Kafamı duvara vurmam gerek

Hemen engelleyince bildirim gitmiyordu önceden. Hala öyle mı bilmiyorum. Ben dayanamaz,hemen yakın bir arkadaşımla deneme yapardım. Ya da anne, babanın şifresini biliyorsan deneyiver hemen bakalım belki gitmemiştir bildirim

Beni aramak için bahaneler uydurma hadi canım naş ta olabilir

Ben instagramda her halukarda gittigini biliyorum arkadasima yazdim onla denicem ama ses yok kizda buraya yazim dedim

Bu gece gülmekten yarıldım. Benim Adam yine uyandı gülmeme kızlar bir daha tekrar ederse valla konu açamadan gidersem helvam Antep fıstıklı olsun.

birde manşette çıkarım herhalde sabah haberlerine mutlaka yetişirim ama

Ben instagramda her halukarda gittigini biliyorum arkadasima yazdim onla denicem ama ses yok kizda buraya yazim dedim
Benim dediğim facedeydi , Instagram da nasıl oluyor bilemedim. Google'da arattin mı gidiyornuymus ? Aman gittiyse de gitti boşver zırt. Ben de eski sevgilime az yakalanmadim , bahane olur belki hayırdır çok mu özledin falan yazar . Ordan yürürsün sen de

Dondursam hesabı peki gözükür mü bildirim? Sonra begenmis kaçmış olmasın gorursede bildirimi ?
Interneti açıksa eger gitmis ekranda duruyordur zaten o bildirim. Sorunun cevabini bilmiyorum ama bence riske girme sayet gittiyse bildirim dondurman daha komik olur.

Aman yok o hatayı 99 kere yaptım onla barismakla
Benim bildiğim her halukarda gidiyor. Kuzenim eski sevgilisine takip istegi gondermisti yanlislikla sonra hemen geri cekti ama is isten geçmisti. Bir kere gonderdin mi tamam bittin

sesli güldüm konu komik yorumlar daha komik kusura bakma konu sahibi ama öyle:))))))
Ha buarada güzel bir enerjin var :)))

Aman yok o hatayı 99 kere yaptım onla barismakla
Benim bildiğim her halukarda gidiyor. Kuzenim eski sevgilisine takip istegi gondermisti yanlislikla sonra hemen geri cekti ama is isten geçmisti. Bir kere gonderdin mi tamam bittin
Bi yalan savurursun boşver , kesfette çıkıyordu resmin Allah Allah ben de bakmıyorum niye cikiyoki bi arkasim mi beğendi resmini o nedenle mı çıkıyor diye bakarken yanlışlıkla oldu dersin en kötü ihtimalle . Bence destekli bi yalan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…