Kafamdaki Sorular Yardımm

6 yaşından beri tesettutluydum aile zoruyla her etek giyinen birini görünce içim giderdi açıldım ama çok geç kalmış hissediyorum
Anladım, çok çok erken girmişsiniz ve çocuk yaşta bunları yaşadığınız için geri kaldığınızı hissetmeniz normal. Ama 26 hiçbir şey için geç bir yaş değil, birçokları için hayat zaten bu yaşta başlıyor

Ben Mısır gibi eski medeniyetleri yerinde görüp öğrenmek keşfetmek okuyamadığım her şeyi okuyabilecek ekstra zaman vb şeyler düşünmüştüm ondan benziyoruz sandım, sen diyon şıkır şıkır giyinmek

Teşekkür ederim.Ailem zorla kapatmıştı hiç iltifat almadım hayatımda sevgililik vs yaşamadım makyaj bile yapamadım yapmayı bile bilmem aşırı derecede yobaz cahil ailem var malesef

Çektiğim tüm acılara rağmen hayat güzel ya keşke daha uzun yaşasak toprak altında yatmaktan daha iyi

Anlamadım. Tam olarak hayattan ne istiyorsunuz? Yani inanın burdaki kimsenin hayatı dört dörtlük değil. Her birinin küçük büyük illaki bir sorunu var. Bu gencecik yaşta bu kadar hayıflanmak ne kadar doğru. Erken yıpranırsiniz yapmayın. Evet zorlu bir aileden geliyorsunuz bende kötü bir aileden geliyorum. Kötü bir geçmiş, travma hepimizde var. Napalim böyle düşünüp düşünüp kendimizi mi yıpratalım. Hayat kısa mutlu olmak için çok kısa. Bize ne ömür verildiyse en iyisini elimden ne geliyorsa yapıp mutlu olalım bence.

Kusura bakmayın da ilkin psikoloğa gidin. Geç kaldım diye emekliye ayrılmış da keyif çatacağım moduna girmişsiniz. Tatil yapmak hobi değildir. Hobiyse de yeni bir şey öğrenmiş oldum bugün.

Sığ düşünüyorsunuz. Yanlış benzetme de yapmak istemiyorum ama yeşilçamda veya eski zamanlarda köyden şehire kaçan gençler gibi davranıyorsunuz. Adımlarınızı sakince atın. Mantıklı amaçlarınız olsun. Muhtemelen duvara çok fena toslayacaksınız.

Belki de sığ düşünen benimdir.

Çevremde 80 90 yaşına gelip ölümü bekleyen isteyen insanlar oldu. Yani mesele uzun yaşamak değil dolu yaşamak. 200 yıl yaşasan son 50 yılda çişini tutamasan ayakların gitmese iyi bir şey mi bu

Çektiğim tüm acılara rağmen hayat güzel ya keşke daha uzun yaşasak toprak altında yatmaktan daha iyi
Çok inançlı bir insanım, kapanmadım hiç ama elimden geldiğince inancımın ahlak değerlerine uyarak yaşamaya çalışıyorum. Bana göre topraktan sonrası çok daha iyi olacak o yüzden ömür kısayken varolduğum yeri olabildiğince tanımak keşfetmek istiyorum tabi maddi olanaklar hayırdır kardeş nereye diyor hala ama karamsarlaşmaya gerek yok ölüm herkesin tadacağı bir şey. Var olan zamanı olabildiğince keyifli yaşamak lazım, ve ölümden sonrasındaki iyi şeylere de layık olabilmek

Teşekkür ederim çok doğru söylemişsiniz

Teşekkür ederim çok haklısınız

Ben sizi çok iyi anladım ve adınıza biraz üzüldüm. Yaşayamadığınız birçok şey olduğunu düşünüyor, hayıflanıyorsunuz. Bundan sonraki ömrüm içimde kalan hayat için yeterli mi korkusu yaşıyorsunuz. Bence bu bayağı bayağı dert. Ama düşündüğünüz gibi değil. Size göre bir dert olabilir ama çözümü basit: Bundan sonraki hayatınızı israf etmeden dolu dolu yaşamak. Yaşınız inanın çok genç. Zaten bizler de bu yaşlarda bağımsızlığımızı kazanıp dilediğimizce yaşamaya başladık. Siz daha avantajlısınız, tadını yeni alacağınız bizden çok şey var. Mutluluklar dilerim.

Çok teşekkür ederim evet böyle tam olarak yaşadıklarım o kadar acı ki cahil yobaz aile fakirlik yokluk genç kızlığımı bile yaşamadım

Genç yaşta ölenler napsın dünyanın en zengin adamı da 200 sene yaşamak istiyordu 101 yaşında mumya gibi geziyordu öldü de zaten.
Dünyanın uzun yaşayacak insanlara kapasitesi yok su bitcek kıtlık cikıcak ölen bedenler toprak altın da faydası var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…