kafamda senaryo üretmekten çıldırmak üzereyim

canım şuna cvp vermemişim.o an bu olayı bana anlatamamasının nedeni görüşmüyorduk o 1 ayda hiçbişekilde sonra iletişime geçince yakaldım 10gün önce msjların başladığını farkettim.bende sordum başka kimse bulamadınmıda dertleştin diye bilmiyorum diyo o öle yaklaşınca bende karşı koymadım suçluyum diyo

arkadaşlar daha önce yine konu açmıştım 6 yıllık bir ilişkim vardı son yıl birbirimizi yiyorduk resmen ve en sonunda bunun tel.inde 10gündür bi kızla msjlaştığını görmüştüm inkar etmişti işte boşlukla üzüntüyle sadece içimi boşalttım seni anlattım falan demişti neyse işte ben bunun msjını yakalamadan önce barışmak isteyen adam yakaladığım an itibariyle tamamen değişti sanki 5 dk önceki ve 6yıllık adam o değilmiş gibi heralde vijdanını rahatlatmak için resmen bana saldırdı senin yüzünden oldu yok artık istemiyorum seni gibi laflar etti.ben yaşadığım şoklar üzerine düzgün tepkiler veremedim ve o bana zaman ver çok kötüyüm falan dedi 2gün önce beraberdik bana artık sevgili olmaktan bıktığını evlenmek istediğini söyledi tabi şuan belli işi yok sınav sonucunu beklediğini söledi.seni çokseviyorum diyor ama bu bekleme süresinde sevgili gibi olmak istemediğini öle uzun uzun tel.konuşmaları msjlaşmalar istemediğini sadece birbirimizden haberdar olmamızın yeterli olduğunu söyledi ya şaka gibi bunlar neyapayım sizce ben.bana soru sorma bunaldım sıkıştırma beni diyor.ayrıca o kız meselesinide defalarca anlattım ben bişe yapmadım tek hatam msjların 10gün uzamsına müsade etmk dedi ama oda boşluktan oldu bunu yapmamalıydım eziliyorum karşında 10kere anlattım birdaha açarsan konuyu tek laf etmiycem dedi.geldiğimden beri arıyo 10dk konuşup kapatıyoruz.kız yüüznden tel.ini kırdı ve daha tel.bile almadı bende arayamıyorum nspcam bugün daha aramadı.

Kusura bakmada arkadaşım bu böyleyken bunları yapıyorsa evlenince hiç düşünemiyorum. bence bırak onu kendi düşüncem bu sen bilirsin yinede. erkek milleti inanın hepsi aynı sadece tipleri değişik.:28:

anlıyorum şimdi galiba sen atandın çalışıyorsun o işsiz. eminim ki çok da çaba harcamamıştır iş konusunda oturup mızmızlanmıştır. öyle fena ki bu ikizler burcu kavga etsen hemen haksız konumuna koyuyorlar insanı. kaçmaya öyle meğilliler ki anında kavgadan kaçıyorlar. işinin olmaması onu çok etkilemiş ayrıca ayrı şehirlerde uzun küslüklerde bunda çok etkili. erkekler kaçamakları mübah saymada usta sanki farklı şehirler olunca her şeyi yapabiliyormuşçasına hareket ediyorlar. uzaklık+küslük= sadakatsizlik bütün erkekler bu formüle cuk oturur. ama sizin bir geçmişiniz var seni silip atması o kadar da kolay değil. intikam dahi alacaksan onu kendine bağla sonra at tekmeyi. canım bu arada aradı mı seni? en son ne zaman görüştünüz. nasıl konuştu. bence bir şekilde onu görmen lazım ama imaj değişikliği yap mutlaka güzel bir gün geçirmeye çalış. ama mutlaka görüş işi falan bahane ederek onun için gittiğini düşünmesin.

anlıyorum şimdi galiba sen atandın çalışıyorsun o işsiz. eminim ki çok da çaba harcamamıştır iş konusunda oturup mızmızlanmıştır. öyle fena ki bu ikizler burcu kavga etsen hemen haksız konumuna koyuyorlar insanı. kaçmaya öyle meğilliler ki anında kavgadan kaçıyorlar. işinin olmaması onu çok etkilemiş ayrıca ayrı şehirlerde uzun küslüklerde bunda çok etkili. erkekler kaçamakları mübah saymada usta sanki farklı şehirler olunca her şeyi yapabiliyormuşçasına hareket ediyorlar. uzaklık+küslük= sadakatsizlik bütün erkekler bu formüle cuk oturur. ama sizin bir geçmişiniz var seni silip atması o kadar da kolay değil. intikam dahi alacaksan onu kendine bağla sonra at tekmeyi. canım bu arada aradı mı seni? en son ne zaman görüştünüz. nasıl konuştu. bence bir şekilde onu görmen lazım ama imaj değişikliği yap mutlaka güzel bir gün geçirmeye çalış. ama mutlaka görüş işi falan bahane ederek onun için gittiğini düşünmesin.

canım ben atanamadım atama bekliyorum işi onu etkiledide sadece iş mi biilemiyorum bayramda aradı beni bayramımı kutladı 3dk konuştuk sadece düşünebiliyomusun 3.gerçi evleri çok kalabalıktı ondanmı bilemem ama 3dk ne demek ya.normaldede 10dk anca konuşuyo zaten buara.ben gayet normal konuştum hafta sonumdan bahsettim iyi olmana sevindim dedi tabi beni yıkık görmeye alışmıştı ondan sanırım böle dedi.atamamı sordu falan kapadık.offfff.canım 10gün yanındaydım zaten sonra geldim 1 hafta sonra bidaha işim çıktı gittim 1 gün kaldım çokda mutlu olmuyor ben gidince iş olsun diye görüştüğünü düşünüyorum.bizi 1 gün 2 gün düzeltmez o yüzden anlamı yok dedi resmen bana evet gerçektende öle.onuda zaten kara kara düşünüyom ne yapcaz o sınavını kazanamazsa 1 yıl daha ayrılık bizi koparır demi???ya öle bir kaustayımki ne yapsam elimde kalıyo

şimdi ben öle yapayım böle yapayım diyorumda ya hala o kızlaysa yinede bunları umursarmı bilemiyorum.benim kendime gelip öle karar vermem lazım ama kendime gelebilecekmiyim bakalım o eski halini alabilecekmi yoksa ben nekadar umursamaz görünsede o bitaraftan başkalarınamı alışacak:(

İki yıldır birbirinizi yemeniz hayra alamet değil:))
Bence kendinizi iyice çekin, asıl ben istemiyorum havalarına girin.
O zaman kendi duygularını tartabilir ancak.
Telefon konuşmalarınızı da dakilarla değil, neyi nasıl konuştuğunuzla değerlendirin bence.

Son durum ne bilmiyorum ilk sayfayı okudum ama bence bu evlenmek istiyorum falan boş laf, nasıl olsa işi yok, nasıl olsa şu anda olmucak sırf bizim duygularımıza dokunmak için seçilen saçma bi yol, arama sorma o arayana kadar bırak kafasını dinlesin madem beyfendi ama pek te umutlanma bu ilişki için, sonra hayal kırıklıgı olmasın, 6 seneni vermişsin haklısın ama öyle bi zamandayız ki o kadar sene verdigi halde insan nişan atıyor, ya da ne bilim birbirini delice sevenler ayrılabiliyor. O yüzden sen sen ol güçlü ol hayatım sonuç ne olursa olsun dimdik ayakta dur.

canım onun yanına gitmenden rahatsızlık duyuyorsa restini çek ne hali varsa görsün. bu arada branş neydi

kendini çek diyorsunuz ama bunun zamanlamasını ayarlayamıyorum ddediğimiz gibi ne yapacaksam iyice bağlayıp sonramı yapsam yoksa bu halde mi tam resti çekip tel.imi tamamen kapatsam???şuan çok faydalı olurmu bilemiyorum bu bıkkın haliyle ona ders olurmu bilemiyorum

canımben seni gördüğüne bıkkın olsada az olsa da sevindiğini düşünmüştüm yani niye rahatsızlık duysun gayet asil bir bayansın bence insan kırgın olsa da görmek istemez mi altı yıllık sevgilisini . bu tavrına sinirlendim onun canım.

görünce seviniyor fakat sürekli orda olmamı istemiyor diyorki istersen ol bişe diyemem ama bilki eski sevgili dönemimizdeki gibi olmaz ben artık çocukluk dönemlerime dönemem diyo kafe kafe dolaşamam seninle çok vakit geçiremem çalışmam lazım buyaşa geldim hala böleyim diyo.hatta bikere dedimki orda olmamdan niye rahatsızlık duyuyosun rahat başkasıyla olamıycaksın o yüzdenmi ozamanda kızıyo olsam vaktim olsa zaten senle olurum gibisinden bayramda aradı daha aramadı 3gündür düşünün ya ben böle zamana bırakarak iyimi yapıyorum bilmiyorum nalet olsun

canım kapa telefonunu biraz panik olsun hem sende adapte olursun hep telefona bakmaktan helak olmuşsundur.

arkadaşlar artık napacağımı bilmiyorum ya 4 gündür daha aramıyo ee açınca normal mi konuşayım şimdi ya ona yapacaklarım belli sonunda sonu ne olursa olsun süründürücem ama onun eski bana bağlı hale dönmesini bekliyorum ama eee nasıl bağlanacakki bana yine kör kütük böle haftada bir konuşarakmı başarabilirmiyimki böle ya offffffffff:(((((8

arkadaşlar 1 hafta oldu bugün daha aramadı normalde arardı merak ediyorum bişemi oldu diye ama aramayı yediremiyorum zaten öle karar vermiştim kendimce gururumu toplamamın başka yoluda yok burdada zaten hep öle konuşmuştuk ama o beni böle 1 hafta 10 günde bir arayınca ben ona hala hiç bişe olmamış gibimi davranayım allah aşkına hala neşeli rollerimi yapayım o bu şekilde nasıl eski haline gelebilirki inan bazen bitsin kır hattını at diyorum o sana 2 aydır neler çektiriyo diyorum ama bu şekilde özellikle şuan bu onun canını çokda acıtırmı bilemiyorum ok bunu oyun olarak düşün dediniz ama benden saklasada o başkasıyla beraberse yaptığım şeyleri çokdsa umursarmıki 6 yılı atamıyor üstelik ailesine bukadar sokmuşken beni ne yapacağını bilemiyor belki ama ne olcak ne yapmalıyım çıldırcam ben ya

Bence bu ılışkı bıtmış kımse 10 gun aramadan duramaz sevıosa.
Ve sen baya daralmıssın yapmacıkta olamıosun sende ıyı dusun tasın bı karar ver bence..bıtmesı gerekıosa bıtsın derım:34:

nalet olsunki onu hala seviyorum affedermiyim onu bilemiyorum ama biterken bile bu şekilde bitsin istemiyorum o bukadar umursamazken bitsin istemiyorum

Bence sen kafanı bı toparla ve ne ıstedgıne karar ver.
Olmuosada zorlama bukara..tart ölç karar ver

az önce aradı 6 gün sonra 3 dk konuştuk ya işim var dedi kapattık neşeli konuştum tüm içim kan ağlamalarıma rağmen iyide arkadaşlar ben böle 3 dk 5 dk larlamı kendime bağlıycam ya napayım sizce

Kızma ama bu çocuk resmen seni parmağında oynatıyor..
Öyle ilişki mi olurmuş canım?

10 günde bir arar ama evlenmek ister..

Bunlar tipik bahaneler..Yavaş yavaş arayı açmaya çalışıyor..

Emin ol hayatında biri var..Bunalımıda işsiz diye değil, çok uzun zamandır bir kıza bağlı olmanın ve gençliğini yaşayamamanın vermiş olduğu bunalım..

En deli - dolu zamanlarında sana bağımlı kalmış, şimdi ise aklı kayıyor..Hayatını yaşamak ve 30 dan sonra evlenmek ağır basıyor..

Sakın seni bu şekilde kandırmasına, parmağında oynatmasına izin verme..
Bunların hepsini bende duydum, tecrube ile sabit..

Canım asla ve asla telefonsuz değildir..Kesinlikle başka bir hattı vardır onun..

Artık erkekler miğdemi bulandırıyor ya..

Üzme tatlı canını..Çık gez arkadaşlarınla, nefes al biraz..

Bazılarına yanlış gelebilir ama ufak flörtlerde bulun..Tam olarak sevgili ol demiyorum ama birilerinin sana güzel olduğunu söylemesine, iltifat etmesine izin ver..

Sevgilin seni haketseydi sana böyle bir öneride bulunmazdım ama bu adam seni hak etmiyor..

Son düzenleme:
canım bence de artık uzatmanın anlamı yok konuş ve bitir intikam falan bunları boşver seviyorsa kabul etmez zaten bırak canım

Back
X