- 31 Temmuz 2018
- 1.043
- 1.128
- 83
- 30
Evet derdim aşk. Biliyorum büyük bir dert değil insanlar ne acılar yaşıyor. Ama bana çok ağır geliyor. Daha önce de aşık oldum ama ben böyle acı çektiğimi hatırlamıyorum. Bu çocuğa neden kendimi bu kadar kaptırdım anlamıyorum. Uzun süredir ilişkim yokken bir anda çıktı karşıma her şey güzel gidiyordu ama bir anda beni bir belirsizliğin içine attı bıraktı. En son dayanamadım kırılmıştım ve kırıcı şeyler de söyleyip bitirdim. Bana dönüş bile yapmadı. İçmde cevabını bilmediğim bir sürü soru kaldı. Çözüm bulamıyorum onunla konuşamıyorum. Bana gelmiyor geri. 3 hafta oldu. Belki çok kısa bir süre zamanla geçer dersiniz ama benim için çok uzun bir süre bu. Çünkü ben daha önceki ilişkilerimde bittiyse eğer herşey netse iki günden fazla üzüldüğümü hatırlamıyorum.
Geçmiyor ne yapsam da , kafamı başka şeylere vermeye çalışıyorum. Spor yapıyorum aklımda yine o, ders çalışmak istiyorum yine aklımda o.
Atamıyorum kafamdan, neden böyle oldu neden bana böyle yaptı, neden böyle cevabını bilmediğim bir çok soru bıraktı ve ben bunları kendi içimde çözemiyorum .
Hala bana gelmesini istiyorum, gelsin birşeyler çözülsün öyle bitsin. gelsin çözsün bişeyleri, gelmiyorsa da aklımdan çıksın istiyorum yalvarıyorum allaha.. ama yine her saniye aklımda .
Napıcam ben nasıl kafamdan atıcam. İlk defa o kadar çaresizim ki, çözemiyorum olmuyor işte. Çok üzgünüm önüme bakamıyorum .
İlk defa da aşık olmadım dediğim gibi. Çok kişi oldu hayatımda ama ben her seferinde iki gün üzülüp amaan deyip önüme bakardım. Bu defa yapamıyorum
Geçmiyor ne yapsam da , kafamı başka şeylere vermeye çalışıyorum. Spor yapıyorum aklımda yine o, ders çalışmak istiyorum yine aklımda o.
Atamıyorum kafamdan, neden böyle oldu neden bana böyle yaptı, neden böyle cevabını bilmediğim bir çok soru bıraktı ve ben bunları kendi içimde çözemiyorum .
Hala bana gelmesini istiyorum, gelsin birşeyler çözülsün öyle bitsin. gelsin çözsün bişeyleri, gelmiyorsa da aklımdan çıksın istiyorum yalvarıyorum allaha.. ama yine her saniye aklımda .
Napıcam ben nasıl kafamdan atıcam. İlk defa o kadar çaresizim ki, çözemiyorum olmuyor işte. Çok üzgünüm önüme bakamıyorum .
İlk defa da aşık olmadım dediğim gibi. Çok kişi oldu hayatımda ama ben her seferinde iki gün üzülüp amaan deyip önüme bakardım. Bu defa yapamıyorum