisi de dahil). Hepimizde çatlak, selülit, fazla kilo, az kilo vb. bir sürü problem var.

Vucuttaki yara izi sevgiliye soylencek kadar onemli bisey degildir bence. Netice itibariyle evlilige engel degil. O zaman sezeryan olan kadinlari esleri bosamali. Benim esim ameliyat oldu iki yerinde genis iz vardir hic bakmak aklima bile gelmez. Ben sezeryan oldum eyvah iz kaldi ne olacak diye dusunmedim bile. Saglik sorunu yoksa izlerin cokta hayatta bir onemi yok. Kendiniz bunu kusur gorup dertleniyor olabilirsiniz ama kusur degil evlilige engel hic degil. Ona bakarsan benim hic gogsum cikmadi ben esime hic soyleme geregi bile duymadim. Evlendigimiz gece gordu oda umursamadi. Diyecegim o ki onemli olan kusursuz guzellik degil nasil anlastiginiz ve birbirinize davranis seklinizdir. Benim bir arkadssimda sizin gibi dusunuyordu ayak parmagindan biri hafif egri gibi sanirsin engelli birisi oyke bir kafa yapisindaydi. Sevgilisine nasil soyleyecegini dusunuyordu. Bana sacma geliuor bu kadar dis gorunuse bakmak. Benimde elimin bir parmagi kirilmis egri kaynamis 8 yildir evliyim hic bahsi bile gecmedi. Buyuk bir ameliyat olsam ben onceden onu bile izinden ziyade sadece ameliyati anlatirdim sanirim.

Evliliği bilmeyen biri olduğunuzu hesaba katinca böyle düşünmenize hak veriyorum. Ama kesinlikle yersiz bir endişe. Boşu boşuna canınızı sıkmayın hiç. Bunu bir eksiklik kusur olarak görmeyin. Seven insan görmez bile onu.

Kizlar bu yazdıklarınız gerçekten beni çok ama çok motive etti ama insan düşunmedende edemiyor ilk gördügünde tepkisi ne olur diye düşunmüyorum degil çunkü yengem falan gördügünde yüzünü buruşturmuştu ondan etkilendim birazda

senin yaran sırtındaymış. benim yüzümü görsen üniversitedeyken kızın biri yüzüne bakarken tiksiniyorum demişti sen düşün.:KK64: şuan sevgilim var taksa sevgili olmazdık heralde. saklamadım ortada olan bir durumuda. makyaj yapıyorum ama makyajsızda gördü. Aynı şekilde ben de takmam seviyosam herşeyiyle severim:KK36:

Biriyle tanısıyorsun. Biraz sohbetten sonra adama ya benim sana soylemem gereken bişey var diye lafa giriyorsun. Adam affalıyor aklına bin tane şey geliyor, acaba ne falso geliyor tüh tam da beğenmiştim kızı diyor...Acaba evlenip bosandı mı, cocugu mu var, ciddi hastalıgı mı var yoksa cocugu mu olmıcak...1sn içinde bütün bunlar adamın aklından geçiyor...Evet seni dinliyorum diyor buruk bi sesle...Kız diyor ki benim omzumda ufak bi yara izi var...Eee diyor adam yani arkasından bişey bekliyor hastalığı mı var acaba diyor...Kız da ee si bu sorun olur mu vücudumda tek kusurlu yer diyor...Adam önce şaşırıyor ama içinden de bu kız kafayı yemiş diyor ve uzaklaşıyor...Kız ise yara izi yüzünden terkedildiğini düşünerek ameliyata karar veriyor

Sunu diye blirim.evleneceyin kisi sdni fiziyinle yureyinle kisiliyinle kabul etmeli oldugun gibi kabul etmeli saklanmalimi hayir kaza gecirdiyini bu yaranindan onun anisi oldugunu dile getir eyerki bu kisi o yarayi bahane edecekse yada izi inan bana o adamla bir omir gecmez ki evlenmek bir omur beraber olmak bence

Sunu diye blirim.evleneceyin kisi sdni fiziyinle yureyinle kisiliyinle kabul etmeli oldugun gibi kabul etmeli saklanmalimi hayir kaza gecirdiyini bu yaranindan onun anisi oldugunu dile getir eyerki bu kisi o yarayi bahane edecekse yada izi inan bana o adamla bir omir gecmez ki evlenmek bir omur beraber olmak bence
işte bunu nasıl öğrenebilirim kızlar önceden konuşmam gerekmez mi?

hayır. tesettürlü değilsen o görür zaten abartma.çoğu kişi bekaretini kaybettiğini dahi ssöylemeye değer bulmuyor
tesettürlüyüm bu yüzden söyleme ihtiyacı hissediyorum çünkü göremeyeceği bir yerde görünce nasıl bir tepkiyle karşılaşağımı bilmememek korkutuyor.

tesettürlüyüm bu yüzden söyleme ihtiyacı hissediyorum çünkü göremeyeceği bir yerde görünce nasıl bir tepkiyle karşılaşağımı bilmememek korkutuyor.

Valla izi merak ettim

Sorun değilse sadece o bölgeyi foto atsana

Yani ne kadar kötü olabilir

Eşimin iş arkadaşı vardı kız bütünsel yanmıştı kolu vs engelli idi

Benim bacağım yanık ki bayağı da yanık hiç sorun olmadı ha olayı anlatmışımdır belki muhabbet esnasında ama ay yanık kötü görünüyor vs demedim

Ben açığım bacağımı mubahbbeti açılırsa herkese de gösteririm yani hiç sıkıntı değil

kızlar netten buldum bu kadar yoğun değil yayılımı ama şekil olarak bu sadece önden bakınca az bi kısım arkadan bakınca bir el boyutunda diyebilirim
Valla izi merak ettim

Sorun değilse sadece o bölgeyi foto atsana

Yani ne kadar kötü olabilir

Eşimin iş arkadaşı vardı kız bütünsel yanmıştı kolu vs engelli idi

Benim bacağım yanık ki bayağı da yanık hiç sorun olmadı ha olayı anlatmışımdır belki muhabbet esnasında ama ay yanık kötü görünüyor vs demedim

Ben açığım bacağımı mubahbbeti açılırsa herkese de gösteririm yani hiç sıkıntı değil

Eklentiler

• yanik-4876.webp
    yanik-4876.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 104
işte bunu nasıl öğrenebilirim kızlar önceden konuşmam gerekmez mi?
Bence eyer bir yere gelmisseniz aranizda birsey varsa onceden o izidi basindan gecenlwri anlat anlatki hem karsindakinin karakterini oyrenirsin hemde sana verdiyi deyeri anlarsin

Back
X