Kafamda deli sorular,, nasıl olacak bilemiyorum

Bence olaya nerden baktiginiza bağlı. Kendinize zaman ayıramayacaksınız. Uykusuzluk cekeceksiniz. Zorlanacaksınız. Ama 2 sene içinde 2 çocuk büyütmüş olarak cok şey kazanacaksınız. Ayrıca yaşlarinın yakin olması ikisi icin cok iyi.. oglunuza mükemmel bir dost geliyor.. sevinmelisiniz..

Evet çok haklısınız ben olaya bu yönüyle hiç bakmamıştım. Çok güzel yazmışsınız çok sağolun içim ferahladı

Ay ne güzel:) Rabbim size bağışlasın onları. Haklısınız insan gerçekten güçlü olmayı öğrenebilir. Insallah benimkiler de dost olurlar birbirleriyle :)

Üzülecek hiçbişey yok,niye bukadar erken demek kimin haddine..
bende düşünüyorum bikaç ay sonra hamilelik hemde planlı.. kızım daha 13 aylık.. bi çocuğa verilecek en güzel hediye kardeştir. Yakın yaşta olmaları ilk sene anne için çok zor olur ama sonrası güzel..
sağlıkla al kucağına.

İnan Can'ım çevremden çok tepki alıyorum. Ne acelen vardı oğlun çok küçük vs. Ama şu an daha güçlü hissediyorum. Soran olursa tamamen kendi isteğimle diyecem.Bu arada Rabbim size bağışlasın bebeğinizi herşey gönlünüzce olsun :)

Evlat istenmez mi hiç tabiki kendi isteğimle de :) allahın gücüne gider,uygun görmüş nasip etmiş size.. isteyipte sahip olamayan ne çok insan var..
millete bakma sen,kendileri nekadar arayla yapmışlar acaba ? İlk sene zor olacak dedim ya ama sonrası rahatlık. İki elinde iki minik kuş hayal etsene :)
Üzülüp stres yaratma kendine,tadını çıkar.

Çok sağol cnm içimi ferahlattın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…