kafamdaki sorulara cevap arıyorum yardım eder misiniz?

Bal gibi yan gelip yatıyor, hanımefendi haklı. Kendi işini yapma arzusu olsa bile ben bir babayım deyip iş bulur borcunu öder birikimini yapardı iş için, eğer yan gelip yatmasa. Eşim aylığı 100 lira bile olsa çalışır evde oturmayı gururuna yediremezdi. Zaten oturamazdı ben kovardım.
Eğer arzusu buysa tabii ki kendi işini yapmalı, ama bu amaca giden yolda evde oturmaktansa bir iş arayıp çocuğu hatrına idare etmeli. Elinde biraz birikimi olsa, borcunu daha hızlı kapatsa kendi işini yapmaya daha yakın olacak eşiniz.
Evden kovardım derken de boşardım demiyorum yanlış anlaşılmasın.

eline geçen para yok karı yok millete para dağıtmakla patron olduğunu sanıyor herhalde eşiniz.Elinde para kalmayacaksa neden o işi yapar ki bir insan.Madem o kadar egolu kednini ezdirmeyen başkasına laf söyletmeyen biri neden karısının parasını yiyor onu yıllardır çalıştırıyor o zaman.Ona çalışmak zor geliyor kısa ve net budur.Bizim size yapacağımız bir şey yok malesef siz kendi kendinizi düzeltebilirsiniz ancak çekin restinizi kaybedecek neyiniz var allah aşkına

birde eski konunuzu okudum karışmak haddime değil ikinci çocuğu istiyorum maddi yönden sıkıntımız yok yazmışsınız.Birde bir bebek dünyaya getirip ona çile çektirmeyin derim

Ayy saçmalamıs neyine güvenip istifa etmis ki. Valla yedirme kendini cnm alısmış insan utanır yahu..

Ben en cok o uzerinden kredi cektiginiz adama acidim.
Kim o? Esinizinmi arkadasi?
O adam simdi 2 senedir sizn borcunuzami kosturuyor?

Ben olsam 'haa öyle mi para öyle değil böyle değiştirir gör bak neler oluyor' der tek kuruş para vermez atardım bankaya. Kusura bakma ama sen yumuşak yüzlüsün.
Aşırı nankör bir eşin var çünkü. Bir haciz yesin de görsün parayı nasıl kazandığını.

böyle şeyler yaşamana üzüldüm ama bence sen çok fazla sessiz kalmışsın bence biraz ses çıkarmalısın ayrıca bu sorun okadar küçük bir sorun değil bağıra çağıra tartışman gerek bir sars kocanı derim ben :) faturalar falan onun ismineyse şanslısın...

mesela benim babamda çok çalışmayı sevmez ama böyle yapsaydı annemin kovmasını beklemezdim ben kovardım çalışmayan erkeğe tahammülüm yoktur hemde hiç !

birde eski konunuzu okudum karışmak haddime değil ikinci çocuğu istiyorum maddi yönden sıkıntımız yok yazmışsınız.Birde bir bebek dünyaya getirip ona çile çektirmeyin derim
ben her zaman Rabbimin verdiği canın bereketiyle geleceğine inanırım ve nasıl çocuğuma çile çektirmediysem ikinciye de çektirmem emin ol çocuk meselesi ben ve eşimin arasında ve verecek olan da Rabbim....

ben her zaman Rabbimin verdiği canın bereketiyle geleceğine inanırım ve nasıl çocuğuma çile çektirmediysem ikinciye de çektirmem emin ol çocuk meselesi ben ve eşimin arasında ve verecek olan da Rabbim....
Yasadiklarinda esinle aranda ama burads paylasiyorsun bir sıkınti cekiyosun sonucta esinle aran bozukken neden ikinci cocuk once prpblemlerini coz sonra yaparsin tabi bunun problemlerinin cozumu olduguna inanmiyorsan

Yasadiklarinda esinle aranda ama burads paylasiyorsun bir sıkınti cekiyosun sonucta esinle aran bozukken neden ikinci cocuk once prpblemlerini coz sonra yaparsin tabi bunun problemlerinin cozumu olduguna inanmiyorsan
sanırım annen duygusu bu ara bende biraz fazla kabardığından böyle düşündüm kusura bakam ters tepki verdiysem.7 aydır istiyorum çocuğu ama olmadı bunun da biraz stresi var üstümde ama dediğin gibi sorunlar çözülünce yapmak daha mantıklı sanırım sağol yol gösterdiğin için

Onemli degil sikintin var sonucta ama suan icin bence ertele bunu cunku daha hassas olucaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…