Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahHayırlısıyla sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın inşallah.
Bol dua et,yüreğin ferahlasın.
Amin,sağolunDoğurup kucağına alınca bu hislerin geçecek emin ol.Suan kafan karışık sadece..Bu yaşadıkların çok normal.12 sene aradan sonra insan birazda rahata alışıyor.Ablasi da kardeşini çok sevecek,hatta size epey de yardımı dokunur bebek bakma konusundaAllah sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin
Amin sağolun biraz olsun içime su serptinizEvet bir şeyler değişecek hayatınızda/evinizde. Bir süre belki biraz yorulacaksınız. Bence bunlar kafanızı karıştırmış biraz.
Ama hem istiyormuşsunuz zaten, hemde artık daha tecrübeli bir anne olacaksınız, eşiniz ve kızınızda size zaman zaman destek olacak. İlk çocuğa göre biraz daha kolay gelecek size. Yani benim için öyle oldu en azından.
Güzel taraflarına odaklanın, şimdi gözünüzde büyüse de yaşarken bu kadar zor gelmeyecek inanın. Zaten sevgisinden hissetmeyeceksiniz bile zorluğunu. Üçünüzün de çok seveceği, üzerine titrediği tatlış bir bebek. Bütün olumsuzlukları silin kafanızdan, sevdiklerinizle paylaşın haberini, keyfini çıkarın. Allah sağlıkla kucaklamanızı nasip etsin inşallah.
Genelde kınama ya da olumsuz yorumlar bebeği istemeyenlere yapılıyor. (o da doğru değil gerçi) Sizin durumunuz farklı geldi bana. Hissettikleriniz çok normal. 5 yıllık evliyim, tedavi aşamasında, zorlu bir süreçteyim. Ama eminim ki burukluk mu endişe mi her ne denilirse hamile kalsam o duyguyu ben bile hissedeceğim. O yüzden hiç üzülmeyin. Bir süre sonra bu üzüntü sevince dönüşecektir. Sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle.Olumlu yorum yapanlardan Allah razı olsun,zaten kötü yorum da bekliyordum şu anki ruh halimi size anlatamam yaşayan bilir,evde bir küçük ergen gelecek yeni bir bebek,arada boş geçen 12 sene,hissettiklerim belki de çok normal.Evet bu bebeği ben istedim ama yine de şaşkınım şimdi aklım olsa asla ara vermez kızım kardeşiyle büyüsün isterdim ama olan oldu artık zamanı geri almak imkansız.Bu pişmanlığımı ilerde kızım beni niye tek bıraktınız diye sorarsa yaşamak istemediğimden 12 yıl ara sonrası tekrar bebek sahibi olmaya karar verdim.Allah tamamına erdirsin,sağlıcakla gelsin,beni süreçte neler beklediğini az çok beklediğim için korkum gayet normal bence Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin
Umarım öyle olur,anlaşıldığıma sevindim sağolunGenelde kınama ya da olumsuz yorumlar bebeği istemeyenlere yapılıyor. (o da doğru değil gerçi) Sizin durumunuz farklı geldi bana. Hissettikleriniz çok normal. 5 yıllık evliyim, tedavi aşamasında, zorlu bir süreçteyim. Ama eminim ki burukluk mu endişe mi her ne denilirse hamile kalsam o duyguyu ben bile hissedeceğim. O yüzden hiç üzülmeyin. Bir süre sonra bu üzüntü sevince dönüşecektir. Sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle.
Bende o yaşlarda anne olmak istiyorum okadar güzel oluyor ki yeniden enerji geliyor teyzem anne oldu 39 yaşında bi güzelleşti. Evlat dert değil be ablacımBelki çok kınayan da olacak belki anlamayacaklar ama derdim şu:dünden beri şoktayım yaz ayından beri deniyoruz ve dün yaptığım testten sonra hamile olduğumu öğrendim,kızım 12 yaşında ben 38.ilerde pişman olmamak adına tren kaçmadan istediğimi düşünüyordum ama dünden beri ağlıyorum nerdeyse.tekrar en başa dönmek,okul kreş bakıcı sorunları arada yaş farkı,hamilelik,mide bulantısı zaten yaşlandığını hissediyorum Rabbimin gücüne gitmesin evet kendim istedim hatta eşim daha isteksizdi bana göre ne cesaret diyordu ama şu an tüm cesaretim gitti.hepsi uçtu çok karışık duygular içindeyim hiç iyi değilim tabi Allah sağlık versin nasip olacak mı bakalıM.Lütfen çocuk için uğraşanlar yanlış anlamasın beni ben de 6 aydıt uğraşıyorum sonuçta benimki yılların alışkanlığının bir anda son alacak olması.Kızıma da diyemedim zaten hiç bir zaman kardeş isteyen bir çocuk olmadı belki de bu duyguyu bilmediğinden kafam çok karışık lütfen sadece pskilojimi anlayın diye yazıyorum ve kınama istemiyorum .
Sırf ego tatmini için buraya üye olanlar varHerkes konusuna kınamayın diyerek başlar oldu. Her konuya öyle acımasız yersiz eleştiriler geliyor ki. Linç edilmekten korkup derdini söyleyemiyor millet. Neyse..
Hiç hamile kalmadığım için empati kuramıyorum fakat bir süre sonra alışır benimsersiniz. Tecrübeli bir annesiniz sonuçta. Allah kucağınıza almayı nasip etsin.
Teşekkür ederim inşallahBende o yaşlarda anne olmak istiyorum okadar güzel oluyor ki yeniden enerji geliyor teyzem anne oldu 39 yaşında bi güzelleşti. Evlat dert değil be ablacım![]()
MaalesefSırf ego tatmini için buraya üye olanlar var![]()
ayy çok sağolun yaşayan birinden duymak çok daha güzelDoğurun doğurun hiç korkmayın bende geçen sene anne oldum.37 yaşında.
38 e yeni girdim.
Öyle güzel bakılıyor ki.
Hiç yok şöyle böyle diye inanın düşünmeyin.
Tecrübeniz de var.
İnanın zor olmayacak.
Kendimi hazır sanıyordum ama değilmişim.Ben 30 yaşında ikinci çocuk annesi olucam Allah izin verirse ben bile şuan o hislerdeysem siz 38 yaşında bunları hissetmeniz normal..peki isteyerek yaptınız sanırım o süreçte hiç bunları düşünmediniz mi? Yada hamilelikten sonra birden bu hise kapildiniz galiba ...çok kötü bı duygu..umarım tez zamanda toparlaniriz çünkü onların bize bizim.enerjimize ihtiyaçları var...nasıl toparlaniriz bilmiyorum yorumları bekliyorum bende
iyi yapmışsın ilerde çok pişman olurdun keşke kızımı kardeşsiz bırakmasadım diye kızın büyümüş zaten ne zor olcak ki Allah yardım eder inşaallah.Belki çok kınayan da olacak belki anlamayacaklar ama derdim şu:dünden beri şoktayım yaz ayından beri deniyoruz ve dün yaptığım testten sonra hamile olduğumu öğrendim,kızım 12 yaşında ben 38.ilerde pişman olmamak adına tren kaçmadan istediğimi düşünüyordum ama dünden beri ağlıyorum nerdeyse.tekrar en başa dönmek,okul kreş bakıcı sorunları arada yaş farkı,hamilelik,mide bulantısı zaten yaşlandığını hissediyorum Rabbimin gücüne gitmesin evet kendim istedim hatta eşim daha isteksizdi bana göre ne cesaret diyordu ama şu an tüm cesaretim gitti.hepsi uçtu çok karışık duygular içindeyim hiç iyi değilim tabi Allah sağlık versin nasip olacak mı bakalıM.Lütfen çocuk için uğraşanlar yanlış anlamasın beni ben de 6 aydıt uğraşıyorum sonuçta benimki yılların alışkanlığının bir anda son alacak olması.Kızıma da diyemedim zaten hiç bir zaman kardeş isteyen bir çocuk olmadı belki de bu duyguyu bilmediğinden kafam çok karışık lütfen sadece pskilojimi anlayın diye yazıyorum ve kınama istemiyorum .
Amin inşallahiyi yapmışsın ilerde çok pişman olurdun keşke kızımı kardeşsiz bırakmasadım diye kızın büyümüş zaten ne zor olcak ki Allah yardım eder inşaallah.
aynen bende bunu çok duydum bu yaşlarda anne olanlar çocuğunun kıymetini daha çok biliyorlarmışMaalesef
ayy çok sağolun yaşayan birinden duymak çok daha güzel
İnşallah rabbim herşeyin hayırlısını versinaynen bende bunu çok duydum bu yaşlarda anne olanlar çocuğunun kıymetini daha çok biliyorlarmış![]()