- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
- Konu Sahibi Vefali kedi
-
Aferin iyiki şikayet etmemissiniz en doğrusu bravo sizeGece hastaneye gittik. Tomigrafide bisey cikmadi. Gozetim altinda tuttular genede. Bebegimde kucagimda perisan oldu. Sikayetci olamadim. Ama bisey ciksaydi olurdum,ana baba dinlemezdim. Allah kimsenin evinin yaprakdokumune ceviren gelin-damat vermesin. Bizimkide gelin derdi. Aileyi parca parca etti. Kimse basademiyo. Abimde ona karsi pasif. Bize dili var ama. Ben Allaha havale ettim ama acilen bulsun diye. Allah kin,haset,kiskanc tipleti evlere aile etmesin. Basim cok agriyo. Dahada fazlasi yuregim. Bizi istemedigini abim bile itiraf etti. Ama is buraya gelmemeliydi. Birde Allah kimseyi bacisiz birakmasin. Erkek kardesim olacagina bacim olaydi. Anam babam olunce yavrumla yapayalniz kalcam. Bir dayisi vardi cocugumun, onuda ne yapip ne edip yok ediyor. Kendisi kizkardesleriyle mutlu mesut yasarken
yani madur edebiyatı yapiyorsun gerçekten.ne zulme uğra ne uğrat.annen senin kafan yumurta gibi şişince ölmüyorsa yengeni polise şikayet ettin diye de ölmez.seninde aklın fikrin var elinden geleni yap sonra Allah a cc havale et.kusura bakma da çok ezilmissin.Yengemin aci cekerek olmesi degil, abimden bahsediyorum. Burda fiziksel can cekismeyide kasdetmedim. Manen anne ve babasini kaybedince ilerde aklina gelip uzulmesinden bahsediyorum. Ailede kimseyi istemiyor bu kadin diyen de abim cunku. Burda bir nankorluk, iyilige karsi kotuluk dusunen,fesat bir yapi var. Yokmu yani dunyada herkes bir melekmi. Haksizlik,magdurluk diye kavramramlar nasil ortaya cikmis. Burda insanlar dertlerini anlatirken bir diger kisiden gordugu muameleyi anlatmiyormu. Simdi bende burda bir derdimi paylasmisim. Sizi tatmin etmek, cayini yudumlarken derdimden zevk al diye hikaye anlatmiyorum. Burda kocasi tarafindan olduresiye dovulen kadinlar var. Ne yapacagini bilmeyen,belkide sadece anlatarak bile rahatlayan arkadaslarimiz var. O zaman onlarada diyelim sen kiskirtmissindir,sen cokmu iyisin diye. Basiniza bir bela gelmemisse konusmasi guzeldir. Yasanilan olay iki komsu arasinda gecse elbet polisde cagrilir raporlarda ucar havada. Ben gene alirim almasina. Annem mani oluyor,onlara gore boyle birsey abimi cok cok uzer. Kadini Allaha havale et. Olaylara onlarda sahit. Biliyoruz sen haklidin affet diyor. Ne yapayim yani 70 yasindaki insanlara polisin p si bile buyuk olay. Birine uzuntuden bisey olsa olan gene bana olacak. Onlarin anasi babasi degil. Kim uzulecek benden baska. Gidememe sebebim bu. Burda laf olsun diye konusmayin. Konu kime cekici gelmediyse o onun problemi. Ben gelin benle aglayin demiyorum. Adi ustunde bdv. Bende bir derdimi paylasiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?