Kafamdaki Sorular Yardımm

baharresintisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2023
42
9
1
24
İyi akşamlar herkese aylardır aklımda öyle sorular var ki utancımdan kimseyle de paylasamiyorum içim içimi yiyor .Ben 26 yaşındayım ve zorlu bir hayatım oldu herşeyi çok düşünüyorum ve hayal ettiğim hayata kavussam bile cabalamanin önemsiz olduğunu düşünüyorum çünkü insan hayatı çok kısa bir 200 sene yaşasak belki çabalamaya değer öyle değil mi ?Çok paralar kazanan da ölmeyecek mi ? Hayat neden bu kadar kısa ki yani zaten 60 tan sonrasu yaşlılık ve çok sıkıcı . Lütfen yardımcı olabilirseniz sevinirim çünkü hiç mutlu değilim düşünüyorum çok param olsa bile mutlu olmam çünkü insan ömrü çok az hobilerimi istediklerimi yapmam için bir 200 300 sene yaşamak gerekmez mi herşeye doyabilmek için ?

İyi akşamlar herkese aylardır aklımda öyle sorular var ki utancımdan kimseyle de paylasamiyorum içim içimi yiyor .Ben 26 yaşındayım ve zorlu bir hayatım oldu herşeyi çok düşünüyorum ve hayal ettiğim hayata kavussam bile cabalamanin önemsiz olduğunu düşünüyorum çünkü insan hayatı çok kısa bir 200 sene yaşasak belki çabalamaya değer öyle değil mi ?Çok paralar kazanan da ölmeyecek mi ? Hayat neden bu kadar kısa ki yani zaten 60 tan sonrasu yaşlılık ve çok sıkıcı . Lütfen yardımcı olabilirseniz sevinirim çünkü hiç mutlu değilim düşünüyorum çok param olsa bile mutlu olmam çünkü insan ömrü çok az hobilerimi istediklerimi yapmam için bir 200 300 sene yaşamak gerekmez mi herşeye doyabilmek için ?
Ben de hayvanların daha uzun ömürlü yaşamasını isterdim.

Yaradanla pazarlık mı bu şimdi?

300 sene anca doyabileceğiniz hobi ne ola ki? Yani herkes 60-70 senelik ömrünün belki bi 30 senesinde favori hobisini yaşıyor, sizdeki 300 sene doyulamayan neyse söyleyin biz de doyamayalım

Hobileriniz neler mesela ki ömrünüz yetmeyecek diye düşünüyorsunuz?

300 sene anca doyabileceğiniz hobi ne ola ki? Yani herkes 60-70 senelik ömrünün belki bi 30 senesinde favori hobisini yaşıyor, sizdeki 300 sene doyulamayan neyse söyleyin biz de doyamayalım
Tüm kitapları okumak ve filmleri seyretmek derse dumura uğrarız yalnız 🤣

Ben de 26 yaşında ve berbat bir hayatı olmuş, elde ettiği az buçuk şeyi can havliyle zorla elde etmiş biri olarak hayat konusunda gereksiz kastığımızı düşünüyorum. Herkesin zaman algısı farklı kimisine çok hızlı gelir kimisine yavaş. Ben de fazla hızlı görüyorum. Her an bitecek gibi ama ben daha yapmak istediklerimi yapamamış gibiyim 😂 bir tatil planı mı yapıcam ertelenirse deliriyorum zaten bu zamana dek yapamamışım bir hafta daha mı bekleyeceğim diye. Kısa yaşıyoruz fikrinizi o yüzden anladım biraz galiba. Üstelik bişeyleri zor elde ettiğimiz için (kendi hayat şartlarımız içinde tabi yoksa hızlı elde eden de vardır) sanki daha fazlasını elde edebilmeye asırlar gerekli gibi düşünüyoruz

Tüm kitapları okumak ve filmleri seyretmek derse dumura uğrarız yalnız 🤣
Ay ben istemem yahu tüm filmleri izlemek tüm kitapları okumak. Düşünsene 300 sene yaşıyorsun ömrünün bi kısmında Nasıl Şeyma Oldum okuyorsun. 70 sene yaşarım alnımın akıyla yaşarım daha iyi

Çok klas bir dert beğendim. Akdeniz'e doğru uzanıp tam üzüm yerken tartışılacak bir dert. Gerçi benim 200 yılda ancak doyacak bir hayat misyonum yok. Altıma kaçırmadan 80'ime kadar sağlıklı bir şekilde ulaşıp huzur içinde yatağımda ölmek nihai hedefim ve de dileğim fazlasında gözüm yok. Dünyayı kurtaracak bir vizyonum da yok. Vasat bir insanım. Ekstra talep edeceğim 200 yılın dünyaya bir katkısı olacağını düşünmüyorum utanırım yani Allah'tan böyle bir ömür dilemeye. Hayırdır derler adama atom mu parçalayacaksın ne yapacaksın? Evet kendimi yeterince gömdüğüme göre ben kalkayim o zaman 😅

Ben tesettürlüydümde ailem zorla kapatmıştı beni isremedigim bölüm okudum daha yeni aileme karşı gelip açıldım küçüklükten beri hayalim şıkır şıkır giyinmekti çok geç kaldığımı düşünüyorum
26 yaşında mı geç kaldınız şıkır şıkır giyinmeye?

Ben de 26 yaşında ve berbat bir hayatı olmuş, elde ettiği az buçuk şeyi can havliyle zorla elde etmiş biri olarak hayat konusunda gereksiz kastığımızı düşünüyorum. Herkesin zaman algısı farklı kimisine çok hızlı gelir kimisine yavaş. Ben de fazla hızlı görüyorum. Her an bitecek gibi ama ben daha yapmak istediklerimi yapamamış gibiyim 😂 bir tatil planı mı yapıcam ertelenirse deliriyorum zaten bu zamana dek yapamamışım bir hafta daha mı bekleyeceğim diye. Kısa yaşıyoruz fikrinizi o yüzden anladım biraz galiba. Üstelik bişeyleri zor elde ettiğimiz için (kendi hayat şartlarımız içinde tabi yoksa hızlı elde eden de vardır) sanki daha fazlasını elde edebilmeye asırlar gerekli gibi düşünüyoruz
Benim bugüne kadar hiçbir istediğim olmadı yeni açıldım güzellik uzmanı olacam daha sonra kendi yerimi açıp şıkır şıkır giyinmek istiyorum hayalim bu ve hayatımda hiç deniz görmedim yaşamadığım ne varsa yaşamak istiyorum

Hayalim şıkır şıkır giyinmek kendi paramı kazanip güzel tatillere gitmek çünkü deniz bile görmedim

Back
X