• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafamda deli sorular,, nasıl olacak bilemiyorum

Kizlar sizlere danışmak istediğim birkaç şey var. 16 aylık bir oğlum var şimdi 2.ci ye hamileyim. Belki kiminiz niye böyle erken vs diyeceksiniz haklısınız da ama kısmet diyelim diyecek bişey bulamıyorum. Oğlum daha çok küçük ona bakınca içim eriyor. Onu sütten kestim bu aralar çok Nazlı herseye sağlar oldu, sürekli benden ilgi istiyo. Çok agresif sinirli bir bebek oldu. Ağzına bişey aldığı yok ben baş etmekte çok zorlanıyorum. Şimdi size sormak istedigim benle aynı durumu paylasanlar yani çocukları arasında pek yaş farkı olmayanlar durumunuzu ve nasıl başa çıktınız, neler yaptınız, nasıl idare ettiniz? Lütfen benle paylaşın. Artıları ve eskileri ile. Iyi şeyler duymaya çok ihtiyacım var, cok duygysallastim bu ara :KK43:
Bence olaya nerden baktiginiza bağlı. Kendinize zaman ayıramayacaksınız. Uykusuzluk cekeceksiniz. Zorlanacaksınız. Ama 2 sene içinde 2 çocuk büyütmüş olarak cok şey kazanacaksınız. Ayrıca yaşlarinın yakin olması ikisi icin cok iyi.. oglunuza mükemmel bir dost geliyor.. sevinmelisiniz..

Bence olaya nerden baktiginiza bağlı. Kendinize zaman ayıramayacaksınız. Uykusuzluk cekeceksiniz. Zorlanacaksınız. Ama 2 sene içinde 2 çocuk büyütmüş olarak cok şey kazanacaksınız. Ayrıca yaşlarinın yakin olması ikisi icin cok iyi.. oglunuza mükemmel bir dost geliyor.. sevinmelisiniz..
Evet çok haklısınız ben olaya bu yönüyle hiç bakmamıştım. Çok güzel yazmışsınız çok sağolun içim ferahladı

Aynı durumu bende yasadım oglum 17 aylıktı kızıma hamile kaldım.
Çok agladım oglum çok küçük diye ve sütten kesmek zorunda kaldım.
Kızım çok huysuz bi bebekti oglum ilgi istiyodu ev işleri beni bekliyodu biraz zorlandım yanımda kimse yoktu.
Ama iyki böyle olmuş o kadar güçlü bi kardeşlik bagları varki aralarında hem kardeş hem arkadaş oldular birbirlerine
Oglum 4 e kızım 2ye gidiyo ve şimdi ben okadar rahatım ki anlatamam.
Ay ne güzel:) Rabbim size bağışlasın onları. Haklısınız insan gerçekten güçlü olmayı öğrenebilir. Insallah benimkiler de dost olurlar birbirleriyle :)

Üzülecek hiçbişey yok,niye bukadar erken demek kimin haddine..
bende düşünüyorum bikaç ay sonra hamilelik hemde planlı.. kızım daha 13 aylık.. bi çocuğa verilecek en güzel hediye kardeştir. Yakın yaşta olmaları ilk sene anne için çok zor olur ama sonrası güzel..
sağlıkla al kucağına.

Üzülecek hiçbişey yok,niye bukadar erken demek kimin haddine..
bende düşünüyorum bikaç ay sonra hamilelik hemde planlı.. kızım daha 13 aylık.. bi çocuğa verilecek en güzel hediye kardeştir. Yakın yaşta olmaları ilk sene anne için çok zor olur ama sonrası güzel..
sağlıkla al kucağına.
İnan Can'ım çevremden çok tepki alıyorum. Ne acelen vardı oğlun çok küçük vs. Ama şu an daha güçlü hissediyorum. Soran olursa tamamen kendi isteğimle diyecem.Bu arada Rabbim size bağışlasın bebeğinizi herşey gönlünüzce olsun :)

İnan Can'ım çevremden çok tepki alıyorum. Ne acelen vardı oğlun çok küçük vs. Ama şu an daha güçlü hissediyorum. Soran olursa tamamen kendi isteğimle diyecem.Bu arada Rabbim size bağışlasın bebeğinizi herşey gönlünüzce olsun :)
Evlat istenmez mi hiç tabiki kendi isteğimle de :) allahın gücüne gider,uygun görmüş nasip etmiş size.. isteyipte sahip olamayan ne çok insan var..
millete bakma sen,kendileri nekadar arayla yapmışlar acaba ? İlk sene zor olacak dedim ya ama sonrası rahatlık. İki elinde iki minik kuş hayal etsene :)
Üzülüp stres yaratma kendine,tadını çıkar.

Evlat istenmez mi hiç tabiki kendi isteğimle de :) allahın gücüne gider,uygun görmüş nasip etmiş size.. isteyipte sahip olamayan ne çok insan var..
millete bakma sen,kendileri nekadar arayla yapmışlar acaba ? İlk sene zor olacak dedim ya ama sonrası rahatlık. İki elinde iki minik kuş hayal etsene :)
Üzülüp stres yaratma kendine,tadını çıkar.
Çok sağol cnm içimi ferahlattın :)

Back
X