Kafamda deli sorular

Amazing family

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
4.036
10.437
208
Herkese iyi geceler diliyorum
Benim gecem son bir haftadır çok iyi değil maalesef.. Hemen konuya geçmek istiyorum.

Eşim evden işe işten eve gelen, gezeceği zaman çoğunlukla Benimle gezip vakit geçiren bir eş.

Sosyal ortamda da çok aktif değil hesabı fln var ama konuşmaz kimseyle konuşursa da erkek ark olur genelde
Telefonu hep ortadadır.
Bu ara elinden telefon düşmüyordu sürekli mesaj fln yazdığını görüyordum baktım ki iş yerinden iki kız ile grup kurmuşlar iş ile ilgili konuşuyorlar arada laubali konuşmalarıda yok değil hani neyse ben bu durumdan rahatsız olduğumu eşime belli ettim. O da yanlış birşey yapmıyorum iş hakkında bilgi alıyorum önemli dedi. Bu konuştuğu kızların biri patronun sağ kolu .
Ama benim içim içimi yiyor böyle konuşa konuşa sohbet başka yerlere giderse diye korkuyorum eşime güveniyorum ama belli de olmaz yani kızlar da çok cıvık konuşuyor eşim pek oralı olmuyor okuduğum yazılarda
Ne yapayım sizce böyle konuşmasına müsaade edip gözlemde mi kalayım yoksa gruptan çıkması için uğraşayım mı ? Kafam çok karışık yardımlarınızı bekliyorum

Kafan öyle karışık ki iyi geceler demişsin ... Bence kendini yiyeceğine gruptan çıkmasını söyle... Önceden grup mu varmış peh...

Gruptan çıkartırsan gizli gizli yine msjlaşır ve siler,ne gereği var,şüphen varsa izin ver yazışmaları takip edersin.

Kusura bakmayın dün gece açıcaktım konuyu eşim gelince açamadan kapattım teli bugün devam edince yazmaya böyle oldu

Laubali, cıvık derken nasıl konuşmalar, espriler,şakalar falan mı?
Aynen gülüşmeler senli benli konuşmalar örn. Kızın biri yazmış Zafer bugün çıkışta beraber gidelim mi sana anlatacaklarım var diye böyle yanı

Cikar bebce gruptan.Yilanin başini kuçukken ezeceksinHadi ciddi konusmalar olsa neyse ne gerek var onlarin laubali konusmalarini okumasina
Bende buna kızıyorum zaten sadece iş hakkında konuşulmuyor konu farklı yerlere gidiyor.

Aynen gülüşmeler senli benli konuşmalar örn. Kızın biri yazmış Zafer bugün çıkışta beraber gidelim mi sana anlatacaklarım var diye böyle yanı
Bizim iş yerinden arkadaşlarla grubumuz var kız,erkek karışık, işle ilgili konuşma amaçlı ama doğal olarak daha çok geyik yapılıyor. Dışardan biri okusa bu nasıl iş grubu der Onların ki de öyledir diye düşündüm, o yüzden sordum. İş yerinde sizli bizli konuşmuyorlarsa grupta aynı şekilde konuşulması normal.
Bence eşinizi engellemeyin, gruptan çıkmasını hele hiç istemeyin, itici olursunuz, kötü bir niyetleri yoksa hele saçma bir konuma düşersiniz, onun yerine takip edin daha iyi.

Kusura bakmayın nolur konuyu dün açıcaktım da yarım kalmıştı bugün düzeltmeden atmışım
Estagfurullah zaten benimde aklima sonrada belki yurtdisinda falan yasiyosunuzdur diye geldi :)
Ben cok sinir oldum boyle seylere gelemem ne demek cikista beraber gidelim zafer anlatacaklarim var aaa sinir sey

Bana bu gruptan cikarma dusunceleri sacma geliyor. Sonucta eger o tarafa meyledecekse bunu bir sekilde yapar. Aksama kadar o kızlarla is yerinde birlikte gruptan cikarsan ne olacak ki bi etkilesim olup yanlis yola girecek olan her turlu girer.

Esinizi kontrol altinda tutamazsiniz. Yasanacaksa boyle bir durum engelde olamazsiniz.

Haklısınız galiba en iyisi takipte kalmak :)

Estagfurullah zaten benimde aklima sonrada belki yurtdisinda falan yasiyosunuzdur diye geldi :)
Ben cok sinir oldum boyle seylere gelemem ne demek cikista beraber gidelim zafer anlatacaklarim var aaa sinir sey
İşte bunun gibi konuşmalar olmasa takmam ben o kadar kıskanç değilim Yani yok bizi yemeğe çıkar eşim de cevap olarak olur hanımlar saat kaçta nerde fln bunları okuyunca bir uyarı yaptım mecburen ya iş ile ilgili konuş ya da tamamen sus diye

O zihniyet varsa bir şekilde yapar haklısınız ama işte ortam da çok önemli. Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim demiş Atalarımız. Konuşa konuşa onlar gibi olur diye korkuyorum. Bir de çok üstüne düşüp eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme durumuna da düşmek istemiyorum. Bakalım hayırlısı belki kendi kapatır sıkılıp

Bir keresinde de iş yerinde kızın biri tutturmuş hadi selfie yapalım diye eşimin telefonu ile iki kız Ve eşim çekinmiş
Neyse bu seferde kız demesin mi x bunu face e koysana diğeri de oradan o koyamaz eşi kıZar felan demiş ( resmen nasıl işliyorlar adama ) eşimde düşmüş tabi Yok beni karım bilir kızmaz demiş koymuş resimi
Ben görünce sorguya çektim bunu ne ayak diye ( adam benim resmimi koymaz face e gitmiş elin karılarıyla çekinmiş bir de lafını dinleyip resim koyuyor )
Yani uzun lafın kısası böyle insanlar var maalesef adamın aklında olmasa da aklına sokabiliyor dikkat etmek şart gerisi eşlerimize kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…