Kafamdan atamıyorum

lawyered1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
1.043
1.128
83
30
Evet derdim aşk. Biliyorum büyük bir dert değil insanlar ne acılar yaşıyor. Ama bana çok ağır geliyor. Daha önce de aşık oldum ama ben böyle acı çektiğimi hatırlamıyorum. Bu çocuğa neden kendimi bu kadar kaptırdım anlamıyorum. Uzun süredir ilişkim yokken bir anda çıktı karşıma her şey güzel gidiyordu ama bir anda beni bir belirsizliğin içine attı bıraktı. En son dayanamadım kırılmıştım ve kırıcı şeyler de söyleyip bitirdim. Bana dönüş bile yapmadı. İçmde cevabını bilmediğim bir sürü soru kaldı. Çözüm bulamıyorum onunla konuşamıyorum. Bana gelmiyor geri. 3 hafta oldu. Belki çok kısa bir süre zamanla geçer dersiniz ama benim için çok uzun bir süre bu. Çünkü ben daha önceki ilişkilerimde bittiyse eğer herşey netse iki günden fazla üzüldüğümü hatırlamıyorum.
Geçmiyor ne yapsam da , kafamı başka şeylere vermeye çalışıyorum. Spor yapıyorum aklımda yine o, ders çalışmak istiyorum yine aklımda o.
Atamıyorum kafamdan, neden böyle oldu neden bana böyle yaptı, neden böyle cevabını bilmediğim bir çok soru bıraktı ve ben bunları kendi içimde çözemiyorum .
Hala bana gelmesini istiyorum, gelsin birşeyler çözülsün öyle bitsin. gelsin çözsün bişeyleri, gelmiyorsa da aklımdan çıksın istiyorum yalvarıyorum allaha.. ama yine her saniye aklımda .
Napıcam ben nasıl kafamdan atıcam. İlk defa o kadar çaresizim ki, çözemiyorum olmuyor işte. Çok üzgünüm önüme bakamıyorum .
İlk defa da aşık olmadım dediğim gibi. Çok kişi oldu hayatımda ama ben her seferinde iki gün üzülüp amaan deyip önüme bakardım. Bu defa yapamıyorum 😭

Bu defa çünkü tam olarak bitmemiş.Yani kafanızda hala cevapsız sorular kalmış o yüzden yola devam edemiyorsunuz bence.Geri dönüş bile yapmamış demek ki size yapabileceği bi açıklaması bile yok.Hakkınızda hayırlısı olsun geçer inş tez zamanda

Sebep ne
Nasıl bitti
Hiçbirşey yazmamışsın ki
Bitti istemiyorum dese ikna olacak mısın yani

Size gelecek insan, gıdın diye elinden geleni yapmazdı
Kendısı yureksızın tekiymıs sevmiyorum dıyıp gidememiş (sevmiyor) siz gidin diye isleri cırkınlestırıp sızın kotu olmanızı saglayarak kurtulmus.
Geri dönmeyecek umudunuz varsa önce onu bitirin. Gerisi zaten gelir

Kaç yaşındasın ilk defa aşık olmadım diyorsun eğer ilk defa aşık olmadıysan diğer biten ilişkilerine, 2 gün üzülüp unutmuşsun ya bu ilişkinde özel olan neydi neden ayrıldın, seni çıkmaza sürükleyen kafandan atamayacak kadar ne oldu biraz açıklarmısın özel olmazsa

Kaç yaşındasın ilk defa aşık olmadım diyorsun eğer ilk defa aşık olmadıysan diğer biten ilişkilerine, 2 gün üzülüp unutmuşsun ya bu ilişkinde özel olan neydi neden ayrıldın, seni çıkmaza sürükleyen kafandan atamayacak kadar ne oldu biraz açıklarmısın özel olmazsa
Size özelden yazabilir miyim. Bayağı uzun

Evet derdim aşk. Biliyorum büyük bir dert değil insanlar ne acılar yaşıyor. Ama bana çok ağır geliyor. Daha önce de aşık oldum ama ben böyle acı çektiğimi hatırlamıyorum. Bu çocuğa neden kendimi bu kadar kaptırdım anlamıyorum. Uzun süredir ilişkim yokken bir anda çıktı karşıma her şey güzel gidiyordu ama bir anda beni bir belirsizliğin içine attı bıraktı. En son dayanamadım kırılmıştım ve kırıcı şeyler de söyleyip bitirdim. Bana dönüş bile yapmadı. İçmde cevabını bilmediğim bir sürü soru kaldı. Çözüm bulamıyorum onunla konuşamıyorum. Bana gelmiyor geri. 3 hafta oldu. Belki çok kısa bir süre zamanla geçer dersiniz ama benim için çok uzun bir süre bu. Çünkü ben daha önceki ilişkilerimde bittiyse eğer herşey netse iki günden fazla üzüldüğümü hatırlamıyorum.
Geçmiyor ne yapsam da , kafamı başka şeylere vermeye çalışıyorum. Spor yapıyorum aklımda yine o, ders çalışmak istiyorum yine aklımda o.
Atamıyorum kafamdan, neden böyle oldu neden bana böyle yaptı, neden böyle cevabını bilmediğim bir çok soru bıraktı ve ben bunları kendi içimde çözemiyorum .
Hala bana gelmesini istiyorum, gelsin birşeyler çözülsün öyle bitsin. gelsin çözsün bişeyleri, gelmiyorsa da aklımdan çıksın istiyorum yalvarıyorum allaha.. ama yine her saniye aklımda .
Napıcam ben nasıl kafamdan atıcam. İlk defa o kadar çaresizim ki, çözemiyorum olmuyor işte. Çok üzgünüm önüme bakamıyorum .
İlk defa da aşık olmadım dediğim gibi. Çok kişi oldu hayatımda ama ben her seferinde iki gün üzülüp amaan deyip önüme bakardım. Bu defa yapamıyorum 😭

aşk acısını küçümseme, en son yapılan araştırmalarda bulgular aşk acısının ölüm acısına eş değer hatta bir tık daha güçlü olduğu yönünde:(

zaman herşeyin ilacı malesef, öldüm diyosun yine yaşıyosun ot gibi.

aşk malesef acıtır , bir de sorular cevapsızsa unutman çok zor...

aşk acısını küçümseme, en son yapılan araştırmalarda bulgular aşk acısının ölüm acısına eş değer hatta bir tık daha güçlü olduğu yönünde:KK43:

zaman herşeyin ilacı malesef, öldüm diyosun yine yaşıyosun ot gibi.

Hangi araştırmalar sonucu öğrenilmiş acaba çok merak ettim,bu hayatta ölümden başka herşeyin çaresi var, herkes nişan atıyor evleniyor boşanıyor, hatta en sevdiklerini kaybediyor elbette üzülüyor ama sonsuza kadar değil, aşk acısı 1 gün sürer 1 ay sürer ama ondan sonrası herkes kendi yoluna hayatına bakar...

Hiçkimse dört dörtlük değil bu hayatta herkesin illaki bir kusuru var, hiç görülmüş mü nişan attıktan sonra nişanlanmayan, boşandıktan sonra tekrar yuva kurmayan, artık insanlar tek eşliliği tercih etmiyor, bir ilişki bitiyorsa bişeyler yürümüyor diyedir oturulup karalar bağlanmaz.. Herşeyin başı sabırdır eğer Allah bişeyler nasip etmemişse daha iyisi için zamanı beklemek gerekir..

Acabs şimdi mi gerçekten aşık oldun ki
Bilmiyorum ki.. ama sanırım net olmadığı için hiç bir şey. Bu yüzden kafamda bir şeyler dolanıyor. Daha önce bir kişiye gerçekten çok aşık olmuştum, bu kadar üzülmedim. Çünkü çocuğun sevmediği netti ve bunu gördüğüm gibi unuttum :) Bir de bir sevgilim vardı, çocuğun meğer başka sevgilisi varmış, bunu bana net bir şekilde itiraf etti. Sadece sinirlendim ama cevabını aradığım her şey vardı ve hiç üzülmedim desem yeridir direk geçtim. Ama bu Allahın belası ne bir açıklama yaptı ne netlik kazandırdı. Bir kendimde arıyorum suçu bir onda. Cevap bulamıyorum

Hangi araştırmalar sonucu öğrenilmiş acaba çok merak ettim,bu hayatta ölümden başka herşeyin çaresi var, herkes nişan atıyor evleniyor boşanıyor, hatta en sevdiklerini kaybediyor elbette üzülüyor ama sonsuza kadar değil, aşk acısı 1 gün sürer 1 ay sürer ama ondan sonrası herkes kendi yoluna hayatına bakar...

Hacettepe Psikoloji.

Nelerin acısı geçmiyor. Seni düşünmeyen sana gelmeyen biri için kendini mahvetme güçlü ol

Back
X