Kafamdan buhar çıkıyor ! İmdaaat !


1800’mü? Çok imrendim, güle güle oturun. Eski binalar çok güzel oluyor, yüksek tavanlar, dökme kalorifer petekleri. Bu arada bende de üç kedi var benim de derdim eninde sonunda onlar zaten. Ev boş olsa takmazdım bu kadar.
 

Fazla iyi niyetli davrandık zaten. Eşim senelik izne çıkacak, etraflıca araştıracak ne yapabiliriz diye.
 
Evet :) gerçekten asla yeni bir eve değişmem . Herşeyi sapasağlam . Size kolay gelsin ,kedicikleri öptüm :*
 
Eviniz akınca yönetici ne yapabilir ki iyi bir usta bulacaksiniz gelip onaracak ...muteahhitlere gelince onlarin zaten hepsi sat ve kaç mantiginda ...Muteaahit mahkemeye verilebilir belki yoneticide suç goremedim bal satması da dahil ...
 
Ay Allah kolaylık versin tam cinnetlik.bugün benimde banyo havalandırmalarından tavan ışıklarından dahi sular aktı oluk oluk ve sinirden ölüyorum.sebebi de üst kattaki komşuların çatı yenilenmesi yapılırken teraslarını genişletmek istemeleri ve çatının açık kalan kısmından yağmur suyunun oluğunu havalandırmaya vermeleriymiş ustaların.o kadar çok yağmur yağıncada olan bana oldu hala rutubet gibi kokuyor ev.sizi çok iyi anlıyorum şuan.
 
Sigortadan karsilayin zararinizi , ama ben olsam dava acardim o binayi yapana
Konunun yoneticiyle de bi alakasi yok diye biliyorum yani o boyle bir konuyla ilgilenmek zorunda degil , sizin muhatabiniz binayi yapan kisi


Yönetici ile alakasını şu şekilde kurdum : apartmanda bir çok dairede problem var, kiminin balkonu kiminin banyosu. Herkes tek tek usta çağıracağına organize olunup çağırılır, ne gerekiyorsa yaptırılır ve masraf bölüşülür. Çünkü mütahit arazi mütahit yok yani artık sıfır etki. Ama yöneticimiz bir yahu ne oldu bile demedi, sinirim buna.
 

Nasreddin Hoca gibi eşşekten düşenin halinden yine düşen anlıyor. Size de çok geçmiş olsun gerçekten sinir bozucu. Allah beterini vermesin diyorum ben artık.
 
Müteahhit ler yaptıkları işlerden 5 yıl boyunca mesuldurler onun için müteahhitle konuşun olmazsa beyaz masa ya belediyeye şikayet edin karşılamak zorundalar
 
2015 yılında 850 000 liraya maltepeden dublex daire aldım . 3 yıldır her kış başka bir yerinden su giriyor. Geçmiş olsun demeye geldim . Evim 3 kere boyandı . artık sallamıyorum ne yapayım canımdan değerli mi ?
 

Size de geçmiş olsun, çok para vermişssiniz zamanında. Ben de sallamıyorum artık mutfak küf kokuyor, tavanlar lekeli. Ama balkon her yağmurda taşıyıor o fena.

İleride çıkıcam bu evden zaten, on sene sonra belki ama çıkıcam Erenköy taraflarına geçicem Allah izin verirse.
 
Sorun muteahitle. Yanlis hatirlamiyorsam yeni binalar da ya 5 ya da 10 yil mutaahhit garanti saglamak zorunda. Mutahitle konusun tamiri yaptirtin yoksa mahkemeye veriyoruz diyin bakalim ne yapacak. Hukukcu arkadaslar daha dogru bilgi verirler. Pesini birakmayin. Mutahitlerin hemen hemen hepsi hirsizdir yuzsuzdurler.
 
Gerçekten mi? Keşke bu olaylar bu kadar dallanıp budaklanmadan araştırsaydık. Peki bir zamanı var mı yani benim şu anda da rutubet devam ediyor alabilir miyim acaba?
Hemen sigortayı arayıp söyleyin exper gönderiyorlar sonra para hesabınıza yatıyor.
 
Benim de hedefim Erenköy dun eve gittim teras su almış halım yine ıslak. Yaktım bi sigara başlarım artık halisina tavanina diye soylene soylene ictim
 
Benim de hedefim Erenköy dun eve gittim teras su almış halım yine ıslak. Yaktım bi sigara başlarım artık halisina tavanina diye soylene soylene ictim

Dün sahibinden’e baktım 900-950’den başlıyor evler ama güzel, büyük ve merkezi. Ah ne diyim tabii ki çok şükür evimiz var kirada değiliz ama inşallah kavuşuruz dileklerimize
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…