- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Direk avukata bas vurun. Yöneticiye bi mektup yazdin
Bilmiyorum ki. Mahkemeyle falan tehdit edilse? Yani yazik günah okadar para verilmis rezilEşimin kiracısı avukat, daha önce yardım almıştık. Mektupta ne diyeceğiz ki?
Bilmiyorum ki. Mahkemeyle falan tehdit edilse? Yani yazik günah okadar para verilmis rezil
Gibi yasiyorsunuz
Nasıl bir isciliktir o öyle. Bilerek yapılmış gibi. Sıfır işçiliği olan tokilerde bile böylesi problem görmedik, duymadik. O kadar para ver yaşadığın duruma bak.
Yazık valla çok sinir bozucu bir durum. Böylesi durumlarda tüketici mahkemeleri ise yarar mı acaba? Resmen kusurlu mal satışı olmuş. Sıfır daire miydi?
Sigorta evden kaynaklı hasarı da karşılıyor bizde. Hafif bir rutubet olmuştu evde komple badana parası yattı hesaba.
Sigortaya yaptırın, sigorta firması mütahiti mahkemeye verecek.
İşini hakkıyla yapan müteahhit vardır elbette hepsini genellemiyorum ama benim annem de çok çekti müteahhitten .. 0 bir daire aldı , bahçe katı herşey çok güzel , bir gün ufak bir yağmurda annemin banyosundan su taştı , Allah’tan bir tek banyoda kaldı . Hemen giderlere filan baktırdı annem , ama birşey bulamadılar . 1 hafta sonra hiç unutmuyorum geçen sene bayramın 1.günü çok şiddetli bir yağmur yağmıştı , sokakta rögar taşmış , annemin bütün evini o rögardan taşan lağım suyu bastı neredeyse dizlere kadar . Ağlasak mı? Temizlesek mi bilemedik.. ondan sonra öğrendik ki , binanın giderine takılması gereken 30 kiralık çekvalf diye bir aleti takmadı diye o kadar sıkıntı çekmişiz .. kabus gibiydi. Şimdi de duydum , üst kattakiler isyan ediyormuş çatı akıyormuş. Nasıl insan bunlar bilmiyorum, bu da haram para, hak yemek demek. Mutlaka bir yaptırım olmalı, siz de peşini bırakmayın .
Çok geçmiş olsun :/
Evin kaskosu var mı.kasko olunca hem evde ki hasarı hem sizin eve etki eden başka evdeki hasarı da karşılıyor.sigortada aynı şey var mı bilemiyoeun
Kapaklı Boru gibi birşey , suyun ya da kokunun , böceklerin ters yöne tepip geri gelmesini engelleyen bir alet .Ayyyyy kabus gibi düşünemiyorum. Çok geçmiş olsun size de. O çekvalf denen şey bir civata mı acaba ? Benimki de mutfak ve salona akan boruya onu takmamış unutulmuş. Sonradan taktı. İki senelik evde kokan bir mutfak, akan tavanlar ve yağmurda çağlayan bir mutfakla başbaşayım.
Kapaklı Boru gibi birşey , suyun ya da kokunun , böceklerin ters yöne tepip geri gelmesini engelleyen bir alet .
Size de çok geçmiş olsun, çok zor gerçekten .allahtan annemin halloldu sorunları ama yine de o korku kaldı kadında .
Annemin de 2 kedisi var , bide kedilerim boğulacak diye çok ağlamıştı . Çok sinir bozucu gerçekten . Bildiğim kadarıyla müteahhitler belli bir zamana kadar sattıkları maldan sorumlu oluyorlar . Kusurlu mal sonuçta . Bir hukuk yardımı alın mutlakaBenim mesela çok sinirim bozuldu. Keyifli keyifli işten geldim dinlenme niyetim vardı, bir geldim balkon su, kedilerin paspas göl olmuş. Bilmiyorum ben mi büyütüyorum bakın anneniz daga beterini yaşamış ama ben işten gelince bunlarla uğraşmak istemiyorum, dinlenmek istiyorum. Her yağmur yağdığında işteyken huzursuzlanmak istemiyorum. Ev kırk senelik olsa anlarım ama yeni bina. Beni sinirlendiren bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?