Kafama takıldı danışmak istiyorum ?

Ben burda anlatamamışım sanırım kendimi ama olsun canınız sağ olsun ben bana dokunmasın demedim sadece söylediğim yerlerime dokunmasın dokunursa da uyarırım dedim

Ben gayet iyi anladigmi dusunuyordum ancak simdi neyi anlamadigmi anlamadim : ))

E tamam iste hangi kosullarda uyaracaginizi belirleyin ve o istese de izin vermeyin atmosfere kapilip diyorum ; )

Diger paragraf ise hem size hem de yorumculara idi.

Kisa oz yazayim dedim, onu da beceremedim iyi mi : ))

Bence senin yasinda biraz daha "masum" opusmeler olmali. Sen bugun arabada sehvetle adami opersen onun da illa ki elleri kayar.

Bana sanki biraz yasini buyuk saniyomussun gibi geldi. Bugun kafan karissa da yarin seviyorum deyip tabularini yikarsin. Yasin da bunlari kaldiramaz.

Erkekler siniri bilmez, siniri sen cizmelisin. Opusmeden sonra eller oteye beriye saga sola kayiyorsa bu onun sucu degil senin sucundur. Aslinda sucta demeyelim buna izin verme diyelim. Bundan rahatsiz oluyorsan sinirlarini iyi cizmelisin.

Adama beni op ama elin asagilara kaymasin, sacimda, belimde kalsin denmez ki.

Masum bir opucukten bahsetmiyoruz, libido tavan, adamin kani baska yerlere gitmis, elini nereye koyacagini nereden bilsin.

Cinsellik konusunda sinir cizmek cok tuhaf ya evlilik disi yakinlasmayi yanlis buluyorsunuzdur ya da dogru.

Taciz ve tecavuz olmadikca dudak temas ettikten sonra ellerden rahatsiz olmak acayip.

Bunun tezatligini anlatmak icin kulaga hos gelmese de goster ama elletme tabirini bulmuslar zaten.

üniversiteden mezun olmuş ve ayakları üzerinde durabilen, okumuş araştırmış ve entelektüel olarak bazı konuları kendi içinde tartışıp sonuca kavuşturmuş kişilerin istediğini yapması, istediği gibi cinselliğini veya sevgililiğini yaşaması gerektiğini savunurum. fakat sizin yaşlarınızda, elin nereye kaydığının hesabının yapıldığı dönemlerde yakınlaşmayı uygun bulmuyorum çünkü ayrıldığınızda kim ne derse desin bunları hatırlayıp kendinizi sonraki erkek arkadaşınıza ezdiriyorsunuz. bekleyin, kendinizden emin olun, güveniniz tam olsun sonra ne istiyorsanız yaparsınız. şehvete yenik düşmeyin..

Eli kaymıştır istemsiz olarak belki de..

Yaşın küçük yavrucum sen bunla pek yalnız kalma bu aralar. Ayrıca da trip at anlasın rahAtsız olduğunu.

Bu konu cok goreceli bi konu canim.Bana gore 18 yas icin boyle seyler normaldir kimisine gore degildir.Bu senin kendi isteklerine ve prensiplerine gore cizmen gereken bi sinir o yuzden ne kadar yardimci olabiliriz bilemiyorum.Senin sinirin sevismek de olabilir opusmek de buna biz karisamayiz.O yuzden kendi kisiligine gore bi karar ver ve yeri ve zamani gelince bunu da sevgilinle paylas.Burda yapilan ukala sacma sapan yorumlari da dikkate alma tatlim.

canım aslında şöyle söyliyeyim sana erkeklerin ve kadınların öpüşürken hissettiği şeyler biraz farklı, örneğin bir kadın öpüşmeyi çok romantik bulurken, bir erkek öpüşmeyi çok seksi bulur. Yani onu bunu bilmeme öpüşen bir erkek o an ereksiyon olmuştur yüzde bilmem kaç oranla. Kadında cinsel anlamda etkilenir tabi ama bu kadın için daha romantik bişey

bekarım ama cinselliğe bakış açım toplumumuzun genelindeki gibi değil. 3 erkekle bugüne kadar birlikte oldum(yaş 25)
ama foruma "mememi ellemiş olur galiba kalçamı da sıktı" tarzı konular açmaya utanırım. özelimdir çünkü.
"öyle bir niyeti varsa" ne demek yahu? kız kardeşi ya da askerlik arkadaşı değilsiniz. ayrıca öpüşme de eller havaya pozisyonunda olmaz.

ilahi gadınlar, yine çok güldüm sayenizde seviyorum ya sizi
şimdi şu olay olurken sevgilinin yaptıkları çok normal bir durum. ilk'se eğer biraz çekingen olabilirdi belki ama normal yani sonuç olarak... ne bekliyordun ki zaten e tabi rahatsız olduguna göre bir dahaki sefere yaptıgında bunu yapma hoşlanmıyorum dersin.. ve sorun kalmaz.. ki öpüşmeler ilerlediğinde zaten sen isticeksin dokunmasını

Ben de hiç öpüşmedim hayatımda. Yani sandığım gibi cinsel beklenti öyle mi? Hani aşktan masumiyetten değil öyle filmlerdeki gibi?

Ben de hiç öpüşmedim hayatımda. Yani sandığım gibi cinsel beklenti öyle mi? Hani aşktan masumiyetten değil öyle filmlerdeki gibi?
aşktan masumiyetten de, yerine göre aslında.. sonuçta devamında cinselliği getiriyor o etkileşim genel olarak..hep masum öpücükler değil..

biz dıyelim,yakın zamanda..

sen de,evlenınce..depremler olacak depremleeer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…