- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 83
- 36
- Konu Sahibi twins scorpion
-
yan gelip yatma değil de kendi işini yapmaya çalışıyor o da bazen olsa çoğu zaman olmuyor ve çok sıkılıyoruz hem psikolojik olarak hemde maddi yönden zaten kendi para kazansa da çalıştırdığı iş yaptırdığı insanlara veriyor eve yetmiyorki para.ben de rest çekemedim işte napacağımı bilmiyorumrest çek. iş bulana kadar verme eline para. bu ne böye 2 senedir yan gelip yatıp karısının parasını yemeye utanmıyo mu?
dediğin çok doğru canım patron olma sevdası yüzünden bu haldeyiz zaten ama anlamıyor anlamak da istemiyorEşin hasta olur, yatalak olur tamam dersin sen evi tek başına geçindir
Ama onun ayranı yokken patron olma sevdalarından bu haldesiniz maalesef
Rest çek ciddi ciddi
ailesinde yok ki bize yardım etsin borçlar zaten hep öyle anlık kurtarıyor seni aliden al veliye ver ahmetten al aliye borcunu öde gibi borç üstüne borç bakalım nereye kadar ben hasta oluyorum ya hipotroidim çıktı evlendikten sonra vertigom var daha neler olacak bakalımSenin adam akıllanmıyo desene, resmen senin memur olmana güveniyo nede olsa aylık o para geliyo garanti diye düşüniyo.
Bu rahatlığına anlam veremedim. Borcu borçla kapatmak istemesi daha bi saçma.
Ailesinden isteseniz belki yardımcı olurlar. İşin zor yani, değişmez gibi geldi bana.
İyi de rest çekmezsen nasıl anlayacak eşin bu işin yanlışlığını?yan gelip yatma değil de kendi işini yapmaya çalışıyor o da bazen olsa çoğu zaman olmuyor ve çok sıkılıyoruz hem psikolojik olarak hemde maddi yönden zaten kendi para kazansa da çalıştırdığı iş yaptırdığı insanlara veriyor eve yetmiyorki para.ben de rest çekemedim işte napacağımı bilmiyorum
Herkes patron olmak ister ama bi o kadarda sermayen olmalı geridedediğin çok doğru canım patron olma sevdası yüzünden bu haldeyiz zaten ama anlamıyor anlamak da istemiyor
yan gelip yatma değil de kendi işini yapmaya çalışıyor o da bazen olsa çoğu zaman olmuyor ve çok sıkılıyoruz hem psikolojik olarak hemde maddi yönden zaten kendi para kazansa da çalıştırdığı iş yaptırdığı insanlara veriyor eve yetmiyorki para.ben de rest çekemedim işte napacağımı bilmiyorum
aslında çok düşünür ama işte bir huyu var kendini düşme olarak görüyor bir işe girerse.kendi işini yürütemedi derler diye giremiyor.dile getirmiyor bunu ama anlıyorum az çok.ben ne yapayım peki hep diorum ay başı gelince hiçbirşeyi yatırmayacağım ya da yarısını ben yarısını o ödesin diye ama yine duramıyorum çünkü parası yok biliyorum ve yatırıyorum herşeyiİyi de rest çekmezsen nasıl anlayacak eşin bu işin yanlışlığını?
Biran önce maaşlı bir işe girip eve düzenli para getirmesi gerek.
Yazık,hiç mi acımıyor sana?
bir yandan da senin dediğin gibi düşünmeye çalışıyorum ama sonunu göremiyorum.elimizde birşey yok ki işler daha kötü olursa satalım borcu kapatalım diyeceğimiz.benim kafam çok karışık yaİşin başında problem çekilir ama sonra çok kazanıp rahata ereceksiniz belki de. İleride zengin olma ihtimaliniz ne kadar görünüyor? Yüksek olasılıksa katlan şimdilik.
zaten dün akşam bu durumlardan saatlerce üzüldüm ağladımkesinlikle artık kendinizden daha fazla ödün vermeyin. siz yaptıkça daha fazlasını isteyecektir eşiniz. ben de sizinle aynı durumdayım evli değilim ama ailem için çektiğim ödemelerim devam ediyor. zor duruma düştüğünüzde,para yetiştiremediğinizde siz geceleri uyuyamayacaksınız eşiniz veyahut aile değil.
ben geçen ay ödemeleri yarıya bölelim demiştim.2 tane kredi var birini sen birini ben ödeyeyim falan dedim hiç oaralı olmadı birde zaten ben parayı bulunca değişeceğini biliyordum gibi sözler söyledi.ne diyeceğimi şaşırdım bendeözelde çalışıyo olsanız çıkın da görsün diycem ama...
ben geçen ay ödemeleri yarıya bölelim demiştim.2 tane kredi var birini sen birini ben ödeyeyim falan dedim hiç oaralı olmadı birde zaten ben parayı bulunca değişeceğini biliyordum gibi sözler söyledi.ne diyeceğimi şaşırdım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?