Kafama takıldı eşimin telefonu

daha önce de adamın telefonu senkronize oluyor diye günlerce araştırmıştınız. bence biraz salın artık. iş hattından aldatacağını sanmıyorum. sabırsız bir müşteri der geçerdim sanırım.

işle ilgili bir şey çıkarsa ne yapacaksınız ki? adamın iş hattıymış.
İşte ya öyle olursa diye korkuyorum
Bu sefer günlerce surat asar
Diğer türlü de kafama takılıyor
Ne yapıcam ben ya

Karıştırdığım belli olur
Ya işle ilgili olursa
Günlerce konuşmaz surat asar
Diğer türlüde kafama takılıyor
Böyle durumlarda sakin olamıyorum ben yazık ki numarayı bir yere yaz eşinin detaylı faturasına falan bak olmadı

Böyle durumlarda sakin olamıyorum ben yazık ki numarayı bir yere yaz eşinin detaylı faturasına falan bak olmadı
Detaylı faturasını göremiyorum
İş hattı olduğu için göstermiyor
Başka şekilde öğrenmem lazım ama nasıl

Canım herşeyi kötüye yorma dengesiz insan çok benim eşiminde iş sebebiyle telefonu hep çalar hep bayanlar arar durur ama ben eşime güveniyorum arayan herkesin iş sebebiyle aradığına eminim yeri geliyor akşam 10 da arıyorlar yanımda açıyor olabilir yani.. ha eşinize güvenmiyorsanız aldatabileceğini düşünüyorsanız o ayrı ona birşey diyemem

Yani bilmiyorum
İş telefonunu karıştırmam
Ama karıştırasım geldi
1 saattir arayınca merak ettim
Eşim engellemeye aldı arayanları
Ama arayanlar yine görünüyor

Yani bilmiyorum
İş telefonunu karıştırmam
Ama karıştırasım geldi
1 saattir arayınca merak ettim
Eşim engellemeye aldı arayanları
Ama arayanlar yine görünüyor
takma bukadar canım sende takıntı olmuş sadece gün içinde eşim hep meşkul olur eve gelir çalar ama işi bu ne yapiyim yani?? telefonundaki numaralara bile bakmadım ben daha hiç.. içimde hiç kuşku olmadı oda beni düşündürecek birşey yapmadı bazen arayıp ulaşamadığımda kızıyorum ama kıskançlık değil yani her fırsatta arar beni

Baksanız benim gibi
Böyle bir buçuk saattir arasalar ne yapardınız

Baksanız benim gibi
Böyle bir buçuk saattir arasalar ne yapardınız
arayanlar var zaten oluyor yani.. ama iş için olduğunu biliyorum yanımda açar konuşur asla saklamaz benim telefonum onda durur onun telefonu bende durur hiç rehberini açıp bakmadım kız erkek tüm arkadaşlarını tanıyorum bende. müşteri arasa cevap veriyorum sıkıntı yok yani pek gizli saklımız yok içim rahat

Kime ait olduğunu bulsanız ne olcak adamın iş tlfn takıntılı bir tip aramış olabilir. Siz neden şüphelendiniz bence onu sorgulayın.

11880-90-60-55 vs bu tarz numaralardan mesajla sorabilirsiniz . (Sondaki numaraları tamamen attım )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…