Kimi 16sında elin adamıyla yattım diye konu açar, kimi de böyle 18inde sevgilim beni elledi mi der.. Geçliğin ortası yok sanırım.
Ben ilk seferinde elimi kolumu ne yapacağımı bilememiştim, öyle kütük gibi hazır olda durmuştum. Sonradan çözdüm neyse kiTamamda öpüşürken el illa ki oralara gidiyor başka bir yer yok yanivalla bende sevgilimin poposunu çok severim bir fıstık almadan bırakmam
senin ilk sorunun şu; burada yazılan her yoruma göre fikir değiştiriyosun.
kendin ol bence,hoşuna gittiyse gitti gitmediyse gitmedi.o kadar abartılacak birşey yok hormonlarınızın tavan yaptığı yaşlar.adam yalnız kalmanın da gazıyla arzuyla öpmüş işte seni,kademe kademe tepkine göre de ellemiş.
rahatsız oluyorsan bu konuda kibarca,kırmadan konuşabilirsin.bu şekilde rahat olmadıgını anlatabilirsin.
rahatsız olmuyorsan da dilediğin gibi yaşa,kimseye birşey düşmüyor.
Allah korusun şaşırtmasın büyük konuşma derler ama ben başka insanların yaptıklarına kızarken kendim o kadar ileri gidemem böyle büyümedim
oyle uzaktan uzaga opusmek sadece parmak ucunda opusen biblolarda oluyor saniyordum ; ))
konu sahibi, neyi isteyip istemedignize karar verin ve buna gore de ona sinir cizin.
Bu sizin hayatiniz, yasadigniz birseyin fazla ya da eksik oldugna karar verecek olan da sizsiniz.
Yaşın küçük daha ama vijinismus böyle böyle geliyor be yavrum.
Yok korkmuyorum ama sadece yaşım küçük cinsel ilişki için daha evlilik falan ohho 5-10 senem var
Yanlış ifade etmiş olabilirim şöyle söyleyeyim : Hani elini omzunuza falan atar göğsünüze çarpar onun gibi eli kolumdayken değdi gibi bişey oldu bende istemsiz olmuştur diye bişey demedi afedersiniz ama çarpması başka ellemesi başka bende onu anlayamadım işte aslında niyeti neydi diye kafama takıldı
Ayy benimde aklıma ilk günlerimi getirdinÖpüşürken eller sabit durmaz genelde, kayar bir yerlere. Rahatsız oluyorsanız istemediğinizi güzel bir dille söylersiniz. O da eline koluna hakim olur, olur biter. Kendinizi kötü hissetmenize gerek yok.
Ben ilk seferinde elimi kolumu ne yapacağımı bilememiştim, öyle kütük gibi hazır olda durmuştum. Sonradan çözdüm neyse ki
Her dokunma cinsellik değildir ya da daha doğrusu ardından cinsellik getirmez. Öpüşeyim ama bana dokunmasın diye bir mantık yok. Arabanın içinde baya baya öpüşüyorsan o adam sana dokunmak ister. Dokunmadan öpüşmek ancak çizgi filmlerdeki gibi dudak değdirmekle olur ki bunun ilerisine gittiğiniz belli. Nasıl olacak bu iş?
Ahaha ben "şimdi napayım, elimi nereye koyayım, nasıl karşılık vereyim" diye düşünmekten öpüştüğümü anlamıyordum. Neyse ki bisiklete binmek gibi, birkaç seferden sonra vücut otomatiğe alıyor da hamle hamle düşünmüyorsunAyy benimde aklıma ilk günlerimi getirdinUtancımdan bırak ellerimi biryere koymayı, altımdaki zemini tutamıyordum, yer kayıyordu resmen ah ah
Ya sevgiliniz "biber gazı oleeeeey" derseYaa illlaa göğsümü kalçamı ellemek zorunda mı ne zorunluluğu isteyebilir eğer isterse bende istemediğimi söylerim benim rahatsız olduğum bişeyi bana yapamaz ben başlarda da yazdım saçıma koluma belime neyse dokunmasına bişey demedim ki sadece kalçama göğsüme dokunmasını istemem aksi taktirde biber gazını gözünün diplerine diplerine sıharım
Ya sevgiliniz "biber gazı oleeeeey" derse
Şaka bir yana 18 güzel bir yaş... İstemediğiniz hiçbir şeyi yapmayın ama hayatın tadını çıkarın : )Bu konuya şu yönden bakalım herkesin anılarını depreştirdim negizel
İyi de güzelim, öpüşüp adamı tahrik edip sonra orama elleme burama elle denmez, denemez. O zaman öpüşme niye öpüşüyorsun?Yaa illlaa göğsümü kalçamı ellemek zorunda mı ne zorunluluğu isteyebilir eğer isterse bende istemediğimi söylerim benim rahatsız olduğum bişeyi bana yapamaz ben başlarda da yazdım saçıma koluma belime neyse dokunmasına bişey demedim ki sadece kalçama göğsüme dokunmasını istemem aksi taktirde biber gazını gözünün diplerine diplerine sıharım
İyi de güzelim, öpüşüp adamı tahrik edip sonra orama elleme burama elle denmez, denemez. O zaman öpüşme niye öpüşüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?