cizmemisse ne olacak?Son durumu merak ettim şu an . sınırlarını çizebildin mi ?
Maalesef canim çizememiş.Son durumu merak ettim şu an . sınırlarını çizebildin mi ?
Geçtiğimiz günlerde erkek arkadaşımın doğum günüydü ve kötü havadan dolayı arabasına hapsolduk diyebilirim bişeyler hazırlamıştım onları yedik falan hediyesini verdim özel bir kart hazırlamıştım ona okuyunca bunu çok mutlu oldu haliyle daha önceki buluşmalarımızdan daha çok vaktimiz oldu .İlk değildi o gecede öpüştükBi ara eli koltuk altımla göğsümün hizasına bi yerlere geldi ben elimi koluna falan uzattım hani eli gider falan diye engel olmak istedim kafama takıldı acaba göğsümü falan mı ellemek istedi diye hayır denizede gittik bikiniden sonuçta belli olur göğsümde yok ki destekliyi bişey mi sandı naptı Öpüşürken sımsıkı sarıldı,sonra kalçamın orda kaldı eli bi süre falan ay anlayamadım beni çok seviyo bende onu ama ne bileyim ben rahatsız oluyorum tamam onu öpmeyi bende seviyorum sevgilim sonuçta ama göğsü kalçayı sıkmak başka şeyleri ifade ediyo bana bende öyle biri değilim o da ikimizde çocukluktan beri bibirimizi ailelerimizi tanıyoruz sonuçta. Neyse sonra tekrar sırnaşınca ben uykum geldi benim dışarsını izlicem yüzüne bakamıyorum bakma bana falan diye yüz vermedim sanırım kendimi kötü hissettim kötü kız mı oldum ay çocuun hormonlarını mı depreştirdim naptım Bu sefer anlayamadım ama öyle bi niyeti varsa rahatsız olduğumu söyliycem
18 o da 2 yaş büyük .
Arabasında hapsoloacağınızı biliyor muydunuz da yiyecekleri hazırladınız?Geçtiğimiz günlerde erkek arkadaşımın doğum günüydü ve kötü havadan dolayı arabasına hapsolduk diyebilirim bişeyler hazırlamıştım onları yedik falan hediyesini verdim özel bir kart hazırlamıştım ona okuyunca bunu çok mutlu oldu haliyle daha önceki buluşmalarımızdan daha çok vaktimiz oldu .İlk değildi o gecede öpüştükBi ara eli koltuk altımla göğsümün hizasına bi yerlere geldi ben elimi koluna falan uzattım hani eli gider falan diye engel olmak istedim kafama takıldı acaba göğsümü falan mı ellemek istedi diye hayır denizede gittik bikiniden sonuçta belli olur göğsümde yok ki destekliyi bişey mi sandı naptı Öpüşürken sımsıkı sarıldı,sonra kalçamın orda kaldı eli bi süre falan ay anlayamadım beni çok seviyo bende onu ama ne bileyim ben rahatsız oluyorum tamam onu öpmeyi bende seviyorum sevgilim sonuçta ama göğsü kalçayı sıkmak başka şeyleri ifade ediyo bana bende öyle biri değilim o da ikimizde çocukluktan beri bibirimizi ailelerimizi tanıyoruz sonuçta. Neyse sonra tekrar sırnaşınca ben uykum geldi benim dışarsını izlicem yüzüne bakamıyorum bakma bana falan diye yüz vermedim sanırım kendimi kötü hissettim kötü kız mı oldum ay çocuun hormonlarını mı depreştirdim naptım Bu sefer anlayamadım ama öyle bi niyeti varsa rahatsız olduğumu söyliycem
Bir de yorum yapan kadınlarda da bir gariplik var.ellemeye çalışsa bile normal bence hayvan gibi saldırmadıysa hormonları çalışıyo ne olacaktı ki yani öpüşünce put gibi duruyosa asıl sorun var
Kadın dediğin öpüşmekle tahrik olur mu hiç!!!Bir de yorum yapan kadınlarda da bir gariplik var.
Herkes ''Sekerim erkekler biz gibi degil, biz masumca opusuruz, onlar baska seyler dusunur tahrik olurlar.'' falan demis.
Benim bildigim opusmekten her iki taraf da tahrik olur. Zaten o yuzden on sevismede opusmez miyiz? Madem kadınlar tamamen masumane opusuyorlar o halde neden burada orgazm olamiyorum diyen kadinlara ''Seksten once uzun uzun opusun, kocan seni sekse hazirlasin.'' deniyor?
Yurdum kadinlari su ben cok namusluyum, cinsellik mi ? O da ne? Ben masumane, yalnizca askimdan sevisirim ayaklarini ne zaman birakacak merak icindeyim.
Aynen ya ben o yorumlarda konu sahibesine karsi bir ofke ve hatta nefret sezdim. Yorum yazan uyeler belli ki opusmeyi tasvip etmiyor, toplum ahlakini bozdugu ve irkeklerimizi azdirdigi icin konu sahibesine kizgin. Cevaplarda bir: Hmm kendini opturmeyi biliyosun, ellesince mi problem oluyor pis yollu!!! Hic yakisiyor mu bir genc kiza opusmek!!! alt metni var.hahahha devaminda gelen yorumlar da bi tuhaf : ))
esim her gece istiyor diyen kadina "o yataga girdiysen yapacaksin, itiraz hakkin yok" demiyoruz herhalde.
dogal olan ve saygi duyulan icin dusuncelerimizdeki celiskiyi bi cozsek toplumca dertlerimizi de cozecegiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?