- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
Deliricem birazdan sanirsam stresten bayilicam
Olmasa iyiydi ama olan olmuş yapacak bir şey yok.Yanlislikla ismine şapmışım ordan da şey olmus
Teyzem yapmış diyeydinAyy korkulu rüyamBen bir kere adamın fotoğrafına teyzemi etiketlemişim nasıl becerdim hiç haberim de yok Beterin beteri var yani üzme kendini :)
Beni aramak için bahaneler uydurma hadi canım naş ta olabilir"Ne? Ne diyorsun anlamıyorum ki? Kaç gündür face e girdiğim yok, yurtdışında bir konferanstaydım yeni döndüm zaten Türkiye'ye. Cidden hiç vaktim yok , çok yoğunum. Bunun için mi aradın yoksa?"
En cool cevap
Aaaa evet bu da çok iyi. Ölümüne inkarBeni aramak için bahaneler uydurma hadi canım naş ta olabilir
Ben instagramda her halukarda gittigini biliyorum arkadasima yazdim onla denicem ama ses yok kizda buraya yazim dedimHemen engelleyince bildirim gitmiyordu önceden. Hala öyle mı bilmiyorum. Ben dayanamaz,hemen yakın bir arkadaşımla deneme yapardım. Ya da anne, babanın şifresini biliyorsan deneyiver hemen bakalım belki gitmemiştir bildirim
Bu bombaymisAyy korkulu rüyamBen bir kere adamın fotoğrafına teyzemi etiketlemişim nasıl becerdim hiç haberim de yok Beterin beteri var yani üzme kendini :)
Ay cok güldüm umarim sonradan kendi halime aglamamAyy korkulu rüyamBen bir kere adamın fotoğrafına teyzemi etiketlemişim nasıl becerdim hiç haberim de yok Beterin beteri var yani üzme kendini :)
Gidiyor evet. Tek care fake hesap. Fake hesapta da bildirim gidince killanip takip istegi yolluyorlar(di).Ben instagramda her halukarda gittigini biliyorum arkadasima yazdim onla denicem ama ses yok kizda buraya yazim dedim
Dondursam hesabı peki gözükür mü bildirim? Sonra begenmis kaçmış olmasın gorursede bildirimi ?Gidiyor evet. Tek care fake hesap. Fake hesapta da bildirim gidince killanip takip istegi yolluyorlar(di).
Benim dediğim facedeydi , Instagram da nasıl oluyor bilemedim. Google'da arattin mı gidiyornuymus ? Aman gittiyse de gitti boşver zırt. Ben de eski sevgilime az yakalanmadim , bahane olur belki hayırdır çok mu özledin falan yazar . Ordan yürürsün sen deBen instagramda her halukarda gittigini biliyorum arkadasima yazdim onla denicem ama ses yok kizda buraya yazim dedim
Interneti açıksa eger gitmis ekranda duruyordur zaten o bildirim. Sorunun cevabini bilmiyorum ama bence riske girme sayet gittiyse bildirim dondurman daha komik olur.Dondursam hesabı peki gözükür mü bildirim? Sonra begenmis kaçmış olmasın gorursede bildirimi ?
Aman yok o hatayı 99 kere yaptım onla barismaklaBenim dediğim facedeydi , Instagram da nasıl oluyor bilemedim. Google'da arattin mı gidiyornuymus ? Aman gittiyse de gitti boşver zırt. Ben de eski sevgilime az yakalanmadim , bahane olur belki hayırdır çok mu özledin falan yazar . Ordan yürürsün sen de
En iyisi ölü taklidi yapmak..Interneti açıksa eger gitmis ekranda duruyordur zaten o bildirim. Sorunun cevabini bilmiyorum ama bence riske girme sayet gittiyse bildirim dondurman daha komik olur.
Bi yalan savurursun boşver , kesfette çıkıyordu resmin Allah Allah ben de bakmıyorum niye cikiyoki bi arkasim mi beğendi resmini o nedenle mı çıkıyor diye bakarken yanlışlıkla oldu dersin en kötü ihtimalle . Bence destekli bi yalanAman yok o hatayı 99 kere yaptım onla barismakla
Benim bildiğim her halukarda gidiyor. Kuzenim eski sevgilisine takip istegi gondermisti yanlislikla sonra hemen geri cekti ama is isten geçmisti. Bir kere gonderdin mi tamam bittin
Teyzem yapmış diyeydin
Bu bombaymis
Ay cok güldüm umarim sonradan kendi halime aglamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?