Kafamdan buhar çıkıyor ! İmdaaat !

Dün sahibinden’e baktım 900-950’den başlıyor evler ama güzel, büyük ve merkezi. Ah ne diyim tabii ki çok şükür evimiz var kirada değiliz ama inşallah kavuşuruz dileklerimize
Tabi canım Allah olmayana versin . Kirada olmamak büyük artı . Ama işte kimde ne varsa fazlasını istiyor. Evim yokken küçük olsun benim olsun diyordum .Sonra bu ne ya çok küçük büyük olsun dedim abarttım büyüklüğü. Şimdide 4+1 olsun (evim 6+3 ) erenköy de olsun diyorum . :)

Benim de hedefim Erenköy dun eve gittim teras su almış halım yine ıslak. Yaktım bi sigara başlarım artık halisina tavanina diye soylene soylene ictim

Konu ne bilmiyorum da akista Erenkoyculerin toplandigini gorup kostum bir ev alacak olsam ya caddebostandan ya erenkoyden alirim asigim o iki semte

Isyanin kurbani hosgeldin cok gecmisler olsun ama ev savas da ciksa degistirilir mutlu degilsin bir kere, bir de akan evde yasamak korkunc bir sey biliyorum.. sen de Erenkoye git hepimiz oralarda bulusur caddeye yururuz

Isyanin kurbani hosgeldin cok gecmisler olsun ama ev savas da ciksa degistirilir mutlu degilsin bir kere, bir de akan evde yasamak korkunc bir sey biliyorum.. sen de Erenkoye git hepimiz oralarda bulusur caddeye yururuz

Hoşbuldum, bıraktım bırakalı hâlen Batı’nın hayranısın görüyorum ki Erenköy’de buluşup kadın kolları etkinliği yapalım mı tatlı kıs

Konu ne bilmiyorum da akista Erenkoyculerin toplandigini gorup kostum bir ev alacak olsam ya caddebostandan ya erenkoyden alirim asigim o iki semte

İnşallah yav ben de hayranım. İnsan gibi rakamlara iner belki bu krizden sonra.

Teyzemlerin üst kat koşusundan su sızdı, eksper çağırdılar sorun çözüldü. Müteahhit sorunu için tüketici hakem heyetine başvurun onlar, evi satın aldığınız firmaya yaptırırlar

kredi oderken ev sıgortalanıyor dıe bılıyorum zaten bır sıgortanız olabılır bunu araştırın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…