Kafami darp etti. Hep gorumce olacak degil ya bu da yenge

Vefali kedi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2016
93
64
3
46
Suan agliyorum ama icim daha fazla. Nasil severdik, canimizdan cok. Cok cok simarttik. Iyilikden almayan modelmis. Tepemize cikti. Artik son nokta bana saldirdi kafam yumurta gibi. Anneme babama sikayetci olacam diyorum ogullari uzulur diye fenalik geciriyorlar. Zaten abim de dolup dolup bana yuruyecektir. Bu kadin ruh hastadi. A dedigini B anliyo sonra bir olay cikariyo ama abimin pisirikligi bizi ezdiriyor. Ben yarin sikayet etsem. Gerci kafam söner o zamana kadar, mahkeme buna ceza verirmi? Bedduada ettim ama Kanunen ceza alirmi? Mahalle karisi kavgasi gibimi gecer?

Yengenizle mi kavga ettiniz? Görümce falan anlamadım başlık da içerik de karmaşık bir sakin olun. Öncelikle şiddete kimsenin hakkı yok. Kimseyi dinlemeyin gidin şikayetçi olun ne demek kafam şişti? Beyin bu şakaya gelmez bir vuruşta felç de kalabilirsiniz ölebilirsiniz de! Bu kadar pıstırmayın kendinizi yok abim yok babam yok annem hata yapanlar düşünsün önce yaptıkları hatanın bedelini.

Derhal acil servise gidip rapor alın, şikayetçi olun.

şiddet varsa kim olursa olsun gidin darp raporu alın . Olay nedir neden yengenizle kavga ettiniz?

Hemen şimdi gidip darp raporu alın. Ailenizin engel olma ihtimali varsa, başım ağrıyor, kontrol ettireceğim deyip çıkın.

Ne oldu da kafani darp etti.Durduk yere yapacak gibi bir deliyse abin neden evliligini surdursun ki?
Simdiye kadar evliyse de deli degildir.Sen acikca anlat bakeyim.

24 saatten fazla gecerse sikayetci olamayabilirsiniz. Geciktirmeden gidip darp raporunuzu alin ve sikayetci olun

Git şikayetçi ol sen dava açmazsan kamu davası açılır yengeye darptan
Ayrica bir nedenini yazsaydiniz

Gece hastaneye gittik. Tomigrafide bisey cikmadi. Gozetim altinda tuttular genede. Bebegimde kucagimda perisan oldu. Sikayetci olamadim. Ama bisey ciksaydi olurdum,ana baba dinlemezdim. Allah kimsenin evinin yaprakdokumune ceviren gelin-damat vermesin. Bizimkide gelin derdi. Aileyi parca parca etti. Kimse basademiyo. Abimde ona karsi pasif. Bize dili var ama. Ben Allaha havale ettim ama acilen bulsun diye. Allah kin,haset,kiskanc tipleti evlere aile etmesin. Basim cok agriyo. Dahada fazlasi yuregim. Bizi istemedigini abim bile itiraf etti. Ama is buraya gelmemeliydi. Birde Allah kimseyi bacisiz birakmasin. Erkek kardesim olacagina bacim olaydi. Anam babam olunce yavrumla yapayalniz kalcam. Bir dayisi vardi cocugumun, onuda ne yapip ne edip yok ediyor. Kendisi kizkardesleriyle mutlu mesut yasarken

Yahu bisey çıkmasa ne olacak vurmuş şişirmiş.alsaydın raporunu şikayet etseydin.hem şiddet görüyorsun hemde abin mi üstüne yürüyecek.esin var mi

Bacın olsaydı iyi olurdu diye birşey yok...
Önce kendini, haddini bilecek...
Ama nasıl oluyorsa normal insan yok gibi birşey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…