- 2 Temmuz 2023
- 11.106
- 32.617
- 518
Daha önce de biriktidiği parasini çalmışlardı adamın bugün kendine motor almaya gidecekti dün de telefonda eşiyle tartıştı ona o kadar para verme diye zorla parasını almaya mi çalıştılar noldu onu anlamiyorum
Niye değişik insanlar ilan edildik ki şimdi durduk yere ? Kardeşim de benden uzakta bir şehirde yaşıyor bu benim onunla iletişim kurmam için bir engel mi onun da hayatında ne olup bitti gayet iyi biliyorum. Bugün zaten teyzelerimle konuştuk dayım oğullarıyla eşiyle ilgili bize ne anlattıysa aynı şekilde onlara da anlatmış herkes ihmal edildiği konusunda hemfikir yani. Arkadaşım yok bu arada evet çünkü sosyal fobim var sosyal ortamlara adapte olamıyorum ama ailem gayet normal insanlar emin olabilirsinizKiracı yüzünden ev hayatımızın sıkıntılı olması niye ilginç bu süreçte 3-4 defa ev değistirdik hâlâ daha bugün yarın çıkar diye eşyalar kolili bir şekilde bekliyoruz ev karman çorman adam gelmeyi kabul etse bile bir yatak koyacak yer yok evde bile bile niye bir bok yapmadiniz diyen arkadaşa izah etmeye çalıştım mal gibiyim zaten dünden beri kusura bakmayın
Neden degisik insanlar ilan edildiniz? Cevaplayayim;
Normal ailelerde kimse kimsenin babasini oldurdugunden suphelenmiyor.
Normal ailelerde insanlar babalarini öldürmüyor.
Normal ailelerde bu kadar yasi kemale ermis insanlarin hayatini kardesleri, yegenleri gun be gun takip etmiyor, bilmiyor.
Normal aileler kiraciyla sorun yasasa bile kendi yaşadıkları evi 3-4 kez degistirmez, aman yine tasinicaz diye kolileri kutulu birakmaz, cidden anlayamadim kiraciniz cikmadigi icin siz neden seyyah gibi geziyorsunuz?
Ayrica normal bir insanin gelip de burada dayimi oldurduler diye dert yanması daha da garip, dert yanacaginiza polise gidin, neyi bekliyorsunuz?