• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KAFAMDA DELİ SORULAR??

Nghntp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2014
44
5
98
İstanbul
Merhaba arkadaşlarr buraya ilk kez yazıyorum o yüzden konuya nasıl giriceğimi bilemedim. 2010 Yılında E ile çıkmaya başladık. aynı sitede aynı blokta oturuyoruz. O benim bende onun ilk sevgilisiyim bu yüzden birbirimizdeki yerimiz farklı olduğunu düşünüyorum. herneyse .. çok kez ayrıldık barıştık ama bu barışmalar daha çok sevgili değilde arkadaşlık olarak oldu yani barıştık ama arkadaş gibiydik ama yanyana gelince eski günlerden bahsediyoruz o günleri özlediğimizi fakediyoruz falan filan.. O boluda okuyo bu yüzden tekrar çıkmaya başlasakta olmaz biliyorum ama ondan başkasıylada olmuyo ben herşeyi unutup yeni bi sayfa açmaya bunu devam ettirebileceğimize inanıyorum bu yüzden onunla iletişimi koparmak istemiyorum. Geçenlerde boluya yanına gittim iki arkadaşımla birlikte. çok istiyodu bunu. gittik herşey çok güzeldi sevgili gibiydik eskisinden çok daha güzeldi sanki herşey. ilişkimiz hakkında hiç konuşmadık birbirimize hitaplarımız hiç değişmedi ama bizi sürekli birbirimize çeken bişeyler var sanki. velhasıl gittim geldim. Aramıza koca bi duvar girdi sanki. ne arıyo(normaldede pek aramaz gerçi ama gittikten sonra daha ilgili olmasını beklerdim) nede doğru düzgün mesaj atıyo . sarılırkenki resmimizi instagramda paylaştı altına inglizce şimdiden özledim yazdım onu kaldırdı sözde anlamamış öyle erotik şeylere gerek yokmuş(ne alakaysa!) yani anlamıyorum kafam okadar karışık ki burda kendimi asker bekliyomuş gibi yada ona bi söz vermişim başkasıyla çıksam ona ihanet olucakmış gibi hissediyorum . oysaki çıkmıyoruz bile. napıcağımı şaşırdım. Acaba oda boluda okuduğu için geldikten sonrasınımı bekliyo o güne kadar arafamıyız anlıyamadımki :KK34: kafayı yicem düşünmekten hem bana çok değer verdiğini düşünüyorum bazen hemde bu kadar ilgisizliğinin sebebini anlamaya çalışıyorum ne yapıcağımı şaşırdım imdat yardımm!!

Bana çok saçma geldi sen ne diye boluya gittin ki ben olsam gitsemde aramam bu karakterdeki bir çocuğu.
Ayrıca bence silmesinin nedeni başka bir kızdan hoşlanması olabilir. Senide yedeklemiş zaten. Ben olsam valla hiç beklemem böyle bir çocuğu.

Birsey cikmaz bu iliskiden bence,gerci iliski de denmez de buna,sende kendini ona sartlama,neden onu beklemek zorunda hissediyorsun ki.seni seviyor olsa bunu gosteren bjr adim atar,en basiti senin boluya gelmeni beklemez,isi olmadigi her an solugu senin yaninda alirdi.

Bir erkek eğer ki uzaktaysa , hele ki birde yaşı gençse sen çok beklersin daha okul bitince geri döner, o da beni seviyor vs. diye... Ne arıyormuş ne soruyormuş , seven insan sevdiğini 5dk yalnız bırakmak istemezken bu adam fotoğrafınızı bile kaldırtıyor. Ben derim ki sizde hayatınızı yaşayın , bir erkek için beklemeye değmez. Sevgili değilsiniz bişi değilsiniz neden ihanet olsun ki , o orda hayatın tadını çıkartırken.

Açıkça konuş bence. Biz neyiz seninle. Arada kalmaktan huzursuzum. İnstagram genel bir ortam. Yapısıyla alakalı olarak o yazı rahatsız etmiş olabilir (Bence de bir şey yok yazıda ama). Eğer birbirimize bir şeyler hissediyor ve sevgiliysek ben aranmayı, sorulmayı ve ilgilenilmeyi hak ediyorum değil mi. Ben de seni aramak istiyorum. Değilsek artık önüme bakmak istiyorum ve yukarıda yazdığın bütün duygularını açıkça söyle ona. İstersen konuşmak için gelmesini bekle. Bu süre zarfında da iletişim için bir girişimde bulunma derim ben.

Merhaba arkadaşlarr buraya ilk kez yazıyorum o yüzden konuya nasıl giriceğimi bilemedim. 2010 Yılında E ile çıkmaya başladık. aynı sitede aynı blokta oturuyoruz. O benim bende onun ilk sevgilisiyim bu yüzden birbirimizdeki yerimiz farklı olduğunu düşünüyorum. herneyse .. çok kez ayrıldık barıştık ama bu barışmalar daha çok sevgili değilde arkadaşlık olarak oldu yani barıştık ama arkadaş gibiydik ama yanyana gelince eski günlerden bahsediyoruz o günleri özlediğimizi fakediyoruz falan filan.. O boluda okuyo bu yüzden tekrar çıkmaya başlasakta olmaz biliyorum ama ondan başkasıylada olmuyo ben herşeyi unutup yeni bi sayfa açmaya bunu devam ettirebileceğimize inanıyorum bu yüzden onunla iletişimi koparmak istemiyorum. Geçenlerde boluya yanına gittim iki arkadaşımla birlikte. çok istiyodu bunu. gittik herşey çok güzeldi sevgili gibiydik eskisinden çok daha güzeldi sanki herşey. ilişkimiz hakkında hiç konuşmadık birbirimize hitaplarımız hiç değişmedi ama bizi sürekli birbirimize çeken bişeyler var sanki. velhasıl gittim geldim. Aramıza koca bi duvar girdi sanki. ne arıyo(normaldede pek aramaz gerçi ama gittikten sonra daha ilgili olmasını beklerdim) nede doğru düzgün mesaj atıyo . sarılırkenki resmimizi instagramda paylaştı altına inglizce şimdiden özledim yazdım onu kaldırdı sözde anlamamış öyle erotik şeylere gerek yokmuş(ne alakaysa!) yani anlamıyorum kafam okadar karışık ki burda kendimi asker bekliyomuş gibi yada ona bi söz vermişim başkasıyla çıksam ona ihanet olucakmış gibi hissediyorum . oysaki çıkmıyoruz bile. napıcağımı şaşırdım. Acaba oda boluda okuduğu için geldikten sonrasınımı bekliyo o güne kadar arafamıyız anlıyamadımki :KK34: kafayı yicem düşünmekten hem bana çok değer verdiğini düşünüyorum bazen hemde bu kadar ilgisizliğinin sebebini anlamaya çalışıyorum ne yapıcağımı şaşırdım imdat yardımm!!

arkana bakmadan yaşanmamış oraya gitmemiş say ..bu nasıl bir bencillik seni seven adam oraya gelene kadar neden beklesin ki sesini duymadan!!!aksine sen uzaktasın diye kudurması lazım.

Bosuna bekleme cunku bu cocukla hic birsey olmaz ..

1. Boluya neden gidiyosun, ona lazimsa o seni gormeye gelsin . Zaten en buyuk yanlisi basta yapiyosunuz ayaklarina giderek .

2. Fotoyu kaldirmasi hic iyi niyrtli olmadigini gosteriyor ..

3. Mesafeler engel degildir iliski yasamaya yeterki gonul istesin .

Bu adam seni elinin altında tutuyor,bir yandan da yeni aşklara açık.

o yüzden sevgili olduğunuz bilinsin istemiyor.

Back
X