Kafami darp etti. Hep gorumce olacak degil ya bu da yenge

Darp raporu alıp şikayetçi olmak için beyin kanaması geçirmeniz gerekmiyor ki? Darp var mı? Var. Bitti.
Raporu alıp şikayetçi olacaktınız. Yanına kalmayacaktı o kadının..

İlle de abi veya kızkardeş şart değil. Öylesi hiç olmasın zaten. Siz çocuğunuzla onlardan uzak daha huzurlu yaşarsınız. Boşverin.

Bilemedimki, tomigrafide bisey yok diyince dedim bundan birsey cikmaz. Kafatasim catlasaydi anca isterdim. Doktorda defalarca sordu. Adli vakaysa soyle diye. Of ne bileyim. Ulkede adam oldurene ceza vermiyolar buna mi verecekler dedim. Ya ama icim ruhum daha kotu. Bir kadin kocasinin ailesini boyle yok edebiliyor. Erkeklerde buna goz yumuyor.Anam babam ben perisaniz. Onlar ölünce beni de diri diri gomer kurtulurlar. Allah onlara dert versin benden uzak kalalar insalllllaaaahhhh...

Mesele ceza alması değil, yengenin gözü korkacaktı. Bir daha cesaret etmeyecekti.Aynı doktora gidip rapor isteyin bence.
Yalnız herkes sormuş cevap vermemişsiniz. Nasıl oldu olay? Ve siz de ona vurdunuz mu?

buğün bunu yapan yarın başka bir şey yapabilir
siz bir şey demezsiniz karşınızdaki kişi normalmiş gibi davranır
lütfen tepkinizi koyun önce siz olun sonra elalem olsun

Darp raporu almak için komaya girmek gerekmiyor

Hemen gidip darp raporu alın. Şimdi gidip alın. Siz elinizden geleni yapıp sonra Allah'a havale edin. En kötü ihtimalle ilk seferde ceza almayabilir ama aynı suçu tekrarlarsa ceza alır. Bir daha kafanıza vurmaz.

Ayrıca bu sadece sizle ilgili değil. Bu sizin vatandaşlık göreviniz. O raporu alıp şikayetçi olun ki başka insanlara da zarar veremesin. Nasıl olsa yanına kar kaldı diye başkasına da vurduğu anda o suça siz de sebep olmuş oluyorsunuz. Abiniz baskı yaparsa da şikayetinizi geri almayın. İlk gittiğiniz doktora gidip durumu baştan sona anlatın.

Ya git hemen darp raporu al. Acilde polis olur ona da anlat yönlendirir seni. Karakoldan ver dilekçeni. Sana saldırırken sen tutup onu öldürsen nefsi müdafaadan 1 gün yatmazsın. Yengeymiş görümceymiş yok annem üzülür abim üzülür geçiniz bunları. Kafan yumurta gibi şişmiş zaten. Üzülürse üzülsünler be yeter o üzülmesin bu üzülmesin. Eee kafamıza sopayla vursunlar beyin kanamasından ölelim o zaman. Git şikayetçi ol hemen.

Olsun en azından korkardı. Hata yapıyorsunuz şikayet etmemekle. Göz yumarsanız daha büyüğü olur Allah korusun.

Olay nasıl oldu ?

Bak hapis yatmazdı doğru ama hiç olmazsa karakola mahkemeye gitmekten korkardı. 2 bin liraya yakın para cezası yerdi. Dahası şikayetini alman için ayağına kapanırdı. Bunlar böyledir. İş ciddiye binince onur haysiyet şeref bilmezler yeter ki o durumdan kurtulsunlar. Doktor sormuş adli vaka mı diye evet diyecektin. O da hastahane polisini arayacaktı. Sonra senin şikayetini alacaklardı. Biz böyle çekinirsek hep üstümüze gelirler.

Babam isi buyutme diye ses yukseltince onunu gecemedim. Biliyorum yaptigim yanlis ama karsi cikarim babam uzulur bisey olursa diye susuyorum. Bundan sonra abi yenge bitti. Abimde bunu ister ölürken anlasin ister anlamasin. Kopalim birbirimizden, sevinsin o yilan. Ama gun ola ben biliyorumki o aci cekmeden olmeyecek. Anam babam ben hizmetcisi kolesi olduk. Öyle sevdim. Bazisi sevgiden kudururmus. Buda o cinsden. Bundan sonra onun niyetine ya kahhar cekecegim.

sana bir şey olursa sallamaycaklar galiba oğluş önemli mevzu tabi

Bizi kopartiyor, aileyi boluyor triplerinizi yersiz buldum. Durduk yere kim niye sizi ayirsin? Oyle bir anlatiyorsunuz ki siz masumsunuz, cok iyisiniz, hiiiic biseycik yapmiyorsunuz. Gelin durduk yere saldiriyor? Dövmesi hakli demiyorum ama belliki cok fena kışkırtılmış...

Niye konu açıyorsunuz o zaman? Aaa çok ayıp etmiş ne kötü insanmış vah vah diyelim diye mi? Siz kendi hakkınızı savunmuyorsunuz biz ne yapalım. Burada bizi ayıranlar utansın tarzında arabesk şeyler yazacağınıza gidip darp raporu alsaydınız.

Ayrıca yengenizin acı çekerek öleceğini nereden biliyorsunuz? Sizin kafanıza vurdu, abinizin size ve ailenize cephe almasına sebep oldu diye acı çekerek ölmeyi mi hak ediyor? Sizin böyle bir şeyi söylemeye hakkınız yok. Sizin hakkınız olan şikayetçi olmaktı, onu da yapmadınız.

Ya bırak allah aşkına dinleme kimseyi...

Abin zaten ezik sizi de ezdiriyor ailece, bir de sen göz yumarsan yarın öbürgün anneni babanı da dövmeye kalkışır...

Kafan yumurta kadar şişecek kadar neyle vurdu bu ruh hastası sana?
Hemen Darp raporu al ve şikayetçi ol...

Yengemin aci cekerek olmesi degil, abimden bahsediyorum. Burda fiziksel can cekismeyide kasdetmedim. Manen anne ve babasini kaybedince ilerde aklina gelip uzulmesinden bahsediyorum. Ailede kimseyi istemiyor bu kadin diyen de abim cunku. Burda bir nankorluk, iyilige karsi kotuluk dusunen,fesat bir yapi var. Yokmu yani dunyada herkes bir melekmi. Haksizlik,magdurluk diye kavramramlar nasil ortaya cikmis. Burda insanlar dertlerini anlatirken bir diger kisiden gordugu muameleyi anlatmiyormu. Simdi bende burda bir derdimi paylasmisim. Sizi tatmin etmek, cayini yudumlarken derdimden zevk al diye hikaye anlatmiyorum. Burda kocasi tarafindan olduresiye dovulen kadinlar var. Ne yapacagini bilmeyen,belkide sadece anlatarak bile rahatlayan arkadaslarimiz var. O zaman onlarada diyelim sen kiskirtmissindir,sen cokmu iyisin diye. Basiniza bir bela gelmemisse konusmasi guzeldir. Yasanilan olay iki komsu arasinda gecse elbet polisde cagrilir raporlarda ucar havada. Ben gene alirim almasina. Annem mani oluyor,onlara gore boyle birsey abimi cok cok uzer. Kadini Allaha havale et. Olaylara onlarda sahit. Biliyoruz sen haklidin affet diyor. Ne yapayim yani 70 yasindaki insanlara polisin p si bile buyuk olay. Birine uzuntuden bisey olsa olan gene bana olacak. Onlarin anasi babasi degil. Kim uzulecek benden baska. Gidememe sebebim bu. Burda laf olsun diye konusmayin. Konu kime cekici gelmediyse o onun problemi. Ben gelin benle aglayin demiyorum. Adi ustunde bdv. Bende bir derdimi paylasiyorum.

Haydaaa....ben kime beddua edin demisim. Beddua topigimi baslattim. Bir derdimi anlattim. Bir uzuntumu dile getirdim. Benim acimi anlayan oldu, hakkini ara diyen oldu. Olayin ilk sokuyla buraya dilim dondugunce yazmisim. Tek tek tek harfiyle anlatamam. Her uyeyi tatmin edecem diye gunlerce basa donuo donup de anlatamam. Anlayan anladi ve tavsiyesinde bulundu. Bende son olaylari merak eden,naptiniz gittinizmi diyenlere hastaneye gittim tedavimi oldum diye belirttim. Burda konu acip sonra kaybolmak his degil. Sonucta seni takio ediyorlar. Benim konumda bitmistir. Geri donup donup anlatacak degilim. Manen destek olan arkadaslarima tesekkurler. İyiki varsiniz. Farkli Bir gelisme olursa yazarim. Geriye donup kimseye bisey anlatacak degilim

Bak bacim birincisi bacin olsaydi iyi olacak miydiniz o da soru isareti.. ne bacilar var can dusmani gibi.. bu isler nasib kismet isi.. anne babalar ne hevesle kardes olsunlarbagli olsunlar diye dogurup buyuttuler kimbilir..

Buarada ben erkek kardesimin evine daha sık giderim :) kız kardeşimin evine değil..

Burda sen derdini doktunde herkes guzelce akil vermis.. bi karakola gitmekle anne babana bisey olmazdi.. bi cagirip ifadesini alsalar iyiydi.. olaylar bu raddeye gelmis anne baba ayaktaysa cok sukur bisey olmazdi.. ayrica baban darp edilmediki sen edildin. Babanin sozuyle vazgecmiycektin bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…