• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafama takılan soru

tesettürlüyüm bu yüzden söyleme ihtiyacı hissediyorum çünkü göremeyeceği bir yerde görünce nasıl bir tepkiyle karşılaşağımı bilmememek korkutuyor.
merak ettim valla izi.. kolunun yarısı mı yok nedir... söylemen gerekmez ileride sohbetler açılırsa söylersin ama zorunda değilsin takacak adam bir uçuğu takar takmayanda kolsuz bacaksız sever yine sever

Bencd soyle kisileri tanimak.zor.cunku en iyisi soyle gercektende senin kisiliyine durusuna yureyine deyer veriyorsa sana iyice baglanir yok beklentusi baskaysa simdiden yoluna baksin

Söylenmesi gerekir mi?
Beraber denize gidin olsun bitsin :) o zaman görür zaten.
Benim eski bir arkadaşımın da kolunda trajik hikayesi olan bir izi vardı. Ondan soğumam bir yana daha bir sarıp sarmalayasim gelmişti hikayesini öğrenince..

Onu once sen gormezden gelip yok saymalisin ki esin de yoksaysin
Sen surekli bunu dile getirirsen o da seni begenmemeye baslicaktir.
Benim de kilo alip vermekten bacaklarimda catlaklar vardi hep dusunurdum acaba esim begenmemezlik yapar mi diye ama yok cnm umursamadi dile bile getirmedi
Canini sıkma bosuna

Bence bunu takan bir siz varsınız. Görünmeyen bir yaranın kime ne zararı olabilir?
Siz kafanıza çok takıyorsunuz,hatta bunun yüzünden kompleks yapmışsınız ve eşiniz olacak kişinin de aynı şekilde düşüneceğini sanıyorsunuz. Bence hiç takılmayacak bile..

yanı nıckınıze bakınca :) evlılıkle yaranın ne alakası var sorusundan vazgectım bellıkı takıntılı bırısınız

bana esım suramda su yara ızı var dese ınanılmaz guler ve dalga gecerdım yanı

evlılıkle ılgılı tek sorun buysa hayatda gercekden hıc problem sorun nedır bılmıyorsunuz demekkır :)

Bende çatlakların yakardım bekarken sen takmaktan kimse takmaz boşuna takmışım sanki karşıdakinin cildi kusursuz bakalım sen neyle karşılasacan takma..

Amann bu akıllı klavye rezaleti mesajımı batırmış sory

Onu once sen gormezden gelip yok saymalisin ki esin de yoksaysin
Sen surekli bunu dile getirirsen o da seni begenmemeye baslicaktir.
Benim de kilo alip vermekten bacaklarimda catlaklar vardi hep dusunurdum acaba esim begenmemezlik yapar mi diye ama yok cnm umursamadi dile bile getirmedi
Canini sıkma bosuna

Bence bunu takan bir siz varsınız. Görünmeyen bir yaranın kime ne zararı olabilir?
Siz kafanıza çok takıyorsunuz,hatta bunun yüzünden kompleks yapmışsınız ve eşiniz olacak kişinin de aynı şekilde düşüneceğini sanıyorsunuz. Bence hiç takılmayacak bile..

yanı nıckınıze bakınca :) evlılıkle yaranın ne alakası var sorusundan vazgectım bellıkı takıntılı bırısınız

bana esım suramda su yara ızı var dese ınanılmaz guler ve dalga gecerdım yanı

evlılıkle ılgılı tek sorun buysa hayatda gercekden hıc problem sorun nedır bılmıyorsunuz demekkır :)

Bende çatlakların yakardım bekarken sen takmaktan kimse takmaz boşuna takmışım sanki karşıdakinin cildi kusursuz bakalım sen neyle karşılasacan takma..
Kızlar umarım dediğiniz gibi olur :)

Back
X