• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafama takıldı danışmak istiyorum ?

Aynen ya ben o yorumlarda konu sahibesine karsi bir ofke ve hatta nefret sezdim. Yorum yazan uyeler belli ki opusmeyi tasvip etmiyor, toplum ahlakini bozdugu ve irkeklerimizi azdirdigi icin konu sahibesine kizgin. Cevaplarda bir: Hmm kendini opturmeyi biliyosun, ellesince mi problem oluyor pis yollu!!! Hic yakisiyor mu bir genc kiza opusmek!!! alt metni var.
Mini etek giyen de tacizi hak ediyor bu aplalara gore. Cunku icten ice mini etekli kadinlara karsi bir nefret duyuyorlar kocalarini tahrik ettikleri icin(!). :KK69:Minili bir kadin tacize ugrayinca da ''Ohh iyi olmus,sen kocislerimizi tahrik et tahrik et ne olacadi pis asufte!!! ''diye dusunuyorlar icten ice ama soyleyemeye cekiniyorlar. :KK53:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Niyeti neydi ne demek ya?
Öpüşürken eli kolu gidebilir bir yerlere.
Hayatımda görmediğim saflıkları bu sitede görüyorum.
Olur böyle şeyler. Hazır değilim yapma dersin olur biter rahatsızsan.
Bunun üstüne bi de sayfalarca yorum yapılmış. Ne kadar basit bi mevzu.

Sana yoklama atmış
sen de çok itiraz etmemişsin
bir daha ki girişiminde daha hızlı davranır :KK14:

Aynen ya ben o yorumlarda konu sahibesine karsi bir ofke ve hatta nefret sezdim. Yorum yazan uyeler belli ki opusmeyi tasvip etmiyor, toplum ahlakini bozdugu ve irkeklerimizi azdirdigi icin konu sahibesine kizgin. Cevaplarda bir: Hmm kendini opturmeyi biliyosun, ellesince mi problem oluyor pis yollu!!! Hic yakisiyor mu bir genc kiza opusmek!!! alt metni var.
Mini etek giyen de tacizi hak ediyor bu aplalara gore. Cunku icten ice mini etekli kadinlara karsi bir nefret duyuyorlar kocalarini tahrik ettikleri icin(!). :KK69:Minili bir kadin tacize ugrayinca da ''Ohh iyi olmus,sen kocislerimizi tahrik et tahrik et ne olacadi pis asufte!!! ''diye dusunuyorlar icten ice ama soyleyemeye cekiniyorlar. :KK53:

Erkegin libidosu yukselince karsi tarafin rizasi disinda ellemesi dogal, kadinin karsilikli opusmek istemesi degil,
Erkegin hormonlarina saygimiz var, kadinin bedeni uzerinde kendi kararlarini almasina yok, hatta "kendisi bile saygi duymuyor ki, yoksa kollardi! " dusuncesi hakim.

Oldu, taciz diye birsey de yok zaten, hep yollu kadinlar var,
Esler tecavuz etse gorev mi olacak, ayni yastiga bas koymanin zorunlulugu mu desen cevap muallak.

Nikahtan sonra erkegi tatmin etmek icin amuda kalkip bir kadinin orgazm olmasinin dahi ne demek oldugundan bi haber olmanin sıkligi da cabasi.

Back
X