kafamda senaryo üretmekten çıldırmak üzereyim

canm biliyorum yüreğin çok ağır burdan bitir demek kolay . senin için çok zor onu da anlıyorum için kanıyor. ama buna derman ondan başkası değil son bir defa yüzyüze konuş başka hattın var de başka biri var de beni oyalama de yüzyüze olunca yalan diyemez. şu altı yılın hatırına şu gençliğimin hatırına doğru konuş de hakkımı helal etmem de içtenlikle konuş ama mutlaka konuş tatlım .

canım bu yazacaklarımın seni üzmesini istemem ama gözlerini açmak istiyorum..ben kasım 2010 da 8 yıllık ilişkimi bitirdim..sebebi de onun bunalımdayım deyip beni hiç arayıp sormamasıydı..2 gün 3 gün de bir arar,,ben aramasam hiç aramazdı,sormazdı ama telefonu da seni seviyorum demeden kapatmazdı bu nasıl sevgi demi..insan severken sesini duymadan nasıl durabilir..duruyodu çünkü kopmuştu benden artık..beni ailesinden herkes tanırdı özellikle annesi çok severdi olması için çok uğraşırdı..biz aynı şehirlerde olmamıza rağmen 6 ay felan hiç görüşmezdik.o teklif etmezdi ben de gurur yapar istemezdim..böyle böyle tam 3 sene çektim..sonunda cesaret ettim ve bitirdim..uzun ilişkide ayrılmak çok zor..alışıyorsun..seviyosun ama olmayınca olmuyo işte..ben ayrılmak için konuştum onunla ayrıldık..sonra beni tekrar aradı ben sensiz yapamam felan dedi ben de düşünmem lazım dedim..düşünmek için zaman istedim 2 hafta felan hiç konuşmadık sonra bi baktım bu benimle tekrar barışmak isteyen adam bu 2 haftada başka birisiyle sevgili olmuş,,tebrik alıyo..aradım söyledim yaptıklarını,seni unutmak için yaptım diyo salak işte..erkeklerin ne yapmak istediklerini anlamak imkansız..lütfen kendine gel ve gerçekleri gör..daha fazla seni üzmesine izin verme..aynı şeyleri ben de yaşadım ve seni çok iyi anlıyorum..o sana karşı yıldırma politikası uyguluyor.senden ayrılamıyor çünkü alıştı onu çeken sen vardın,,ama seni arayıp sormayarak,,seninle ilgilenmeyerek senin ondan ayrılmanı sağlamak istiyor hepsi bu..erkekler öyle yapıyor..çünkü o seni zaten bırakmış bak ayrılalım desen bile 1-2 ısrar eder ama sonra ne arar ne sorar..evlenmek isteyen insan sevgili gibi olmayalım demez o hiç korkmuyor mu senin başka erkeklere ilginin kaymasından..işte hepsi bu..bence onunla yüzyüze gel ve cesaretini toplayıp gerekeni yap..inan bunları yazmak kolay değil ama tecrübeyle sabit..yaşadım,,çektimm...

Son düzenleme:
canım bu yazacaklarımın seni üzmesini istemem ama gözlerini açmak istiyorum..ben kasım 2010 da 8 yıllık ilişkimi bitirdim..sebebi de onun bunalımdayım deyip beni hiç arayıp sormamasıydı..2 gün 3 gün de bir arar,,ben aramasam hiç aramazdı,sormazdı ama telefonu da seni seviyorum demeden kapatmazdı bu nasıl sevgi demi..insan severken sesini duymadan nasıl durabilir..duruyodu çünkü kopmuştu benden artık..beni ailesinden herkes tanırdı özellikle annesi çok severdi olması için çok uğraşırdı..biz aynı şehirlerde olmamıza rağmen 6 ay felan hiç görüşmezdik.o teklif etmezdi ben de gurur yapar istemezdim..böyle böyle tam 3 sene çektim..sonunda cesaret ettim ve bitirdim..uzun ilişkide ayrılmak çok zor..alışıyorsun..seviyosun ama olmayınca olmuyo işte..ben ayrılmak için konuştum onunla ayrıldık..sonra beni tekrar aradı ben sensiz yapamam felan dedi ben de düşünmem lazım dedim..düşünmek için zaman istedim 2 hafta felan hiç konuşmadık sonra bi baktım bu benimle tekrar barışmak isteyen adam bu 2 haftada başka birisiyle sevgili olmuş,,tebrik alıyo..aradım söyledim yaptıklarını,seni unutmak için yaptım diyo salak işte..erkeklerin ne yapmak istediklerini anlamak imkansız..lütfen kendine gel ve gerçekleri gör..daha fazla seni üzmesine izin verme..aynı şeyleri ben de yaşadım ve seni çok iyi anlıyorum..o sana karşı yıldırma politikası uyguluyor.senden ayrılamıyor çünkü alıştı onu çeken sen vardın,,ama seni arayıp sormayarak,,seninle ilgilenmeyerek senin ondan ayrılmanı sağlamak istiyor hepsi bu..erkekler öyle yapıyor..çünkü o seni zaten bırakmış bak ayrılalım desen bile 1-2 ısrar eder ama sonra ne arar ne sorar..evlenmek isteyen insan sevgili gibi olmayalım demez o hiç korkmuyor mu senin başka erkeklere ilginin kaymasından..işte hepsi bu..bence onunla yüzyüze gel ve cesaretini toplayıp gerekeni yap..inan bunları yazmak kolay değil ama tecrübeyle sabit..yaşadım,,çektimm...

çok dogru katılıorum..sevıldım ve cok ıyı bılıorum seven adam hayatta sure flan ıstemez yanındanda ayrılmaz.sevenıde sevmeyenıde artık ayırt edebılıorum..asıksın gormuosun ama zamanla anlıcaksın ve gorceksın

arkadaşlar hayır yorumlarınıza asla kızmıyorum aksine seviniyorum çünkü sizler dışardan objektif bakabiliyorsunuz ama ben bakamıyorum.inanın ben şok geçirdiğim için düşünemiyorum bile bu ilişki nasıl tersine döndü anlamadım 6 yıldır dediğim dedikti benim şimdi bu şekilde gururumu kaybetmem inanın herşeyden çok zoruma gidiyor.yüzyüze defalarca konuştum hattın var dedim ya ozaman onun ettiği yeminleri görmelisiniz ailesinin küçücük kardeşinin üzerine yeminler ediyo susuyorum ozaman.bunu nasıl göze alabilir sizce 10 gün yan yanaydık beni aldı zorla yüzük seçmeye götürdü işte ailesinin yanına götürdü hepsi beni çok sever biliyorumki başka birini ailesinin karşısına çıkaramaz çünkü çekiniyor ailesinden.eee peki tüm bunlara nasıl cesaret ediyor.ayrıca inanın bende bitsin istiyorum yada ben bi eski halime geleyim öle karar vereyim istiyorum.şuan tek derdim gururumu toplamak bazıları buna kızıyo ama öle.şuan ona resti çekersem çokda üzüleceğini sanmıyorum ve ölede olsun istemiyorum bunun için uğraşıyorum işte ama ayrı şehirlerde 3-5 dk lık konuşmalarla bunu nasıl yapıcam ben

Deliler gibi aşık olduğum bir sevgilim vardı benim de. Her görenin imrendiği bir aşk... Bilg.Programcılığına giderdi akşamları. Bende çalışıyordum o dönemde. Hergün uyanmasından iyi geceler mesajına kadar defalarca arardı beni. Bugün lütfen görüşmeyelim okuluna git artık diye yalvarmama rağmen iş çıkışı kapımın önünde bulurdum onu. Beni 60 km yol katedip almaya gelir aynı 60 Km döner beni bırakır ve yine neredeyse bir 40 km yapıp okuluna gider 2.derse yetişirdi. Gözümden kıskanıyorum seni derdi. İçim rahat etmiyor seni görmediğim zaman. Hafta sonları ailesinin yanına gitsin diye yalvarırdım resmen. Gider aynı gün uçarak geri gelirdi. Gece yarısı uykularımı bölerrr neler anlatırdı neler... Leyla ile Mecnun'da kimdi bizim aşkımızın yanında. Resmen birlikte soluk alırdık biz. Son bir birbuçuk ay telefonuna gizli numaradan çağrılar gelmeye başlamıştı. Sinirlenir kapatırdı hemen telini kim bu manyak diye. Ya aşıktım,seviyordum,görmüyordu gözüm hiç kötüyü düşünmedim ahmak gibi kim olabilir diye? Annem derdi bir tek kızım bak bu çocuk seni çok sevse kıyamaz seni böyle olur olmadık saatlerde uyandırmaya! Hadi cnm derdim anneme içimden. Sen ne anlarsın aşktan. Bir gece önce bir arkadaşımızın doğum günü vardı.Saat neredeyse gece yarısına geliyordu. Teli çaldı. Açtı hemen geliyorum dedi. Bana döndü. Aşkım bir arkadaşım kaza geçirmiş ne olur kusura bakma hemen geleceğim ben.Tamam dedim. Aradan bir saate yakın geçti. Geldi. Sımsıkı sarıldı bana. O kadar sıktı ki ne oluyor dedim. Gülümseyerek helalleşiyor muyuz?Herkezin içinde bağırarak seni çok seviyorum dedi.Ertesi sabah günaydın mesajı yada teli gelmedi. Uyanamadı herhalde diye düşündüm. Neredeyse çıkma saatim gelmiş hala aramamıştı. Bir sinirle aradım. Nerede olduğunu sordum. Kızkardeşi ve onun bir arkadaşıyla birşeyler yemeğe çıktıklarını söyledi. Şaşırdım. Bu arada kardeşi ile aynı yaştaydık ve çok ii anlaşırdık. Neden aramadın dedim dalmışım dedi. Kapattım o an içime bir sızı geldi oturdu. O akşam okul çıkışı aradı. Canım çok dersim var çokta açım eve gidiyorum dedi. Böyle üç gün geçti görüşmediğimiz. Yine o akşam okul çıkışı aradı beni. Aynen şöyle diyerek ''Aşkım,bitanem,herşeyim napıyormuş benim?''. Neyse biraz konuştuktan sonra çok aç olduğunu eve gideceğini erkenden yatacağını söyledi bana. Tamam dedim ilk önce. Ama içim rahat etmedi. Aradım 10 dk sonra Sen yemeğini ye gel al beni konuşmamız lazım dedim. Olmaz işim var dedi. Ne işin var dedim? Arkadaşımı evine bırakacağım dedi. Hani sen eve gidiyordun dedim. Offf kapat teli hepsi senin suçun dedi!... Ve suratıma kapattı. Neye uğradığımı şaşırdım aylar boyunca beni hiç kırmayan bir dediğimi iki etmeyen bir kere bile sesini yükseltmeyen bu adama ne olmuştu böyle? Aramadım. O kadar incinmiştim ki arayamadım. Aradan bir hafta kadar geçti o aradı beni '' İsmimle hitap edip nasılsın?''dedi. Gayet soğuk bir sesle... ''İyiyim'' dedim sadece. Ve bana söylediği hala unutamadığım o cümle ''Ya ben seni çok sevdim ama seni eve bırakıp döndüğüm gün eski kız arkadaşımla karşılaştım ve sana duyduğum sevginin arkadaşlık olduğuna karar verdim!Ne olur kızma bana!...''

Aradan yıllar geçti. Ben evlendim Allahıma bin şükür çokta mutluyum. Dünyalar tatlısı bir de oğlum var. Bildiğim kadarıyla o hala bekar. Ama ne yaptı,ne oldu hiç bilmiyorum. Sadece hepsi senin suçun cümlesi beynimden hiç çıkmadı. Ne demek istemişti?
Şimdi düşünüyorum da o cümleyi söylerken ki sinirini ; Bu adam beni sevdi belki de gerçekten. Ama bilerekte böyle sinirli davrandı. Kendince duygularından emin olana kadar uzak tuttu beni. Ve kararını verince geri aradı.

Yani kıssadan hisse bence senin erkek arkadaşında seni bilerek uzak tutuyor. Hayatında yeni biri var ama sanada hala kıymet veriyor. Şimdi işin ucunda pirince giderken evdeki bulgurdan olmaktı var. İyisimi sana bir parça umut verip bekletiyor kenarda. Karşı koyamadığı diğeri ile de deniyor birşeyleri bence. Umarım yanılıyorumdur. Ama benim duyduğum hayal kırıklığı ve acıyı yaşamaman için kulağına küpe olsun istedim...

Deliler gibi aşık olduğum bir sevgilim vardı benim de. Her görenin imrendiği bir aşk... Bilg.Programcılığına giderdi akşamları. Bende çalışıyordum o dönemde. Hergün uyanmasından iyi geceler mesajına kadar defalarca arardı beni. Bugün lütfen görüşmeyelim okuluna git artık diye yalvarmama rağmen iş çıkışı kapımın önünde bulurdum onu. Beni 60 km yol katedip almaya gelir aynı 60 Km döner beni bırakır ve yine neredeyse bir 40 km yapıp okuluna gider 2.derse yetişirdi. Gözümden kıskanıyorum seni derdi. İçim rahat etmiyor seni görmediğim zaman. Hafta sonları ailesinin yanına gitsin diye yalvarırdım resmen. Gider aynı gün uçarak geri gelirdi. Gece yarısı uykularımı bölerrr neler anlatırdı neler... Leyla ile Mecnun'da kimdi bizim aşkımızın yanında. Resmen birlikte soluk alırdık biz. Son bir birbuçuk ay telefonuna gizli numaradan çağrılar gelmeye başlamıştı. Sinirlenir kapatırdı hemen telini kim bu manyak diye. Ya aşıktım,seviyordum,görmüyordu gözüm hiç kötüyü düşünmedim ahmak gibi kim olabilir diye? Annem derdi bir tek kızım bak bu çocuk seni çok sevse kıyamaz seni böyle olur olmadık saatlerde uyandırmaya! Hadi cnm derdim anneme içimden. Sen ne anlarsın aşktan. Bir gece önce bir arkadaşımızın doğum günü vardı.Saat neredeyse gece yarısına geliyordu. Teli çaldı. Açtı hemen geliyorum dedi. Bana döndü. Aşkım bir arkadaşım kaza geçirmiş ne olur kusura bakma hemen geleceğim ben.Tamam dedim. Aradan bir saate yakın geçti. Geldi. Sımsıkı sarıldı bana. O kadar sıktı ki ne oluyor dedim. Gülümseyerek helalleşiyor muyuz?Herkezin içinde bağırarak seni çok seviyorum dedi.Ertesi sabah günaydın mesajı yada teli gelmedi. Uyanamadı herhalde diye düşündüm. Neredeyse çıkma saatim gelmiş hala aramamıştı. Bir sinirle aradım. Nerede olduğunu sordum. Kızkardeşi ve onun bir arkadaşıyla birşeyler yemeğe çıktıklarını söyledi. Şaşırdım. Bu arada kardeşi ile aynı yaştaydık ve çok ii anlaşırdık. Neden aramadın dedim dalmışım dedi. Kapattım o an içime bir sızı geldi oturdu. O akşam okul çıkışı aradı. Canım çok dersim var çokta açım eve gidiyorum dedi. Böyle üç gün geçti görüşmediğimiz. Yine o akşam okul çıkışı aradı beni. Aynen şöyle diyerek ''Aşkım,bitanem,herşeyim napıyormuş benim?''. Neyse biraz konuştuktan sonra çok aç olduğunu eve gideceğini erkenden yatacağını söyledi bana. Tamam dedim ilk önce. Ama içim rahat etmedi. Aradım 10 dk sonra Sen yemeğini ye gel al beni konuşmamız lazım dedim. Olmaz işim var dedi. Ne işin var dedim? Arkadaşımı evine bırakacağım dedi. Hani sen eve gidiyordun dedim. Offf kapat teli hepsi senin suçun dedi!... Ve suratıma kapattı. Neye uğradığımı şaşırdım aylar boyunca beni hiç kırmayan bir dediğimi iki etmeyen bir kere bile sesini yükseltmeyen bu adama ne olmuştu böyle? Aramadım. O kadar incinmiştim ki arayamadım. Aradan bir hafta kadar geçti o aradı beni '' İsmimle hitap edip nasılsın?''dedi. Gayet soğuk bir sesle... ''İyiyim'' dedim sadece. Ve bana söylediği hala unutamadığım o cümle ''Ya ben seni çok sevdim ama seni eve bırakıp döndüğüm gün eski kız arkadaşımla karşılaştım ve sana duyduğum sevginin arkadaşlık olduğuna karar verdim!Ne olur kızma bana!...''

Aradan yıllar geçti. Ben evlendim Allahıma bin şükür çokta mutluyum. Dünyalar tatlısı bir de oğlum var. Bildiğim kadarıyla o hala bekar. Ama ne yaptı,ne oldu hiç bilmiyorum. Sadece hepsi senin suçun cümlesi beynimden hiç çıkmadı. Ne demek istemişti?
Şimdi düşünüyorum da o cümleyi söylerken ki sinirini ; Bu adam beni sevdi belki de gerçekten. Ama bilerekte böyle sinirli davrandı. Kendince duygularından emin olana kadar uzak tuttu beni. Ve kararını verince geri aradı.

Yani kıssadan hisse bence senin erkek arkadaşında seni bilerek uzak tutuyor. Hayatında yeni biri var ama sanada hala kıymet veriyor. Şimdi işin ucunda pirince giderken evdeki bulgurdan olmaktı var. İyisimi sana bir parça umut verip bekletiyor kenarda. Karşı koyamadığı diğeri ile de deniyor birşeyleri bence. Umarım yanılıyorumdur. Ama benim duyduğum hayal kırıklığı ve acıyı yaşamaman için kulağına küpe olsun istedim...

okurken çok etkılendım.hatta henuz derdı olan ark ın yazdıgını bile okumadan sıızınkını okudum:(:(

mavi gibi inan okuduğum zaman gözlerim doldu şuan mutlu olman sevindirici ama.gerçekten bende onumu yaşıyorum acaba benden öncesi yok ama benden sonraki birinemi aklı gitti yoksa.yani onu denese ne olacakki evlenebilecekmi gerçekten onunla üstelik bu olaydan ailesinin haberi oldu onlara bile o... bi kızdı benim ne işim olur demiş eee ailesine oo.diye tanıttığı kızımı götürecek karşılarına.ya ben böle bitsin istemiyorum biterse bitsin yine ama 3.şahıs yüzünden bitmesin bizim aşkımız bunu haketmiyodu tabi kimseninki etmez ama bende kendimi biliyorumki eğer böle başka birini kabullenerek bitirirsem ömür boyu kendimi yerim.o yüzden çırpınıyorum ne yapayım diye

ben aynı şey başıma geldıgı için size şöyle bır yorum yapabılırım; 6 yıl cok uzun süre ve hersey bırsure sonra monotonlasıyor ınsan bırbırınden sıkılır hale konusacak konu kalmayacak hale gelıyor......ve bu sürecde bır işi ugrasacak herhangı birşeyı de yok sa ilgıyı ya da canının sıkıntısını gecırecek mesgaleyı aramaya başlıyor.ama bu siz olmuyorsunuz cunku siz ona yetmıyorsunuz çunkü sizden sıkılmış 6 yılda herseyı paylaşmışsınız o şuan farklı heyecanlar peşinde hatta bu heyecana başkası ıle konusmaya başlayarakda zaten kapılmış..ancak sizi sevıyor en azından deger verıyor ama aşk kalmamış dogal olarak 6 yılda...o ne şuan buldugu heyecanı bırakmak istıyor ne de evlenmek istedıgı yanı bunu uygun gördugu kızı bırakmak istıyor....sizinle az konusmasının sebebi de kesınlıkle bu yuzden cunku o kızla konuusyor onunla bulustugu zaman senın aramanı ıstemıyor çünkü konustugu kızın senden haberı yok!!!!!!!!! şimdi ne yapacagın sana kalmış istersen onu affedersın istersen terkedersin.....ama terkedınce de zor unutacaksın ama affedersende sakın hemen evlenme!

o konuştuğun kızın haberi var benden tabi başka kızsa bilememde o kız varsa eğer hayatında o biliyor ve öle pişkinki bana sevgilimden hoşlandığını yazmıştı diye yazmıştım zaten önceki msjlarımda

o konuştuğun kızın haberi var benden tabi başka kızsa bilememde o kız varsa eğer hayatında o biliyor ve öle pişkinki bana sevgilimden hoşlandığını yazmıştı diye yazmıştım zaten önceki msjlarımda

haberı olması daha kötü tabi.....pişkin bırı desene......ne dıyeyım cnm valla aynen yukarda yazdıklarım gibidir olay yıne gunahı almak ıstemem kımsenın ama bence dogru tahmınler yapıyoruz

okurken çok etkılendım.hatta henuz derdı olan ark ın yazdıgını bile okumadan sıızınkını okudum:(:(

Çok tşk ederim...
Hayat irili ufaklı süprizlerle dolu. Arkadaşlarımın bana hazırladığı süpriz doğum günü partimde tanışmıştık onunla. Asla tipim değil demiştim ve iki saat sonra ''Seni asla üzmeyeceğim söz;herşeyim olur musun?'' cümlesiyle başlamıştı herşey... Ve bahsettiğim cümleyle de bitti. Herşey insanlar için. Üzüldüm, hırpalandım ama aşka hep inandım. Tuttum yine kuyruğundan yeni bir masal yazdım kendime. İçinde kayboluyorum şimdi. Allah herkese nasip etsin :))

canım çok uzun aşkların sırrı kendini yenilemekten geçer. madem ayrılmaya niyetin yok
kendini yenile bir yerlere yazıl. bu ara memleket neresi? olumsuz duyguları sil kafandan mümkünse kimse olumsuz anılarını yazmasın çünkü bu nereji bulaşıcıdır ve dibe çeker. senin yapacağın şey hayatına onsuz neşe katman hobi bulman ve yenilenmen hem fizki hem ruhsal.

mavi gibi inan okuduğum zaman gözlerim doldu şuan mutlu olman sevindirici ama.gerçekten bende onumu yaşıyorum acaba benden öncesi yok ama benden sonraki birinemi aklı gitti yoksa.yani onu denese ne olacakki evlenebilecekmi gerçekten onunla üstelik bu olaydan ailesinin haberi oldu onlara bile o... bi kızdı benim ne işim olur demiş eee ailesine oo.diye tanıttığı kızımı götürecek karşılarına.ya ben böle bitsin istemiyorum biterse bitsin yine ama 3.şahıs yüzünden bitmesin bizim aşkımız bunu haketmiyodu tabi kimseninki etmez ama bende kendimi biliyorumki eğer böle başka birini kabullenerek bitirirsem ömür boyu kendimi yerim.o yüzden çırpınıyorum ne yapayım diye

Zor zamanlar... Biliyorum. Allah güç versin inşallah sana da. Ama illa ki gerekli mi evlenmek duyduğu heyecanın peşinden gidiyor olabilir. Benimde erkek arkadaşımın ailesi beni çok severdi.Ben muhasebeciyim. Babasının da YMMM bürosu vardı. Erkek arkadaşımı ziyarete geldiklerinde mutlaka hep birlikte yemek yerdik. Babası az kaldı sonunda benimde bir sağ kolum olacak kızım sayende işyerimde derdi. Bir yemek sonrası benim arabamı takip edin dedi. Ettik. Çok güzel bir siteden girdi. Park etti. Gelin bakalım dedi. Boş bir apartman dairesine soktu bizi. Yeni aldım kızım burayı sizin için. Eğer beğenirseniz evlendiğinizde bu ev senin. Tapusu da benim sana düğün hediyem. Sen benim oğlum için mucizesin. Evimize güneş gibi doğdun, huzur doldurdun! Ağlatmıştı beni hıçkıra hıçkıra. O anki mutluluğumu anlatamam. Annesi sarılmış senin bizim oğlumuza yaptığının yanında bizim sana yaptıklarımız hiçbir şey demişti. Beni terk edip döndüğü eski sevgilisinden çok yaka silkmiş ailesi. Erkek arkadaşım o dönemlerde çok sorunluymuş çünkü. Benden sonra toparlanmış öyle derdi kardeşi bile. Senin gibi bir kızı abim nasıl tavladı hala anlamıyorum derdi. Abisine takılır ben senin yerinde olsam sokağa yalnız çıkmasına bile izin vermem kaparlar vallahi derdi. Ne mi oldu. Hala saygıyla andığım ismini vermeyeyim annesi,babası ve kardeşi yani canımdan çok sevdiğim teyzem,amcam ve arkadaşım düğünümde yanımdaydılar. Mutlu görünmeye çalışarak. Annesi salak kızım benim oğlum. Bin pişman ama iş işten çoktan geçti dedi kulağıma sen herşeyin en iyisini hakediyorsun ve babası kızım sen hep benim kızımsin. Eşime dönerek kızımı sakın üzme damat. O benim bu hayattaki ikinci kızım.:)) Yaşadığım şehre geldiklerinde buluşuruz hep. Msnden,telden sürekli konuşuruz. Onların yeri bende hep aynı. Ama onlara rağmen bıraktı erkek arkadaşım beni. Hayatımın hatası dediği kıza dönmek için üstelik babasının seni evlatlıktan redederim deyip, kapıyı bile açmamasına rağmen. Canım ne yapacaksın bilmiyorum ama düşünerek ve kendini her ihtimale hazırlayarak yap olur mu? Çünkü zor tekrar güçlenip ayağa kalkmak. Ama şunu da unutma dünyanın sonu değil inan. Tecrübeyle sabit. Asla sevemem derken 4 yıllık evli ve öncesinde de 2 yıl nişanlı kalmış biri olarak ben kocama kocaman aşığım hala ve tabi onunla ortak olarak yoğurduğumuz oğlumuza. Umudunu asla yitirme. Ve aşka olan inancını da...

bu kadar uzun sure birlikte olan ciftlerden cok nadiri evlenip mutlu bir yasam kurmustur. geneli yasayacaklarının bir cogunu 6 7 8 senelik bir ilişkilerinde yasadıklarından dolayı bıkkınlık sıkkınlık yasamaya baslayıp evliligide de birsey bırakmamıslardır.... acık konusmak gerekirse ben baska biri ile mesajlasan bir erkek arkadasa sahip olmayı hiç istemezdim. madem beni anlatıyor bıraksın bir baska kıza anlatmayı ne derdi ne sıkıntısı varsa gelsin bana anlatsın cunku o kız bizim aramızdaki sorunları problemleri cozemez ki... ayrıca telefonu nicin kırıyor iyice habersiz kalıp ona ulasama yada telefonundaki mesajları goreme diye mi ???? eger sen sevgisinden eminsen birsey diyemem elbette ama bir baskası ile mesajlasması ardından sana boyle sık sık konusmayalım demesi biraz garip sıkkınlık ve bıkkınlık belirtisi olsa gerek
sende arayıp sorma bakalım bir sure ozaman rahatlayacak mı?

bence bu görüşmeyelim, mesajlaşmayalım senden uzaklaşmak için, düşünmek için. kafası karışık belli ki. güzel şeyler söylemek isterdim tatlım da bu vakayı bir sürü arkadaşımda gördüm. çok dert dinlediğimden bilirim yani :))

çok üzücü bir konu. ne kadar sıkmış olursan ol (ki ben bunu sıkmak olarak görmüyorum) bu şekilde uzaklaşılmaz. zamanında ilk zamanlarda yapsan bu ilgiyi hoşlarına gidiyor da belli bir süre sonra bunu sıkmak olarak değerlendiyor sanırım beyefendiler. yazdıklarının çoğunu okumaya çalıştım. sana tek tavsiyem eski normal haline gelene kadar iletişimi kes onunla. ona gösterdiğin her bir incelik karşına hüzün olarak döner. kendini tut ve arama sakın. bırak umursamasın. seni umursamamasından ya da unutmasından asla korkma. olacağı varsa olur. unutacağı varsa unutur. başka birine gideceği varsa gider. sırf o eski haline dönsün diye yıpratma sakın kendini arkadaşım. sonuçta sıkılmışsa da bunda kendinin de payı var. su akar yolunu bulur. gidecekse ne yapsan tutamazsın. gitmeyeceği senden kopmayacağı vcarsa zaten ne dersen ne yapsan gitmez. seninle kalır ruhen de bedenen de. hazmedemem deme sakın. çünkü senin değil asıl onun hazmetmesi lazım bir şeyleri. yani suçlu arıyorsa tek suçlu sen değilsin. asıl böyle kaçarak göçerek yürekli olmadan sorun çözeceğini zannetmekle suçu kendisi işliyor. madem sorun bunaltmak. bırak ne hali varsa görsün. sesine görüntüne mahrum et onu.

Canım kendi içinde bir psikolojik sorunu olabilir ama bir kızla konusması beni de süphelendirdi açıkcası....Ama yinede sakin davran fark ettirmeden arastır onu.Eğer bir sey bulamazsan yani korktugun gibi bir sey yoksa psikolojisinin neden bozuldugunu anlamaya calıs.Hemen koyverme kendini canım hiçbir şey belli değil daha anladıgım kadarıyla.......

arkadaşlar inanın okdar zor durumki kendimi zapdedemiyorum şunu anladımki benim herşeyden önce gerekirse aşkımdan önce gururum öndeymiş hani derlerya aşk mı gururmu bu oayla anladımki benim için cevap gururmuş.hani normalde belki aşk da derdim ama belkide olay 3.kişilere ulaştığı için gurur diyorum.o benim karşıma bu halde çıktığı halde hayatımın en büyük aptallığını yaparak ben seni seviyorum ölüyorum bitiyorum dedim önceden tam tersi olmama rağmen...ve onu resmen kudurttum işte şimdide tepeme çıkıyor inanın benim önceliğim şuan onu bu halinden indirmek ama öle bir binmişki tepeme resmen burnumdan getiriyor.hem suçlu hem güçlü bu işte.halbuki ben daha yakalamadan 5 dk önce yine o yalvar yakar bana deli gibi aşık olan insandı 5 dkda davranı döndü şimdi kendime soruyorum madem yapmacıktı bu adam 6 yıl mı bukadar başarılı yapmacık oldu değilse eee bu ters tepki nedir bana karşı.5 dkda ne değişti.inanın asla doğru karar verdiğimi düşünmüyorum saçmalıyorum her hareketimle ve tek amacım onu o kaf dağından indirip sonra napacağıma karar vermek.belki yapamayıp boşuna uğraşmış olucam ama umarım olmaz çünki önceki yazdığımda dediğim gibi gururuma hakim olamıyorum onun o umursamazlığına katlanamıyorummm.ve bilsemki onu tamamen kaybedicem yinede isterse istemeye geldikleri gün olsun yinede intikamım için fırsat kolluycam ama ne yapıcam tabi orası bilemiyorum nalet olsunki bilemiyorummmmmm

gurur yapmakta haklısın, çünkü kimse hak etmez böyle davranılmayı. umursamazlık yapılması haksız yere hem de insanı çok yaralar. ama sana tavsiyem olayı bir an önce kafanda büyütmekten vazgeçmek. çünkü kafanı yordukça daha fazla intikam alma ihtiyacı hissedersin. oysaki en büyük intikam senin ona aynısını yapman. onu hayatından zor da olsa uzaklaştırman. "hiç bir şey" olduğunu anlasın. asıl o düşünmeli 6 yıllık ilişki sonucunda beste nasılda hemen bitirmeye razı oldu. nasıl da umursamaz oldu diye. ama bunu yapman için öncelikle gerçekten kafanda onu gözünde büyüttüğün yerden indirerek başlamalısın. kendi kendine eziyet etme intikam duygusuyla. zamanı geldiğinde "intikam" kendi ayağıyla sana gelecektir.

Back
X