• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KAFAMDA DELİ SORULAR??

sizin iliskiniz yalama olmus cnm bundan ne sana nede ona hayir gelmez bir ayril bir baris olmadi bir daha ayril bir daha baris boyle iliskimi olur yahu !

Merhaba arkadaşlarr buraya ilk kez yazıyorum o yüzden konuya nasıl giriceğimi bilemedim. 2010 Yılında E ile çıkmaya başladık. aynı sitede aynı blokta oturuyoruz. O benim bende onun ilk sevgilisiyim bu yüzden birbirimizdeki yerimiz farklı olduğunu düşünüyorum. herneyse .. çok kez ayrıldık barıştık ama bu barışmalar daha çok sevgili değilde arkadaşlık olarak oldu yani barıştık ama arkadaş gibiydik ama yanyana gelince eski günlerden bahsediyoruz o günleri özlediğimizi fakediyoruz falan filan.. O boluda okuyo bu yüzden tekrar çıkmaya başlasakta olmaz biliyorum ama ondan başkasıylada olmuyo ben herşeyi unutup yeni bi sayfa açmaya bunu devam ettirebileceğimize inanıyorum bu yüzden onunla iletişimi koparmak istemiyorum. Geçenlerde boluya yanına gittim iki arkadaşımla birlikte. çok istiyodu bunu. gittik herşey çok güzeldi sevgili gibiydik eskisinden çok daha güzeldi sanki herşey. ilişkimiz hakkında hiç konuşmadık birbirimize hitaplarımız hiç değişmedi ama bizi sürekli birbirimize çeken bişeyler var sanki. velhasıl gittim geldim. Aramıza koca bi duvar girdi sanki. ne arıyo(normaldede pek aramaz gerçi ama gittikten sonra daha ilgili olmasını beklerdim) nede doğru düzgün mesaj atıyo . sarılırkenki resmimizi instagramda paylaştı altına inglizce şimdiden özledim yazdım onu kaldırdı sözde anlamamış öyle erotik şeylere gerek yokmuş(ne alakaysa!) yani anlamıyorum kafam okadar karışık ki burda kendimi asker bekliyomuş gibi yada ona bi söz vermişim başkasıyla çıksam ona ihanet olucakmış gibi hissediyorum . oysaki çıkmıyoruz bile. napıcağımı şaşırdım. Acaba oda boluda okuduğu için geldikten sonrasınımı bekliyo o güne kadar arafamıyız anlıyamadımki :KK34: kafayı yicem düşünmekten hem bana çok değer verdiğini düşünüyorum bazen hemde bu kadar ilgisizliğinin sebebini anlamaya çalışıyorum ne yapıcağımı şaşırdım imdat yardımm!!
canım boluda ne okuyo seninki? benim eski de boluda okuyo..

anlasilmayacak pek birsey yok asllinda, okudugu yerdeki firsatlari kacirmak istemiyor. yani ordaki iliskilere acik...
Bunu bende düşünmüştüm aslında ama ozaman birlte sarılarak olan resmimizi instagramında neden tutuyo ve beni boludaki arkadaşlarıyla filan tanıştırmak istedi canlı müziğe organizasyon yaptı ama kızların hiçbiri çeşitli bahanelerle gelmedi buda kafamı karıştırdı
Açıkça konuş bence. Biz neyiz seninle. Arada kalmaktan huzursuzum. İnstagram genel bir ortam. Yapısıyla alakalı olarak o yazı rahatsız etmiş olabilir (Bence de bir şey yok yazıda ama). Eğer birbirimize bir şeyler hissediyor ve sevgiliysek ben aranmayı, sorulmayı ve ilgilenilmeyi hak ediyorum değil mi. Ben de seni aramak istiyorum. Değilsek artık önüme bakmak istiyorum ve yukarıda yazdığın bütün duygularını açıkça söyle ona. İstersen konuşmak için gelmesini bekle. Bu süre zarfında da iletişim için bir girişimde bulunma derim ben.

Kesinlikle katılıyorum. Şuan hiçbir tepki vermek istemiyorum sanki boluya sırf bi beklenti için gitmiş gibi görünmemek için ama ocak ayı gibi gelicekmiş açık açık konuşmayı düşünüyorum nasıl olur bilmiyorum ama:/

Kamu yönetimi tatlım seninki?
tıp o
Kamu yönetimi tatlım seninki?
benimki makine mühendisliğiydi tatlım tanışmıyolardır ozaman :) dedim bi ihtimal tanışıyolarsa.. ne kadar kaldı okulunun bitmesine, okulun bitmesini bekliyodur belki demişsin ya, bu sene mi bitiyor? bi de meslaği hazırmı okul bitince yani işi?

kafamı karıştıran bi konu da boluya gitmeden bi gece önceden beni twitterdan engellemesii ? Ben farkında değilmişim gibi yapıyorum şimdilik. Ama gelince bunuda burnundan getiricem tabikii :KK16:

tıp o

benimki makine mühendisliğiydi tatlım tanışmıyolardır ozaman :) dedim bi ihtimal tanışıyolarsa.. ne kadar kaldı okulunun bitmesine, okulun bitmesini bekliyodur belki demişsin ya, bu sene mi bitiyor? bi de meslaği hazırmı okul bitince yani işi?
ay ilk mesajım yanlış ikincisini dikkate al :)

tıp o

Bu sene son senesi normalde ama 1 sene uzattı seneye bitiyor yani:) makine mühendisliği 2. Sınfta olan bi arkadaşım var orda tanıdığım seninki kaçıncı sınıfta?:)

Bu sene son senesi normalde ama 1 sene uzattı seneye bitiyor yani:) makine mühendisliği 2. Sınfta olan bi arkadaşım var orda tanıdığım seninki kaçıncı sınıfta?:)
benimki son sınıfta ama o da uzattı :) zaten artık iyice koptuk biz de , bu boluda okuyanlarda bi gariplik oluyo sanırım :)

benimki son sınıfta ama o da uzattı :) zaten artık iyice koptuk biz de , bu boluda okuyanlarda bi gariplik oluyo sanırım :)

Aynen boluya giden değişiyo demekki ama biz hiç kopmadık arkadaş olarakta olsa. Geçmişe olan saygımızdan dolayı olduğjnu düşünüyorum. Bide aynı binada oturuyoruz kopmamz imkansız

Aynen boluya giden değişiyo demekki ama biz hiç kopmadık arkadaş olarakta olsa. Geçmişe olan saygımızdan dolayı olduğjnu düşünüyorum. Bide aynı binada oturuyoruz kopmamz imkansız
ozaman eninde sonunda kürkçü dükkanı misali sana geri döner.. ama twitterdan niye engellemiş sanki senin sonradan anlıyacağını düşünememiş mi? ayrıca niye böyle bi mesafe koymaya kalkışmış?

ya acaba oda acelemi etmek istemiyo bende şöyle düşününce sevgili olsak uzaktan uzağa hep bi sorun olucak illaki ve ilişkimiz iyice yıpranıcak o yüzden mi böyle yapıyo yada gerçekten yedektemi bulunduruyo anlamadım of.

ozaman eninde sonunda kürkçü dükkanı misali sana geri döner.. ama twitterdan niye engellemiş sanki senin sonradan anlıyacağını düşünememiş mi? ayrıca niye böyle bi mesafe koymaya kalkışmış?
hem sana gel diyor ısrarla yanına çağırıyor, arkadaşlarıyla tanıştırıyor hem de sonradan böyle mesafe koyuyor..

tiwit leri çok saçma sapan açık seçik böyle benim görmemi istemedi sanırım öyle düşünüyorum. mesafe koymmasınıda yukarıdaki gibi düşünüyorum kafam karışık

ya acaba oda acelemi etmek istemiyo bende şöyle düşününce sevgili olsak uzaktan uzağa hep bi sorun olucak illaki ve ilişkimiz iyice yıpranıcak o yüzden mi böyle yapıyo yada gerçekten yedektemi bulunduruyo anlamadım of.
canım ozaman twitterdan engellemesin, facete de twitterda da ekli tutsun seni, ama seninle de ne sıcak ne soğuk olsun yani..

evettt arkadaşları filan hep biliyo beni tüm çevresi hatta. şuan muhtemelen herkes bizi çıkıyo sanıyo ama sorun bu öyle bi durum yokk

tiwit leri çok saçma sapan açık seçik böyle benim görmemi istemedi sanırım öyle düşünüyorum. mesafe koymmasınıda yukarıdaki gibi düşünüyorum kafam karışık
bilemedim ki canım öyle bile olsa seni tutması lazımdır orda senin yanlış anlıcağını düşünmesi lazım engelleyince..

evettt arkadaşları filan hep biliyo beni tüm çevresi hatta. şuan muhtemelen herkes bizi çıkıyo sanıyo ama sorun bu öyle bi durum yokk
bi de bunun okul bitince işi hazırmı yoksa çaba sarfetmesimi gerekecek? eğer önünde uzun zamanı varsa da böyle yapıyo olabilir..

Back
X