- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
Kendimi 3. Kattan atmayi düşünüyorum suan umarım bi tepki vermez nasil kiviricagimi bilemem zaten s.ctim bide sivamiyim bariUfff çok kötü olmuşölü taklidi yap yapacak bişey yok , gitti cool duruş
Yanlislikla ismine şapmışım ordan da şey olmusKuzenim yapmış yhaaa desen olmaz .WTF de geç
Su an gorduyse eminim darbukasini alıp çalıp göbek atiyodur herifStalklıyosun elini ekrana niye yaklaştırıyosun sabit durup baksaydın , şimdi ne keyiflenmiştir ne keyiflenmiştir .
Dünyanın da sonu değil ayrıca bi şey olmaz .
Fotograflarina bakma takip etme demek tabi stalklama işin manyak boyutu oluyorsormasi ayip stalklama ne demek
Bu iş herkesin harcı değil yahu panikten ne paylasmis bu derken bam diye uçtumHer zaman dediğim gibi stalkı hakkını vererek yapmak gerekirkötü olmuş ya...
Deliricem birazdan sanirsam stresten bayilicamÇARE FAKE HESAPPPP
himmFotograflarina bakma takip etme demek tabi stalklama işin manyak boyutu oluyor
Evet adina stalk deniliyor , benim ki ufak bir merak nereleri geziyor napiyor diyehimm
yani simdi atiyorum instagramdan takip ediyorsun adinada stalk mi deniyor
yada stalk diye ozel bi program falan varmi
icat çikarmasalar olmuyoir yaaa
bacak kadar çocuk telefonuma sahip çikiyor snapchat ve muzikalim velim var diye, bide stalkla ugrasamam vallaaa
konu sahibesi sende z rahat dur manyak isler le ugrasmasana :)
adamdana yrilmisin hangi sbeple fotograflarini takip edion anlamadimki
Yo yo yo o kadar degildir yahuHücreleri halay çekiyordur :)
bence artikk merakin geçmistir :)) iyi olmus temiz is :))Evet adina stalk deniliyor , benim ki ufak bir merak nereleri geziyor napiyor diye
"Ne? Ne diyorsun anlamıyorum ki? Kaç gündür face e girdiğim yok, yurtdışında bir konferanstaydım yeni döndüm zaten Türkiye'ye. Cidden hiç vaktim yok , çok yoğunum. Bunun için mi aradın yoksa?"Su an gorduyse eminim darbukasini alıp çalıp göbek atiyodur heriftepki verirse ne dicem ne yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?