- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
ilk dogdugunda cogu bebek sarilik olur gectitse geri gelnezYine ac kalıp sarılık geri gelecek diye korkudan veriyorum
Bende sezeryanliyim o muhabbetleri bana da fazlasıyla yaptılarBir arkasıma cocuk görmeye girmiştim o sırada eşinin bir akrabasıda gelmiş ziyarete.
Ben normal doğum yaptım , arkadasım sezeryan, diğer kadında normal doğum yapmış.
Neyse, misafir kadın benım arkadasıma döndü sezeryan doğum yapan tam annelıği hissedemiyomuş falan dedi biz şok olduk tabi ne münasebet falan diye kadını tersledık.
Senın arkadasın da o kadıdn gıbı, hadsız , dengesiz bir insan.
Herkes annelik oldumu konu ego kasıyo. Görüşme bence.
Ve sonuç olarak canım gül gibi bakarsın bebeğine hiç bir şey olmaz.
Çok kişi kendi bakıyo. Tereddüt bile etme.
Hepimiz o yollardan geçtik :) Birkaç ay sonra fosur fosur uyuyacaksın merak etme. Bütün bu ekstrem panik hali azalarak yerini daimi ama baş edilebilir bir endişeye bırakacakİnan tek gözüm açık uyuyorum sanki.
Sürekli onda gözüm kulağım
Sarılığı tamamen atması için günde iki kere camin ardından gelen güneşe çocuğu çıplak bir şekilde koyun. 15 er dakika. Göğüs ve sırt kısmına bir nevi güneş banyosu yaptırın.Yine ac kalıp sarılık geri gelecek diye korkudan veriyorum
Emzirdikce sütün artacak canım. Bebeğini emzirmeyi ihmal etme. Bol su içmelisin. Kendine kompostolar yap. Sütünü artırmaya gayret et. Bebeğini az emzirirsen sütünde gittikce azalır, o yüzden azıcıkta gelse sık sık emzir. Göreceksin sütün rtacak. Anne sütünün yerini hiç birşey tutmaz.15 günlük bebeğime doğduğundan beri tek başıma bakıyorum. Kendi annemle aram yıllardır açık. Haliyle gelmedi. Gerçi çağırSam gelir miydi. Bilmiyorum Neyse. Eşim bazen yardimci oluyor ama o da iş gereği 15 gün gidecek. Tek başıma bebeğe bakabilir miyim sizce ?
Bi diğer sorunda şu : sütüm yetmiyor. Çocuk aç kaldı ve sarılık oldu maalesef. O günden beri önce emziriyorum sonra mama veriyorum. Ama bugün bi arkadaşım mama vermek üvey annelik / ne olursa olsun sadece süt vermeye zorlayacaktin vs dedi. Tartıştık.
Az önce de bebeğim kustu elim ayağım birbirine girdi.
Ya ben bakabilir miyim kimsenin yardımı olmadan. . Ona bişey olcak diye ödüm kopuyor yanlış bişey yaparım diye.niye ağlıyor anlamıyorum çoğu zaman..
Çıkabilir miyiz yavrumla ikimiz.. kimsenin yardımı olmadan bu kuyudan..
15 günlük bebeğime doğduğundan beri tek başıma bakıyorum. Kendi annemle aram yıllardır açık. Haliyle gelmedi. Gerçi çağırSam gelir miydi. Bilmiyorum Neyse. Eşim bazen yardimci oluyor ama o da iş gereği 15 gün gidecek. Tek başıma bebeğe bakabilir miyim sizce ?
Bi diğer sorunda şu : sütüm yetmiyor. Çocuk aç kaldı ve sarılık oldu maalesef. O günden beri önce emziriyorum sonra mama veriyorum. Ama bugün bi arkadaşım mama vermek üvey annelik / ne olursa olsun sadece süt vermeye zorlayacaktin vs dedi. Tartıştık.
Az önce de bebeğim kustu elim ayağım birbirine girdi.
Ya ben bakabilir miyim kimsenin yardımı olmadan. . Ona bişey olcak diye ödüm kopuyor yanlış bişey yaparım diye.niye ağlıyor anlamıyorum çoğu zaman..
Çıkabilir miyiz yavrumla ikimiz.. kimsenin yardımı olmadan bu kuyudan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?