- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.582
- 598
- 34
- Konu Sahibi Vefali kedi
-
Gece hastaneye gittik. Tomigrafide bisey cikmadi. Gozetim altinda tuttular genede. Bebegimde kucagimda perisan oldu. Sikayetci olamadim. Ama bisey ciksaydi olurdum,ana baba dinlemezdim. Allah kimsenin evinin yaprakdokumune ceviren gelin-damat vermesin. Bizimkide gelin derdi. Aileyi parca parca etti. Kimse basademiyo. Abimde ona karsi pasif. Bize dili var ama. Ben Allaha havale ettim ama acilen bulsun diye. Allah kin,haset,kiskanc tipleti evlere aile etmesin. Basim cok agriyo. Dahada fazlasi yuregim. Bizi istemedigini abim bile itiraf etti. Ama is buraya gelmemeliydi. Birde Allah kimseyi bacisiz birakmasin. Erkek kardesim olacagina bacim olaydi. Anam babam olunce yavrumla yapayalniz kalcam. Bir dayisi vardi cocugumun, onuda ne yapip ne edip yok ediyor. Kendisi kizkardesleriyle mutlu mesut yasarken
Mesele ceza alması değil, yengenin gözü korkacaktı. Bir daha cesaret etmeyecekti.Aynı doktora gidip rapor isteyin bence.Bilemedimki, tomigrafide bisey yok diyince dedim bundan birsey cikmaz. Kafatasim catlasaydi anca isterdim. Doktorda defalarca sordu. Adli vakaysa soyle diye. Of ne bileyim. Ulkede adam oldurene ceza vermiyolar buna mi verecekler dedim. Ya ama icim ruhum daha kotu. Bir kadin kocasinin ailesini boyle yok edebiliyor. Erkeklerde buna goz yumuyor.Anam babam ben perisaniz. Onlar ölünce beni de diri diri gomer kurtulurlar. Allah onlara dert versin benden uzak kalalar insalllllaaaahhhh...
Bilemedimki, tomigrafide bisey yok diyince dedim bundan birsey cikmaz. Kafatasim catlasaydi anca isterdim. Doktorda defalarca sordu. Adli vakaysa soyle diye. Of ne bileyim. Ulkede adam oldurene ceza vermiyolar buna mi verecekler dedim. Ya ama icim ruhum daha kotu. Bir kadin kocasinin ailesini boyle yok edebiliyor. Erkeklerde buna goz yumuyor.Anam babam ben perisaniz. Onlar ölünce beni de diri diri gomer kurtulurlar. Allah onlara dert versin benden uzak kalalar insalllllaaaahhhh...
Bilemedimki, tomigrafide bisey yok diyince dedim bundan birsey cikmaz. Kafatasim catlasaydi anca isterdim. Doktorda defalarca sordu. Adli vakaysa soyle diye. Of ne bileyim. Ulkede adam oldurene ceza vermiyolar buna mi verecekler dedim. Ya ama icim ruhum daha kotu. Bir kadin kocasinin ailesini boyle yok edebiliyor. Erkeklerde buna goz yumuyor.Anam babam ben perisaniz. Onlar ölünce beni de diri diri gomer kurtulurlar. Allah onlara dert versin benden uzak kalalar insalllllaaaahhhh...
sana bir şey olursa sallamaycaklar galiba oğluş önemli mevzu tabiBabam isi buyutme diye ses yukseltince onunu gecemedim. Biliyorum yaptigim yanlis ama karsi cikarim babam uzulur bisey olursa diye susuyorum. Bundan sonra abi yenge bitti. Abimde bunu ister ölürken anlasin ister anlamasin. Kopalim birbirimizden, sevinsin o yilan. Ama gun ola ben biliyorumki o aci cekmeden olmeyecek. Anam babam ben hizmetcisi kolesi olduk. Öyle sevdim. Bazisi sevgiden kudururmus. Buda o cinsden. Bundan sonra onun niyetine ya kahhar cekecegim.
Babam isi buyutme diye ses yukseltince onunu gecemedim. Biliyorum yaptigim yanlis ama karsi cikarim babam uzulur bisey olursa diye susuyorum. Bundan sonra abi yenge bitti. Abimde bunu ister ölürken anlasin ister anlamasin. Kopalim birbirimizden, sevinsin o yilan. Ama gun ola ben biliyorumki o aci cekmeden olmeyecek. Anam babam ben hizmetcisi kolesi olduk. Öyle sevdim. Bazisi sevgiden kudururmus. Buda o cinsden. Bundan sonra onun niyetine ya kahhar cekecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?