- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Annemin de 2 kedisi var , bide kedilerim boğulacak diye çok ağlamıştı . Çok sinir bozucu gerçekten . Bildiğim kadarıyla müteahhitler belli bir zamana kadar sattıkları maldan sorumlu oluyorlar . Kusurlu mal sonuçta . Bir hukuk yardımı alın mutlakaçok haklısınız . Eski binada bile kabul edilemez . Benim oturduğum bina 1800lü yıllardan kalma , böyle birşey yaşamadım . Rezillik .
Bizimkiler ev aldı 2 yıl boyunca evden kaynaklı her şey inşaat firmasında. Ufak bir şey bile olsa gelip hallediyorlar. Böyle saçmalık, sorumsuzluk ilk defa görüyorum. Hukuki yollara başvurun hem siz hem komşunuz.
Evet :) gerçekten asla yeni bir eve değişmem . Herşeyi sapasağlam . Size kolay gelsin ,kedicikleri öptüm :*1800’mü? Çok imrendim, güle güle oturun. Eski binalar çok güzel oluyor, yüksek tavanlar, dökme kalorifer petekleri. Bu arada bende de üç kedi var benim de derdim eninde sonunda onlar zaten. Ev boş olsa takmazdım bu kadar.
Evet :) gerçekten asla yeni bir eve değişmem . Herşeyi sapasağlam . Size kolay gelsin ,kedicikleri öptüm :*
Sigortadan karsilayin zararinizi , ama ben olsam dava acardim o binayi yapana
Konunun yoneticiyle de bi alakasi yok diye biliyorum yani o boyle bir konuyla ilgilenmek zorunda degil , sizin muhatabiniz binayi yapan kisi
Eviniz akınca yönetici ne yapabilir ki iyi bir usta bulacaksiniz gelip onaracak ...muteahhitlere gelince onlarin zaten hepsi sat ve kaç mantiginda ...Muteaahit mahkemeye verilebilir belki yoneticide suç goremedim bal satması da dahil ...
Ay Allah kolaylık versin tam cinnetlik.bugün benimde banyo havalandırmalarından tavan ışıklarından dahi sular aktı oluk oluk ve sinirden ölüyorum.sebebi de üst kattaki komşuların çatı yenilenmesi yapılırken teraslarını genişletmek istemeleri ve çatının açık kalan kısmından yağmur suyunun oluğunu havalandırmaya vermeleriymiş ustaların.o kadar çok yağmur yağıncada olan bana oldu hala rutubet gibi kokuyor ev.sizi çok iyi anlıyorum şuan.
Geçmiş olsun demeye geldim bir de kedilerinizi öperim
2015 yılında 850 000 liraya maltepeden dublex daire aldım . 3 yıldır her kış başka bir yerinden su giriyor. Geçmiş olsun demeye geldim . Evim 3 kere boyandı . artık sallamıyorum ne yapayım canımdan değerli mi ?
Hemen sigortayı arayıp söyleyin exper gönderiyorlar sonra para hesabınıza yatıyor.Gerçekten mi? Keşke bu olaylar bu kadar dallanıp budaklanmadan araştırsaydık. Peki bir zamanı var mı yani benim şu anda da rutubet devam ediyor alabilir miyim acaba?
Benim de hedefim ErenköySize de geçmiş olsun, çok para vermişssiniz zamanında. Ben de sallamıyorum artık mutfak küf kokuyor, tavanlar lekeli. Ama balkon her yağmurda taşıyıor o fena.
İleride çıkıcam bu evden zaten, on sene sonra belki ama çıkıcam Erenköy taraflarına geçicem Allah izin verirse.
Benim de hedefim Erenköydun eve gittim teras su almış halım yine ıslak. Yaktım bi sigara başlarım artık halisina tavanina diye soylene soylene ictim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?