Numarayı aldım da kime ait olduğunu bulamadımbu bilgi ile bişey elde etmek imkansız. numarayı aldıysanız kime ait olduğunu bulmaya çalışabilirsiniz.
WhatsApp ya çıkmadıWatsaptan aratıp bakın, kim olduğu belki görünür. Arızalar için çağırılıyorsa acil bişey için de aranmış olabilir hemen telaşlanmayın.
Başka numaralarda varHanımefendi siz biraz değişik olabilir misiniz? Daha önce de telefonuna takılmışsınız adamın. Acil iş vardır ulaşması gerekiyordur aramıştır. Değişik değişik sorunlar yaratmayın kendinize.
Çok acil bir arıza çıkmıştır, ne tür bir işte çalıştığını bilmiyorum eşinizin ama sizin de rahat elinize alıp kurcalayabileceğiniz bir telefondan böyle bişeyin olacağını zannetmiyorum. Erkekler kurnazdır plansız yapmazlar gibime geliyor.WhatsApp ya çıkmadı
İnsan niye elli kere arar ki
İçime bir şüphe düştü
Numarayı arasanız ?Numarayı aldım da kime ait olduğunu bulamadım
Gelen mesaj var ama giden mesaj yok mu?Başka numaralarda var
Kimsiniz yazan olmuş
Dersteyim yazan olmuş
Arayan olmuş ama bu kadar çok arayan yok
Bir yandan düşünüyorum
Herkes ben gibi düşünceli değil
Arayan arar patavatsız insanlar var diyorum
Ama bir yandan da aklıma takıldı
Evet diyemem1.5 saat arandı diye bişey diyemezsiniz eşinize birde iş telefonu
Nerden arıcam kiNumarayı arasanız ?
Giden mesaj yokGelen mesaj var ama giden mesaj yok mu?
Dersteyim ne alaka çevresinde herhangi bir derse katılan mı var?
Ama bence böyle işlerin peşine düşüp hayatı kendinize zehir etmeyin
Ben olsam direk kendi telefonumdan arardım defalarca eşimi aramışsınız derdim.Nerden arıcam ki
Ya bayan çıkarsa
Ben olsam direk kendi telefonumdan arardım defalarca eşimi aramışsınız derdim.
Pek anlayamadım yazdığınızıHemen kim olduğunu bulup hesap sorup geliyorum,bir daha yapmaz boylece. Çok basit şeylere takılıyor kafanız,söyleyin ona(kafaniza)yapmasın böyle zira takılacak çok daha önemli sorunlarınız elbet var dolmasin bosuna..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?