Kafama taktım...

Teşekkür ederim arkadaşlar içime su serptiniz... Laf ederlerde etsinler napayım diyorum sonra tekrar aklıma geliyor.. Evimi öyle görmelerine üzüldüm...

Üzme kendini
Misafirlerin düşüncesizmiş
Çalışan insana hafta içi misafirliğe gidilmez
Dağınıklığında gayet normal, sabahın köründe evden çıkınca olabiliyor
Kimsenin bunu yermeye hakkı yok

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için. İçim rahatladı sizinle paylaşınca

aslında ben geceden öyle bırakıp yatamam. ama tabi insanlık hali hasta olabilirsin falan..
iyi de bu insanlar senin eve gidip yemek yeme zamanını hesaba katmıyorlar mı?
ben de olsam utanırdım ama onların daha çok utanması lazım seni utandırdıkları için ev hali sonuçta.
ben olsam aynı gün kabul etmez bir sonraki gün müsait olduğumu söylerdim.

hiç kafanıza takmayın. ben olsam onları utandırırım. çalışan kadınla birlikte eve girilirmi çok ayıp ya... birde her yere bakmışlar...

geçenlerde benimde başıma geldi hafta içi.tam eve yeni girmişim yemek yapıcam telefon geldi. 10 kişilik bi grup size geliyoruzzzz diyo. allahtan eşimi sordular 8.-8.30 geliyo dedim. halbukli evdeydi. napim zaman kazandım çünkü açlıktan ölüyordum yemek yedik en azından. yoksa hemen gelecekelrdi.8 bucuğa doğruda geldiler:)

biri bu insanlara çalışan çocuklu bir kadına hafta içi üstelik bu kadar kalabalık gidilmeyeceğini anlatsın ya...birde ev görmeye.. kilerime kadar baktılar klozatin içine kadar baktılar valla...

müsait değilim diye kabul etmeseydin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…