• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafamdaki soru işaretlerii :( :(

makara falan değil bunlar, kız ayarlamaya çalışıyorlar işte birbirlerine...
inanmadınız değil mi bu söylediğine?

aslında inandım yada inanmak istedim ama zaten şu anda konuşmuyorum onunla kafam çok karışık

böyle şaka mı olur allah aşkına? sana göre kız var falan filan.:53:
erkek arkadaşınız zeytin yağı gibi üste çıkmaya çalışıyor sadece.

merhaba herkese bu gün erkek arkadaşımın facesine girdim canım sıkılmıştı doğru değil ama bi arkadaşınla konuşmalarını okudum arkadaşı buna kız işi var seninle alakalı oda kım demiş kız ismi vermiş senden bişey isticem demiş onları sahile getirirmisin demiş oda getiririm tabi falan demiş konuşmalar böyle delirdim bunları görünce kuzenime anlatıyodum faceden erkek arkadaşımda benim facemdemiş ne oldu diye yazdı sonra beni aradı ne demek oluyo diye sordum ben arkadaşımla makaradamı yapamıcam nasıl anlamak istiyosan öyle anla dedi açıklama yapmıcam sana dedi telefonu kapattı benmi yanlış anlamışım bendemi hata ilk adımı benmi atmalıyım şimdi gerçekten iyi düşünemiyorum yardım edin bana okuduğunuz için teşekkür ederim.

ya cnm seni haksız çıkarmaya çalışıyosa kesin bu işin içinde seninkiyle alakalı bişeylerde vardır önyargılı olmak istemiyorum ama düşünmek lazım ihtimalleri ama ilk adımı asla sen atma sen haklıyken haksız duruma düşersin ve her konuda taviz vermiş olursun cnm

Erkekler suc bastirmak konusunda cok tecrubeliler.
sen hatali felan degilsin.

ya cnm seni haksız çıkarmaya çalışıyosa kesin bu işin içinde seninkiyle alakalı bişeylerde vardır önyargılı olmak istemiyorum ama düşünmek lazım ihtimalleri ama ilk adımı asla sen atma sen haklıyken haksız duruma düşersin ve her konuda taviz vermiş olursun cnm
ihtimalleri düşündüm canım ilk adımı ben atmadım o attı kendimi geri çektim teşekkür ederim cevabınız için

Erkekler suc bastirmak konusunda cok tecrubeliler.
sen hatali felan degilsin.

o öyle üste çıkmaya çalışınca bi an kendimi sorguladım canım ama farkettim sonradan üste çıkmaya çalıştığını teşekkür ederim cevabınız için

Back
X