Kafami darp etti. Hep gorumce olacak degil ya bu da yenge

Konu sahibini de cok normal bulamadim. Beddualar, gelinin kahrolmasi icin ya kahhar tesbihi çekmeler... Sorunlari cozme sekline hayran kaldim açikçasi...
Bir de ne oldugunu yazmiyor...
Ama kimse de sebepsiz yere delirmiyor.
Kim kimi delirtti onu diyemiyorsun
yuzde yuz hakli olsaydin buralarda gunlerce anlatirdin bence ben şoyle hakliyim boyle hakliyim diye.

Bir de aynaya bakin efendim.
Bir de aynaya bakin.
İnsanlardan neler beklediniz, onlara ne yukler yuklediniz, bir dusunun.

Abinin evliligini, gelinin "bacilarinin" olmasini kiskaniyorsun. Tuhaf.

Aferin iyiki şikayet etmemissiniz en doğrusu bravo size

artık ana, baba, sen hep beraber, yenge dayağı yiyince şikayetçi olursunuz inşallah.

abine tırsak diyorsun da, annen baban ve sen de tırsaksınız. ailece gelinden ödünüz kopuyor olayları büyütür diye.

kavganın fiziksel şiddete dönmesinin sebebi ne ki, yani bayağı ağır bişey olmalı
ayrıca eşin nerdeydi o esnada

Şiddeti haklı çıkaracak bir neden yok. Olayı neden anlatmak istemediğinizi anlayamadım ben de. Siz saç saça baş başa kavga mı ettiniz?

yani madur edebiyatı yapiyorsun gerçekten.ne zulme uğra ne uğrat.annen senin kafan yumurta gibi şişince ölmüyorsa yengeni polise şikayet ettin diye de ölmez.seninde aklın fikrin var elinden geleni yap sonra Allah a cc havale et.kusura bakma da çok ezilmissin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…