• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafama takmakta haklı mıyım

boncukgumus

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
760
136
323
benim abimin kız arkadaşı yani aslında yeni tanıştılar ama şuan pek konuşmuyorlar ayrılma aşamasındalar diyebilirim. ayrıca bu kız benimde yakın arkadaşım
bugün kız dediki abin çok kadın kızlarla beraber olmuş yatıp kalkmış falan dedi ve abim turizm bölümü okuduğu için turistik yerde çalıştı ve demişki orda turist kızların anneleri gel benim kızımı sen yap falan diyomuş vs.. (kızlara yapmış mıdır bilmiyorum anlattığına göre yapmıştır bence)böle şeyler anlatmış. bide cüzdanında kondom falan yakalamış. kız kafasına pek takmıyor o kabullenmiş sorun değil diyor da. ama ben kafama öyle bi taktım ki abimden tiskindim nefret ettim eğer yaptıysa o kızların vebalı ne olucak anneleri yap dediyse yapmak mı gerekiyor. bu erkekler hepsi böyle midir sizinde var mı böyle yapan bildiğiniz tanıdığınız ben böyle şeyleri hiç kaldıramam pislik bi durum ya;((( çok feci taktım yani

Yaşın kaç canım.
Abin yetişkin bir erkek ve cinsel hayatı olabilir, iğrenecek bir şey yok.
Her gün başkalarıyla yatıp kalkmak bence de normal değil ama karışamazsın maalesef..
Ayrıca neden birilerinin vebalini alsın, karşıdaki kız da istediği için birlikte oluyor sonuçta..

Belli ki yaşın küçük takma böyle şeyler kafana. Bir de abin büyük ihtimal yalan s9ylemiş hava atmak için. Hangi milliyete ya da dine mensup olursa olsun bir anne kızı için bu tip cümleler kullanmaz. Ayrıca abinin kız arkadaşının seninle bu tip konuları konuşmasına da izin verme.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaşın kaç canım.
Abin yetişkin bir erkek ve cinsel hayatı olabilir, iğrenecek bir şey yok.
Her gün başkalarıyla yatıp kalkmak bence de normal değil ama karışamazsın maalesef..
Ayrıca neden birilerinin vebalini alsın, karşıdaki kız da istediği için birlikte oluyor sonuçta..

kız istiyor fakat bakire bi kız sonuçta o istedi diye yapmak doğru bişey gibi gelmiyor bana böyle bi durumu reddetmeli diye düşünüyorum gerçi tam bilmiyorum kabul edip etmediğini yüzeysel konuştuk biz tabi kız da tam bilmiyor heralde.

Arkadasin sana bunlari anlatirken "ne bu munasebet, kendi aranizdaki seyleri niye bana anlatiyosun" deseydin eger, şuan abine boyle igrenerek bakmazdin canim

yazdıklarını yaşına bağlıyorum, ayrıca bu kızın sana bunları anlatması çok yanlış. Cinsel hayat özeldir ve herkes istediği gibi yaşar, ayrıca tiksinecek birşeyde yok kimseyle zorla ilişkiye girmemiş sonuçta.Annelerin gel yap diyeceğinede hiç ihtimal vermedim biraz hava atmak için böyle bişey uydurmuş herhalde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yaşınız küçük değil evliymişsiniz de neden bu kadar anormal karşıladınız bu durum hemde iğrencek boyutta kardeşinizden, şaşırdım :44:

turist kızların bakire olmasına taktım sanırım öteki birliktelikleri beni ilgilendirmez zaten de

Bakireyse bakire..
Kız kendi istemiş..
Herkesin kendi hayatı, siz boşuna canınızı sıkmayın.
Ben de konuyu ilk okuduğumda 14-15 yaşlarında biri yazdı sandım, ne yalan söyleyeyim :)

turist kızların bakire olmasına taktım sanırım öteki birliktelikleri beni ilgilendirmez zaten de

Anlatımda veya aktarımda abartı olmuş.Senin aklın alıyor mu,bakire turist kızlar geliyor ve anneleri benim kızımla yap diyor ?
Nerden geliyormuş bu kızlar ? Hangi ülkede bu denli ahlak çöküşü varmış ?
Turist dediğin de başka ülkede yaşayan,ailesi olan bir insan.Hem kaç turist kızdan sözediliyor kaldı ki 1 tane bile şüpheli.
O kadar rahat kız,tatile annesiyle gelmez.Dedikleri gibi bile olsa,anneleri ancak ve ancak tanıştırmış olabilir.

25 yasinda abinizin cinsel hayatina mi taktiniz? Dogru bulmayabilirsiniz ama abinizden tecavuzcu gibi igrenmeniz de bu yasta bi'garip acikcasi.

Ayrica abiniz sallamis yabancilarda bakirelige fazla onem verilmiyo diye sey de degiller yani annesi kalkip oyle diyecek...

Anlatımda veya aktarımda abartı olmuş.Senin aklın alıyor mu,bakire turist kızlar geliyor ve anneleri benim kızımla yap diyor ?
Nerden geliyormuş bu kızlar ? Hangi ülkede bu denli ahlak çöküşü varmış ?
Turist dediğin de başka ülkede yaşayan,ailesi olan bir insan.Hem kaç turist kızdan sözediliyor kaldı ki 1 tane bile şüpheli.
O kadar rahat kız,tatile annesiyle gelmez.Dedikleri gibi bile olsa,anneleri ancak ve ancak tanıştırmış olabilir.

hollandalılarmış o ailelerde böylemiş çok normal karşılanırmış bu durum. benimde aklım almıyor ya nasıl bi iğrençlik tir bu ben mi abarttım bilmiyorum

Back
X