Kafama Takildi

AlmanyaTreni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
2.971
2.973
133
iyi aksamlar hanimlar.
Dün esimle dizi bakarken dizide 2eski sevgili ayni isyerinde calisiyor. 2side evli baskalariyla sürekli karsilasiyorlar esim o an ay ne zordur bunlarin iside zordur sevdiginin baskasiyla evli olmasi dedi. bende sakayla karisik o an gülerek yaaaa gördünmü senin sevdiginde baskasiyla evlendimi dedim. Oda Nerden bilim dedi ve güldü. ben sok oldum o cevabi beklemiyodum acikcasi. bugun sordugumda aaa valla soruyu yanlis anladim delimisin dedi ama bilirsiniz hamilelik hormonlari kafama takildi bu olay sizcede yanlis anlamismidir yoksa gercekten sevdigini unutamadimi bilemiyorum kafam karisik

Bence ne böyle sorular sorun ne de bu tarz konuşun. Tabii ki aklı eski sevgililerinden birinde değil. Sizinle evli,sizi seviyor ve bir bebek bekliyorsunuz. Bu tarz düşüncelerle kendinizi üzüp hiç boş yere strese girmeyin.

Yani şimdi bir kadın hem dizi izleyip hem örgü örüp hem başkalarıyla da konuşabilir ve hepsini de tam anlamıyla yapabilir ama bir erkek sadece bir şeye odaklanır ve o an ona birşey sorunca birkaç kez tekrarlamak gerekir. O sebepten yanlış anlamış olması mümkün. Zaten kötü birşey de dememiş. Uzmeyin tatlı canınızı ;)

Demekki Ben takiyorum haklisiniz kizlar neden böyle oldummm su siralar bilmiyorum
Siz de eşinizi çok seviyorsunuz besbelli :) bu yüzden olmadık bir sebeple kıskanmışsınızdır belki de. Bir de hamilesiniz hormonlarınız malum :) Çıkarın aklınızdan gitsin. Muhabbetiniz bol,yuvanız huzurlu olsun:nazar:

Yani şimdi bir kadın hem dizi izleyip hem örgü örüp hem başkalarıyla da konuşabilir ve hepsini de tam anlamıyla yapabilir ama bir erkek sadece bir şeye odaklanır ve o an ona birşey sorunca birkaç kez tekrarlamak gerekir. O sebepten yanlış anlamış olması mümkün. Zaten kötü birşey de dememiş. Uzmeyin tatlı canınızı :KK66:
Evt mesela ben olsaydim ben zaten sevdigimle evliyim derdim

Takmayın böyle eften püften sebepleri kafanıza.
Durduk yere içinizi karartmayın.
Allah hayırlısı ile bebeğinizi kucağınıza almayı nasib etsin.
Bu dönemde hormonlar insana akıl oyunları çok yapar malesef... :-)

Demekki Ben takiyorum haklisiniz kizlar neden böyle oldummm su siralar bilmiyorum
Normal canım. Hormonlardan. Sen durumum farkında ol. Kendini yatıştır. Aklına bir sürü tuhaf düşünce gelir, bazı şeyleri gereksiz büyütürsün.
Eşim işi dolayısıyla sık sık mesaiye kalır ama hamileyken her mesaiye kalıyorum dediğinde aklıma olmadık şeyler geliyordu. Eve geldiğinde ona hissettirmeden kıyafetlerini kontrol ediyor. Hareketlerini gözlemliyordum. Doğum yaptım. Şimdi yine sürekli mesai yapıyor ama hiç kurmuyorum kafamda. Hormonlar çok tehlikeli :anneadayı:

bu 2.ci gebeligim ilkindede bundada naz yapmadim zaten esimede bisey syölemedim kendi kendimi yedim okadar
Yap yap. İlkinde yapmamışsın bari bunda naz yap. Yapma diyen de kocası nazını çekmeyendir. Yoksa kendisi de naz yapacak. Kolay mı hem fiziksel olarak hem de psikolojik olarak zor bir süreç. Erkek içinse gayet kolay bir süreç. Naz yapmaktan kastım trip atmak, huzurunuzu bozmak değil. Kendinizi psikolojik ve fiziksel olarak yıpratmadan, yormadan, bazı sorumlulukları eşinize yükleyerek biraz keyif yapmak. Geçici bir dönem zaten. İkinci bebeginmis bilirsin zaten dogumla bitmiyor. Bir de lohusalık dönemi varki aman aman.. :KK35: :confused:

Yap yap. İlkinde yapmamışsın bari bunda naz yap. Yapma diyen de kocası nazını çekmeyendir. Yoksa kendisi de naz yapacak. Kolay mı hem fiziksel olarak hem de psikolojik olarak zor bir süreç. Erkek içinse gayet kolay bir süreç. Naz yapmaktan kastım trip atmak, huzurunuzu bozmak değil. Kendinizi psikolojik ve fiziksel olarak yıpratmadan, yormadan, bazı sorumlulukları eşinize yükleyerek biraz keyif yapmak. Geçici bir dönem zaten. İkinci bebeginmis bilirsin zaten dogumla bitmiyor. Bir de lohusalık dönemi varki aman aman.. :KK35: :confused:
Valla yorumlarinizla icimi ferahlattiniz. gercekten zor oglum 3bucuk yasinda bi yandan o bi yandan hamilelik hormonlar bi yandan sicaklar insani bunaltiyor Allah herkesin evladina saglik sihhat versin

Back
X