- 25 Ağustos 2019
- 62.509
- 120.033
- 698
- 31
- Konu Sahibi Legendwomen
-
evett yapıyorlarrr canımmYok takılmam da ama zührevi olan hastalıklar nedeniyle sorarım ama sanırsam nikah öncesi test yapıyorlar
Anlamadım kusura bakmayınKafanızdakini düzeltmeyecek tek şey söyleyeyim:
Eski sevgilinizle barışmamak
Bir ma fazla yazmışım o yüzdenAnlamadım kusura bakmayın
Yani 15-16 yaşında iken mi yaşamış bunu. O çocuk hali ile nerden bulmuş eskort?Merhaba hanımlar sadece meraktan soruyorum beni anlayışla karşılayın lütfen benim eski sevgilim bir kere hayat kadınıyla birlikte olmuş ve korunmasız bir Şekilde olmuş bu olay üstünden 8 9 yıl geçse bile benim içim rahat değildi ya aids kapmışsa diye takıntı yapıyordum ve erken bitirdim ilişkiyi ama şimdi diyorum benim hikayem bitmedi sanki onu kınıyormuş gibi oluyorum bu duygudan nasıl kurtulabilirim ayrıca bu kişi 9ay birliktelik sonucunda iş aramak yerine pandemi yüzünden anlayış gösterdim ama hiçbir şekilde kendisini geliştirmeyen sürekli oyun oynayan kurtlar vadisi izleyen ailesinin parasıyla geçinen insandı 26 yaşındaydı
Arkadaş ortamında yapmış kendinden büyük insanlarlaYani 15-16 yaşında iken mi yaşamış bunu. O çocuk hali ile nerden bulmuş eskort?
Kapıp kapandığını bilemeyiz tabi ama zaten bitmiş bi ilişki çokta düşünmenize gerek yok bence. Kınamak değil bence szin düşünceniz herkesin doğruları yanlışları var size göre yanlışsa yanlıştırMerhaba hanımlar sadece meraktan soruyorum beni anlayışla karşılayın lütfen benim eski sevgilim bir kere hayat kadınıyla birlikte olmuş ve korunmasız bir Şekilde olmuş bu olay üstünden 8 9 yıl geçse bile benim içim rahat değildi ya aids kapmışsa diye takıntı yapıyordum ve erken bitirdim ilişkiyi ama şimdi diyorum benim hikayem bitmedi sanki onu kınıyormuş gibi oluyorum bu duygudan nasıl kurtulabilirim ayrıca bu kişi 9ay birliktelik sonucunda iş aramak yerine pandemi yüzünden anlayış gösterdim ama hiçbir şekilde kendisini geliştirmeyen sürekli oyun oynayan kurtlar vadisi izleyen ailesinin parasıyla geçinen insandı 26 yaşındaydı
Şey ya kurtlar vadisimi kaldı ?Merhaba hanımlar sadece meraktan soruyorum beni anlayışla karşılayın lütfen benim eski sevgilim bir kere hayat kadınıyla birlikte olmuş ve korunmasız bir Şekilde olmuş bu olay üstünden 8 9 yıl geçse bile benim içim rahat değildi ya aids kapmışsa diye takıntı yapıyordum ve erken bitirdim ilişkiyi ama şimdi diyorum benim hikayem bitmedi sanki onu kınıyormuş gibi oluyorum bu duygudan nasıl kurtulabilirim ayrıca bu kişi 9ay birliktelik sonucunda iş aramak yerine pandemi yüzünden anlayış gösterdim ama hiçbir şekilde kendisini geliştirmeyen sürekli oyun oynayan kurtlar vadisi izleyen ailesinin parasıyla geçinen insandı 26 yaşındaydı
Bu beyin kafası ?.dBu kadar titiz(!) olursanız yalnız kalırsınız ben diyeyim
Beyaz TVde eski bölümleri çıkıyorŞey ya kurtlar vadisimi kaldı ?
Söylemiyim, güzel kafamın sırrı bana kalsın.Bu beyin kafası ?.d
Neden pislik?Bende olsam bırakırdım, kınamak ayrı böyle bir pisliği hayatından çıkarmak ayrı şeyler, kınamayın yolunuza bakın, adamla evlenmek zorunda değilsin ki
Youtubedan izliyorŞey ya kurtlar vadisimi kaldı ?
Hayat kadınları bu pislikler yüzünden öyle bir hayat yaşıyorlar , talep olmasa öyle bir hayatta olmayacak, hayat kadını da... Talep eden kim ? Pis zihniyetli erkekler ..Neden pislik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?