• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafamda deli sorular,, nasıl olacak bilemiyorum

Benbirlaydii

Cehalet ne güzel sey, herseyi biliyorsun.
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
8.631
6.441
248
Kizlar sizlere danışmak istediğim birkaç şey var. 16 aylık bir oğlum var şimdi 2.ci ye hamileyim. Belki kiminiz niye böyle erken vs diyeceksiniz haklısınız da ama kısmet diyelim diyecek bişey bulamıyorum. Oğlum daha çok küçük ona bakınca içim eriyor. Onu sütten kestim bu aralar çok Nazlı herseye sağlar oldu, sürekli benden ilgi istiyo. Çok agresif sinirli bir bebek oldu. Ağzına bişey aldığı yok ben baş etmekte çok zorlanıyorum. Şimdi size sormak istedigim benle aynı durumu paylasanlar yani çocukları arasında pek yaş farkı olmayanlar durumunuzu ve nasıl başa çıktınız, neler yaptınız, nasıl idare ettiniz? Lütfen benle paylaşın. Artıları ve eskileri ile. Iyi şeyler duymaya çok ihtiyacım var, cok duygysallastim bu ara :(

Cnm bu kadar da uzulme ben oglum daha 7 aylikken hamile kaldim,oglun baslarda ilgi usteyecek ama ihmal etmemelisin,herseyi birlikte yapin,kardesini sevmesi icin
Canim diğer çocuğun kız mi oldu? Bide çok zor oluyo mu? Seninki daha kucukmus oğlun daha zorlanmiş olmalısın. Kendine zaman ayirabiliyon mu?

Canim diğer çocuğun kız mi oldu? Bide çok zor oluyo mu? Seninki daha kucukmus oğlun daha zorlanmiş olmalısın. Kendine zaman ayirabiliyon mu?
İkiside erkek cnm,benim cocuklarim zor cocuk degildir hic,yatmasi kalkmasi fln..ilk basta oglum cok hastalandi 4 ay ishal oldu uzuntuden,bnden baska kimseyi istemedi ama bnde basta bakamadim sezeryanim cok zor gecmisti,ama simdi her ne kadar kiskansada bebegimiz dyo..cnm korktmak istemem ama gunun nasil gectgini anlmyorum aksam olsada yatsam dyorum ama bnce okadar da zor degil

Üzulme canım benim ikisi birlikte buyuyecek ne kadar güzel. Ikisinede istedigi ilgiyi gostermeye calış kendini kotü hissettirme büyugune. O bebek geldi beni unuttular hissine kapılmasın. Her zaman birlikte hareket edin. Bu konuda makaleler falan okuayabilirsin. Arastir biraz nasil davranman gerektigini canım.

BexY cok hakli cnm,yiyecek rizki varmus demek ki,bnde istememistim basta snra dusuk tehlikem basladi doktor cocuk tutunmak istiyor ama vucudun istemiyoor dedi cok uzulmustum,uzulme sakin

İkiside erkek cnm,benim cocuklarim zor cocuk degildir hic,yatmasi kalkmasi fln..ilk basta oglum cok hastalandi 4 ay ishal oldu uzuntuden,bnden baska kimseyi istemedi ama bnde basta bakamadim sezeryanim cok zor gecmisti,ama simdi her ne kadar kiskansada bebegimiz dyo..cnm korktmak istemem ama gunun nasil gectgini anlmyorum aksam olsada yatsam dyorum ama bnce okadar da zor degil
Allah bağışlasin size cnm bebislerini. Zaten az çok tahmin edebiliyorum çok zor olacağını yine de insan tecrübeli birilerinden bişeyler duymak istiyo işte. Çok teşekkür ederim cvp yazdığın için :)

Allah bağışlasin size cnm bebislerini. Zaten az çok tahmin edebiliyorum çok zor olacağını yine de insan tecrübeli birilerinden bişeyler duymak istiyo işte. Çok teşekkür ederim cvp yazdığın için :)
Cnm inan ben ilk cocugumu 17 yasinda dogurdm hic bisey bilmiyordum ama o anne sevgisi herseyi geciriyo

Üzulme canım benim ikisi birlikte buyuyecek ne kadar güzel. Ikisinede istedigi ilgiyi gostermeye calış kendini kotü hissettirme büyugune. O bebek geldi beni unuttular hissine kapılmasın. Her zaman birlikte hareket edin. Bu konuda makaleler falan okuayabilirsin. Arastir biraz nasil davranman gerektigini canım.
Canim cok güzel yazmışsın dediklerini yapmaya calisacam. Inşallah büyük oğlumda ilgiyi hiç eksiltmem hiç yansıtmam inşallah. Çok sağol tatlım :)

Cnm inan ben ilk cocugumu 17 yasinda dogurdm hic bisey bilmiyordum ama o anne sevgisi herseyi geciriyo
Ahh cnm bide daha cocukmussun ya daha sen. Şimdi buyuduler mi bebisler ne kadarliklar şimdi? Bide duyduğum kadariyla böyle yakın buyuyenler kardeşlik sevgisi daha fazla olurmus bağlı olurlarmis birbirlerine, seninkilerde böyle şeyler var mı?

BexY cok hakli cnm,yiyecek rizki varmus demek ki,bnde istememistim basta snra dusuk tehlikem basladi doktor cocuk tutunmak istiyor ama vucudun istemiyoor dedi cok uzulmustum,uzulme sakin
Sen düşük mu yaptın cnm? Çocuğun var mı?

Sende daha yeni ögrenmişsin daha 4. Haftadasın canım. Asamalı olarak bırak emzirmeyi birden bırakmışsın cocuk şok olmuştur. Seni özlüyordur. Bence yavaş yavaş bırakmalısın. Ve kendini strese sokma o minik bir dünyaya gelsin bak nasıl sevilecek tüm ailenizde :)
Allahım saga salim kucaginiza almayı nasip etsin inşallah.
Üzme kendini gul gibi bakarsın ikisinede

Kizlar sizlere danışmak istediğim birkaç şey var. 16 aylık bir oğlum var şimdi 2.ci ye hamileyim. Belki kiminiz niye böyle erken vs diyeceksiniz haklısınız da ama kısmet diyelim diyecek bişey bulamıyorum. Oğlum daha çok küçük ona bakınca içim eriyor. Onu sütten kestim bu aralar çok Nazlı herseye sağlar oldu, sürekli benden ilgi istiyo. Çok agresif sinirli bir bebek oldu. Ağzına bişey aldığı yok ben baş etmekte çok zorlanıyorum. Şimdi size sormak istedigim benle aynı durumu paylasanlar yani çocukları arasında pek yaş farkı olmayanlar durumunuzu ve nasıl başa çıktınız, neler yaptınız, nasıl idare ettiniz? Lütfen benle paylaşın. Artıları ve eskileri ile. Iyi şeyler duymaya çok ihtiyacım var, cok duygysallastim bu ara :KK43:

Gögsunuze acı ya da tadı kötü bir şeyler surerek biraktirsaniz?

Yaş Aralığı bence süper . Elbette zorlanacaksin ama birbirlerine arkadaş olacaklar ikiside mutlu olacak bak gör :) benim Küçüklerin arası 3 yaş ama ufaklık ablasına yetişti, su içse ablasinada götürüyor.

Back
X