canım bu yazacaklarımın seni üzmesini istemem ama gözlerini açmak istiyorum..ben kasım 2010 da 8 yıllık ilişkimi bitirdim..sebebi de onun bunalımdayım deyip beni hiç arayıp sormamasıydı..2 gün 3 gün de bir arar,,ben aramasam hiç aramazdı,sormazdı ama telefonu da seni seviyorum demeden kapatmazdı bu nasıl sevgi demi..insan severken sesini duymadan nasıl durabilir..duruyodu çünkü kopmuştu benden artık..beni ailesinden herkes tanırdı özellikle annesi çok severdi olması için çok uğraşırdı..biz aynı şehirlerde olmamıza rağmen 6 ay felan hiç görüşmezdik.o teklif etmezdi ben de gurur yapar istemezdim..böyle böyle tam 3 sene çektim..sonunda cesaret ettim ve bitirdim..uzun ilişkide ayrılmak çok zor..alışıyorsun..seviyosun ama olmayınca olmuyo işte..ben ayrılmak için konuştum onunla ayrıldık..sonra beni tekrar aradı ben sensiz yapamam felan dedi ben de düşünmem lazım dedim..düşünmek için zaman istedim 2 hafta felan hiç konuşmadık sonra bi baktım bu benimle tekrar barışmak isteyen adam bu 2 haftada başka birisiyle sevgili olmuş,,tebrik alıyo..aradım söyledim yaptıklarını,seni unutmak için yaptım diyo salak işte..erkeklerin ne yapmak istediklerini anlamak imkansız..lütfen kendine gel ve gerçekleri gör..daha fazla seni üzmesine izin verme..aynı şeyleri ben de yaşadım ve seni çok iyi anlıyorum..o sana karşı yıldırma politikası uyguluyor.senden ayrılamıyor çünkü alıştı onu çeken sen vardın,,ama seni arayıp sormayarak,,seninle ilgilenmeyerek senin ondan ayrılmanı sağlamak istiyor hepsi bu..erkekler öyle yapıyor..çünkü o seni zaten bırakmış bak ayrılalım desen bile 1-2 ısrar eder ama sonra ne arar ne sorar..evlenmek isteyen insan sevgili gibi olmayalım demez o hiç korkmuyor mu senin başka erkeklere ilginin kaymasından..işte hepsi bu..bence onunla yüzyüze gel ve cesaretini toplayıp gerekeni yap..inan bunları yazmak kolay değil ama tecrübeyle sabit..yaşadım,,çektimm...