Ben burda anlatamamışım sanırım kendimi ama olsun canınız sağ olsun ben bana dokunmasın demedim sadece söylediğim yerlerime dokunmasın dokunursa da uyarırım dedim
Eli kaymıştır istemsiz olarak belki de..Geçtiğimiz günlerde erkek arkadaşımın doğum günüydü ve kötü havadan dolayı arabasına hapsolduk diyebilirim bişeyler hazırlamıştım onları yedik falan hediyesini verdim özel bir kart hazırlamıştım ona okuyunca bunu çok mutlu oldu haliyle daha önceki buluşmalarımızdan daha çok vaktimiz oldu .İlk değildi o gecede öpüştükBi ara eli koltuk altımla göğsümün hizasına bi yerlere geldi ben elimi koluna falan uzattım hani eli gider falan diye engel olmak istedim kafama takıldı acaba göğsümü falan mı ellemek istedi diye hayır denizede gittik bikiniden sonuçta belli olur göğsümde yok ki destekliyi bişey mi sandı naptı Öpüşürken sımsıkı sarıldı,sonra kalçamın orda kaldı eli bi süre falan ay anlayamadım beni çok seviyo bende onu ama ne bileyim ben rahatsız oluyorum tamam onu öpmeyi bende seviyorum sevgilim sonuçta ama göğsü kalçayı sıkmak başka şeyleri ifade ediyo bana bende öyle biri değilim o da ikimizde çocukluktan beri bibirimizi ailelerimizi tanıyoruz sonuçta. Neyse sonra tekrar sırnaşınca ben uykum geldi benim dışarsını izlicem yüzüne bakamıyorum bakma bana falan diye yüz vermedim sanırım kendimi kötü hissettim kötü kız mı oldum ay çocuun hormonlarını mı depreştirdim naptım Bu sefer anlayamadım ama öyle bi niyeti varsa rahatsız olduğumu söyliycem
Sıksaaağna sıksağğnaaa biber gazı sıksağna versiyonu da vardıYa sevgiliniz "biber gazı oleeeeey" derse
Ben de hiç öpüşmedim hayatımda. Yani sandığım gibi cinsel beklenti öyle mi? Hani aşktan masumiyetten değil öyle filmlerdeki gibi?ilahi gadınlar, yine çok güldüm sayenizdeseviyorum ya sizi
şimdişu olay olurken sevgilinin yaptıkları çok normal bir durum. ilk'se eğer biraz çekingen olabilirdi belki ama normal yani sonuç olarak... ne bekliyordun ki zaten e tabi rahatsız olduguna göre bir dahaki sefere yaptıgında bunu yapma hoşlanmıyorum dersin.. ve sorun kalmaz.. ki öpüşmeler ilerlediğinde zaten sen isticeksin dokunmasını
aşktan masumiyetten de, yerine göre aslında.. sonuçta devamında cinselliği getiriyor o etkileşim genel olarak..hep masum öpücükler değil..Ben de hiç öpüşmedim hayatımda. Yani sandığım gibi cinsel beklenti öyle mi? Hani aşktan masumiyetten değil öyle filmlerdeki gibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?