- 19 Kasım 2014
- 2.971
- 2.973
- 133
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Siz de eşinizi çok seviyorsunuz besbelli :) bu yüzden olmadık bir sebeple kıskanmışsınızdır belki de. Bir de hamilesiniz hormonlarınız malum :) Çıkarın aklınızdan gitsin. Muhabbetiniz bol,yuvanız huzurlu olsunDemekki Ben takiyorum haklisiniz kizlar neden böyle oldummm su siralar bilmiyorum
Amin cumlemizinki insallah evet kiskandim galiba birazcik :)Siz de eşinizi çok seviyorsunuz besbelli :) bu yüzden olmadık bir sebeple kıskanmışsınızdır belki de. Bir de hamilesiniz hormonlarınız malum :) Çıkarın aklınızdan gitsin. Muhabbetiniz bol,yuvanız huzurlu olsun
Evt mesela ben olsaydim ben zaten sevdigimle evliyim derdimYani şimdi bir kadın hem dizi izleyip hem örgü örüp hem başkalarıyla da konuşabilir ve hepsini de tam anlamıyla yapabilir ama bir erkek sadece bir şeye odaklanır ve o an ona birşey sorunca birkaç kez tekrarlamak gerekir. O sebepten yanlış anlamış olması mümkün. Zaten kötü birşey de dememiş. Uzmeyin tatlı canınızı
İşte erkekler bizim ne duymak istediğimizi değil de kafalarına eseni konuşuyorlar. Emin ol öylesine söylemiştir, zaten anlamamış tam olarak ne sorduğunu :)Evt mesela ben olsaydim ben zaten sevdigimle evliyim derdim
bu 2.ci gebeligim ilkindede bundada naz yapmadim zaten esimede bisey syölemedim kendi kendimi yedim okadarHamileliği kullanarak naz, trip yapmayın saçma sapan mevzularda bence....
Normal canım. Hormonlardan. Sen durumum farkında ol. Kendini yatıştır. Aklına bir sürü tuhaf düşünce gelir, bazı şeyleri gereksiz büyütürsün.Demekki Ben takiyorum haklisiniz kizlar neden böyle oldummm su siralar bilmiyorum
Yap yap. İlkinde yapmamışsın bari bunda naz yap. Yapma diyen de kocası nazını çekmeyendir. Yoksa kendisi de naz yapacak. Kolay mı hem fiziksel olarak hem de psikolojik olarak zor bir süreç. Erkek içinse gayet kolay bir süreç. Naz yapmaktan kastım trip atmak, huzurunuzu bozmak değil. Kendinizi psikolojik ve fiziksel olarak yıpratmadan, yormadan, bazı sorumlulukları eşinize yükleyerek biraz keyif yapmak. Geçici bir dönem zaten. İkinci bebeginmis bilirsin zaten dogumla bitmiyor. Bir de lohusalık dönemi varki aman aman..bu 2.ci gebeligim ilkindede bundada naz yapmadim zaten esimede bisey syölemedim kendi kendimi yedim okadar
Valla yorumlarinizla icimi ferahlattiniz. gercekten zor oglum 3bucuk yasinda bi yandan o bi yandan hamilelik hormonlar bi yandan sicaklar insani bunaltiyor Allah herkesin evladina saglik sihhat versinYap yap. İlkinde yapmamışsın bari bunda naz yap. Yapma diyen de kocası nazını çekmeyendir. Yoksa kendisi de naz yapacak. Kolay mı hem fiziksel olarak hem de psikolojik olarak zor bir süreç. Erkek içinse gayet kolay bir süreç. Naz yapmaktan kastım trip atmak, huzurunuzu bozmak değil. Kendinizi psikolojik ve fiziksel olarak yıpratmadan, yormadan, bazı sorumlulukları eşinize yükleyerek biraz keyif yapmak. Geçici bir dönem zaten. İkinci bebeginmis bilirsin zaten dogumla bitmiyor. Bir de lohusalık dönemi varki aman aman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?